10 yaşında kızım regl mi oluyor yardım!

inş kötü bişi yoktur.
şimdi çocuklar maşşallah sulak yerde büyümüş gibiler. artık herşeyi normal karşılıorum bende...

inş canım.valla haklısın nasıl büyüdü bende anlamadım.herşey yaş üstü bu devirde...hormonlu gıdalar sağolsunnn:47::47::47:

inş canım.valla haklısın nasıl büyüdü bende anlamadım.herşey yaş üstü bu devirde...hormonlu gıdalar sağolsunnn:47::47::47:

aynen.normal şeylerde yedirmemiz imkansızki yaa.anca ücra bi köyde olcan öyle.
şimdi çocuk arkadaşlarıyla hamburger yemek istio napıcaksın.
seve seve yolluosunn.

aynen.normal şeylerde yedirmemiz imkansızki yaa.anca ücra bi köyde olcan öyle.
şimdi çocuk arkadaşlarıyla hamburger yemek istio napıcaksın.
seve seve yolluosunn.

aynen öyle canım...napalım devire göre hareket ediyoruz mecburen.kışın çocuk çileği görünce istiyo alıyosun mecbur.alsan bi türlü almasan bi türlü..offf :47::47::47::47::47:

hahahytt valla ben bu psikolojıyle yaparız onu da:1::1::1: tmm canım dr dönüşü yazarım buraya iyi geceler :54:

canım bugün doktoruma gittik.ultrasonla rahime ve yumurtalıklarına baktı.gayet sağlıklı dedi.zaten vücudunda da bütün belirtiler başlamış dedi.şimdi bazı testler verdi bakalım hormonlarla ilgili..pazartesi günüde onların yaptırcaz onlarda normal çıkarsa korkulcak bişi yokmuşşş.....ohhh içim rahatladı valla:46::46::46::46:

Bende 11 yaşında olmuştum boyum az uzadi sonra :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

10 yasındaki kızımda senin kızın gibi bizde aynı şeyi yaşadık.uzun zamandır olmadı tekrar. ama olur yakında.kızlarımız erken ergen oluyor malesf.canları sagolsun napalım.en azından bizim gibi şanssız deiller.anneleri bilinçli surekli konuşuyoruz.bnm anacım evden isten bize vakit ayiramadı bu kadar detaylı.

10 yasındaki kızımda senin kızın gibi bizde aynı şeyi yaşadık.uzun zamandır olmadı tekrar. ama olur yakında.kızlarımız erken ergen oluyor malesf.canları sagolsun napalım.en azından bizim gibi şanssız deiller.anneleri bilinçli surekli konuşuyoruz.bnm anacım evden isten bize vakit ayiramadı bu kadar detaylı.

ewet canım bizimde 2 gün kahverengi lekeler halinde oldu ve şimdi bişi yok anlamadım bende ..bi işaretti sanırım ama onlar daha çok küçükler..:43::43::43:

Valla okulda ogrendigim kadariyla 9-16 yas arasi kizlarin adet olmasi normal.
Korkulcak bir durum yok yani, gerci doktora gitmissiniz :)
Calistigim okulda kiz cocuklari bilgilendirmek icin ozel ders bile veriliyor..

Bende 11 de olmustum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bi akrabamin cocugu 6. Siniftaydi ve hastalandigini soylediginde cok sasirdim sonra annesi 4. Sinifta ilk regli oldugunu soylediginde daha cok sasirdim bilmedigimiz cok sey var sasirilacak bisi deilmis. Sanirim 4. Sinif okuyan cocuklar 10 yasinda oluyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

slm hanımlar...10 yaşında bir kızım var.bugün akşam üstü iç çamaşırında kahverengi lekeler gördüğüni söyleyip odasına çağırdı.çamaşırına baktığımda adetin ilk gününde sökülmeye benzer bi durumla karşılaştım.kana dönüşmek üzere gibi.pıhtı halinde ama kahverengi.korktum panik yapmamaya çalıştım.daha önce bu konuda kzımı bilgilendirdiğim için fazla korkmadı.ama bayağı ağladı ben daha çok küçüğüm diye...sizde kızım regl mi oluyo yardım lütfennnnn !!!

bende 12-13 yaşlarında olmuştum tam hatırlayamıyorum..

bende 12-13 yaşlarında olmuştum tam hatırlayamıyorum..

doktorumuzun dediğine göre türkiye geneli 12-13 yaş adet görmede normalmiş..ama benim kızım 10 yaşında.başlarda çok korktuk ama şükürler olsun ki bütün testleri normal çıktı.adet görme yaşının erkene düşmesi hormonlu gıdalarmış :((

Bi akrabamin cocugu 6. Siniftaydi ve hastalandigini soylediginde cok sasirdim sonra annesi 4. Sinifta ilk regli oldugunu soylediginde daha cok sasirdim bilmedigimiz cok sey var sasirilacak bisi deilmis. Sanirim 4. Sinif okuyan cocuklar 10 yasinda oluyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ewet canım benim kızımda 4.sınıfa gidiyor..artık herşey çok erken yaşanılıyor maalesef.. :((

doktorumuzun dediğine göre türkiye geneli 12-13 yaş adet görmede normalmiş..ama benim kızım 10 yaşında.başlarda çok korktuk ama şükürler olsun ki bütün testleri normal çıktı.adet görme yaşının erkene düşmesi hormonlu gıdalarmış :((

iyi hadi gözünüz aydın bende hormonlu ürünlerdendir yazıcaktım size unuttum..
evet artık doğal bir şey yok malesef...

iyi hadi gözünüz aydın bende hormonlu ürünlerdendir yazıcaktım size unuttum..
evet artık doğal bir şey yok malesef...

maalesef canım ne yiceğimizi şaşırdık artık.özelliklede çocuklarımızı dizginlemek çok zor bu konuda puff:50::50::50:

ewet canım benim kızımda 4.sınıfa gidiyor..artık herşey çok erken yaşanılıyor maalesef.. :KK43:(

Canım kızın kaç doğumlu?Benim de kızım var 6. sınıf henüz bir şey yok tüylenme vs. Sadce bir gögüsleri büyüdü ceviz kadar.. kuzum benim.. bende erken olmasını istemiyorum.

Back
X