• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 yaş küçük bir erkekle olur mu?

İnanın yasi
Bende gördüm o konuyu sanirim konu buydu

Konu sahibi bir okuyun derim bu konuyu lakim sizim durumunuzda olay farkli karsinizdaki.kisi daha 20 lerin basinda.
İnanın yaşı 27 falan olsa gram takmayacagim yaş farkını zaten. Suan takma sebebiyle görüntüsünün asjei belli etmesi

24 yaş erkek için biberonlu çocuk muamelesi yapılmış yorumlarda. Tamam çok genç ama yorumlarda anlatıldığı gibi de değil.
Konu sahibi size gelince evlilik için 10 yaş çok fazla bir fark. Kadınını küçük olduğu durumalrda bile sorunların olduğunu bir çok kez gördüm. Erkeğin 10 yaş küçüğünü düşünmek dahi istemiyorum. Ama verdiğiniz cevaplara bakılırsa sizde pek olgun bir düşünce yapısında değil gibisiniz.

Benden gizlense ben görürdüm yalan yok.
Hatta oğlumu da uyarırdım.
Şahsım adına 24 yasındaki oglum evlenmek istese kendisinden 10 yaş büyük biriyle istemem.
Kızımı da istemem
20 yıllık evliyim.
Tecrübelerime göre diyorum ki yaşların birbirine yakın olması çok muhim.
Olgun demiş durmuş mesajlarında
24 yasındaki birisinden ne olgunlugu ALLAH aşkına.
Meyve bile zamanla olgunlaşır.
Kendisi 34 yasında mantıklı düşünemediği ya da kendi tabiriyle olgun ve oturaklı düşünceleri olmadıgı için 24 yasındaki bir gencin lafıyla hareket ediyor. 24 yasındaki de daha toy ki 3-4 aylık ilişkide hemen evlenebilme taraftarı.
Bunun adı aşk degil bence bu çocukta anne sevgisi mi desem nasıl desem bir ilgi eksikliği mevcut ya da olgun kadın fantezisi var.
Neyse yaşayarak tecrübe etmeyi kendine şiar belleyen kadınlar için yaşa ve gör diyebiliyorum ben
Burası Türkiye.
Muhatap olacagınız insanlar yurdum insanı
Verilecek tepkiler belli, göreceğin tepkiler belli.
Bu topa aşk adı altında adım atmazdım şahsen.
Bu tarz yaş farkı olan evliliklerde hep bir olgun muhabbeti oluyor zaten. Birde ayrılık lafı açılınca ağlayan biri ne kadar olgun olabilir? Aslında çocuk gibi olduğu ağlatıp, sızlamasından belli.
Kadın içinde 10 yaş hatrı sayılı bir fark erkeğin küçük olduğu ilişki daha sıkıntılı bence, birçok açıdan. Birde yaş 24 daha ileri yaşlar olsa, ne istediğini bilir diye düşünebiliriz.
Ailelere yalan söylenecek olması, bunun düşünülmesi ayrı bir fiyasko. Kesinlikle farklı düşünürler bir öğrenme durumunda.

Son düzenleme:
Ben kendimi ve karşındakini aciklamakla uğraşmadim açıkçası
Bide insanlarda fazla bi eleştiri hali var. Yani bu eleştirileri bilerek saçma sapan cevaplar veriyorum ki neler durabilirim bakıyorum. Nasip olayına inanıyorum. Karşımdakinin çocuk yanları var ama herkesten olgun bulduğum tarafları da var. Zaman herseyi gosterecek. Biraz daha erteledim aile tanismasini. Bu karar bakımından burası faydalı oldu. Iliskimizde sinanmis olur. Zaten benim gelgitlerle az sınanıyor gibi bu sekilde de sinansin bakalim
24 yaş erkek için biberonlu çocuk muamelesi yapılmış yorumlarda. Tamam çok genç ama yorumlarda anlatıldığı gibi de değil.
Konu sahibi size gelince evlilik için 10 yaş çok fazla bir fark. Kadınını küçük olduğu durumalrda bile sorunların olduğunu bir çok kez gördüm. Erkeğin 10 yaş küçüğünü düşünmek dahi istemiyorum. Ama verdiğiniz cevaplara bakılırsa sizde pek olgun bir düşünce yapısında değil gibisiniz.

10 yaş küçük erkekle olur mu?
Suan evlilik yoluna söz verdiğim erkekle kendimden 10 yaş küçük ve yaş farkımız belli oluyor. Aile tanışması olacak yakında. Utanıyorum. Ne düşünmem gerekiyor bilmiyorum. 0 24 ben 34 yaşındayım. Gerçekten fikirleri çok güzel ama görünüş olarak yanimda küçük olduğu çok belli ama değer veriyorum
34 44 olsaydı olumlu düşünebilirdim belki ama 24 yaşında ben çok sağlıklı dusunebildigini düşünmüyorum. He bazı insanlar çok çabuk olgunlaşıyor, istisnalar var. Onu da biz burada bilemeyiz maalesef. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Ben kendimi ve karşındakini aciklamakla uğraşmadim açıkçası
Bide insanlarda fazla bi eleştiri hali var. Yani bu eleştirileri bilerek saçma sapan cevaplar veriyorum ki neler durabilirim bakıyorum. Nasip olayına inanıyorum. Karşımdakinin çocuk yanları var ama herkesten olgun bulduğum tarafları da var. Zaman herseyi gosterecek. Biraz daha erteledim aile tanismasini. Bu karar bakımından burası faydalı oldu. Iliskimizde sinanmis olur. Zaten benim gelgitlerle az sınanıyor gibi bu sekilde de sinansin bakalim

İstediğiniz kadar sınayın 10 yaş çok fazla.

34 44 olsaydı olumlu düşünebilirdim belki ama 24 yaşında ben çok sağlıklı dusunebildigini düşünmüyorum. He bazı insanlar çok çabuk olgunlaşıyor, istisnalar var. Onu da biz burada bilemeyiz maalesef. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.
Yaş farkını eleştirdiğimizi sanıyor konu sahibi hala…

Ya siz bile evlenmeye karar verdiğiniz adamdan için çocuk diyorsunuz skxksjjdw ayrıca üç ayda evlenecek kadar mantıksız olmanız da hepsini açıklıyor zaten
Ya siz bile evlenmeye karar verdiğiniz adamdan için çocuk diyorsunuz skxksjjdw ayrıca üç ayda evlenecek kadar mantıksız olmanız da hepsini açıklıyor zaten
Genel konuşma tarzım bu çünkü.

😂😂 ever eğlenceli oluyor bazen. Bende almazdım diye çok söylemişimdir ama şuan bu durumdayiz bakalim
Mütedeyyinlerse Peygamber’in ilk eşi 15 yaş büyüktü’den girebilirsiniz sıkıştıran olursa 😅 Uzun vâdede bizim memlekette mâlesef sorgulayacak olan çok çıkar, mevzu sizin anlaşıp anlaşamadığınızın ötesinde toplum içinde potansiyel kafa ütülemeriyle uğraşır bir hayat isteyip istemediğiniz. Aile görüşmesi iyi bir prova bu anlamda. Görüştükten sonra karar verin iç sesinize ve kalbinizin sıkışıp sıkışmadığına bakarak. Yoksa teoride AŞK BÜTÜN ENGELLERİ AŞAR. Pratikte öyle olmayabiliyor çoğu vakit 😇 Yeterki kendinizi kandırmayın, hissedersiniz doğru rotayı, KOLAY GELSİN 🧿

İnsanlar ileride sorun yaşama, pişman olma diye yorum yapıyor. Ama siz anlayacak gibi değilsiniz.
Bu benimde sürekli söylediğim biseydi. Ama bu sekilde ağır eleştiriler ile bu karmayi üstüne çekiyor insanlar. Bende bunu dile getiriyorum. Bu mevzuyu erteledim buradaki elestirilerden ciddiye aldıklarım oldu.ama birçoğu da kötü niyetli geldi. Dediğim gibi onlara söyleyeceğim bu durumun ortasında kalmalari

Amannn beee niye olmasın neler oluyor bu hayatta yani 😏

Mütedeyyinlerse Peygamber’in ilk eşi 15 yaş büyüktü’den girebilirsiniz sıkıştıran olursa 😅 Uzun vâdede bizim memlekette mâlesef sorgulayacak olan çok çıkar, mevzu sizin anlaşıp anlaşamadığınızın ötesinde toplum içinde potansiyel kafa ütülemeriyle uğraşır bir hayat isteyip istemediğiniz. Aile görüşmesi iyi bir prova bu anlamda. Görüştükten sonra karar verin iç sesinize ve kalbinizin sıkışıp sıkışmadığına bakarak. Yoksa teoride AŞK BÜTÜN ENGELLERİ AŞAR. Pratikte öyle olmayabiliyor çoğu vakit 😇 Yeterki kendinizi kandırmayın, hissedersiniz doğru rotayı, KOLAY GELSİN 🧿
Biz anlaşıyoruz ama kimsenin o kısma baktığı yok cidden

Back
X