- 14 Ağustos 2018
- 21.414
- En iyi cevaplar
- 2
- 81.452
- 598
- Konu Sahibi Hestiahest
-
Çocuk ve Ergen psikiyatristine götürmeniz gerekiyor. Sadece senin sevgi hissettirmenle olmaz. Destek almalı bu boyuttaysaKız. Hayır örnek yok sinirden ne yapacağımı bilemedim dedi. Çok üzülüyorum keşke ölsem vs diyorElimden geldiğince destek oluyor sevgimi hissettiriyorum ama gittiğimde böyle olması beni yıktı
Çok üzüldüm benim kızımda 10 yaşında , biraz erken ergenlik asilik oluyor bizimkindede var, ama kardeşin aşırıya kaçmış ,kavga konusu neymiş niye okadar kendini kaybetmiş? Annenlede konuş ona karşı sevgi dolu yaklaşın ,seni seviyorum diye söyleyip sarılın annende bu şekilde davransın ,babanda. Sevgi ,ilgi bekliyolar sürekliKız. Hayır örnek yok sinirden ne yapacağımı bilemedim dedi. Çok üzülüyorum keşke ölsem vs diyorElimden geldiğince destek oluyor sevgimi hissettiriyorum ama gittiğimde böyle olması beni yıktı
Annemle bu konuyu asla konuşmam. Daha da işler kötüye gider. Evet sevgi ilgi bekliyor. Beni 6 yaşımda daha çok seviyorlardı vs diyor. Annem de 1 verse 5 alan bir anne ne yazık kiÇok üzüldüm benim kızımda 10 yaşında , biraz erken ergenlik asilik oluyor bizimkindede var, ama kardeşin aşırıya kaçmış ,kavga konusu neymiş niye okadar kendini kaybetmiş? Annenlede konuş ona karşı sevgi dolu yaklaşın ,seni seviyorum diye söyleyip sarılın annende bu şekilde davransın ,babanda. Sevgi ,ilgi bekliyolar sürekli
Bunu artısı ve eksisiyle düşündüm. Yurda götürmeyi sıcak bakamıyorum ne yazık ki.Gidecek yeriniz yoksa da sosyal hizmetleri ara kardesini bir yurda yerleştirirler misler gibi yaşar sen de istediğin zaman gider görürsün.
Benim de annem ve babam sinir hastasıydı her gün evde dayak kavga tartışma olurdu ben de hırsımı kendimden çıkarırdım hem de o yaşlarda kollarıma hep bıçakla çizikler atardım şu an o kadar belli oluyorlar ki kimse alıp bir psikoloğa da götürmedi şu an o kadar utanıyorum ki o izlerden .. siz bari destek olun götürün bir doktora zor bir durum zor bir durum
psikolojik destek almanızı tavsiye ediyorum kanım dondu. bu küçücük çocuk nasıl böyle birşey akıl edebilir aklım almıyor. besbelli ki bir sorunu var içinde ne yaşıyorsa o şekilde dışa vurmuş ama asla ve asla normal değil. lütfen psikolojik destek alın.Ablalarım yaşıtlarım günaydın. Ben bir haftalığına başka şehre gitmiştim. O sırada kardeşim annemle tartışmış çok sinirlenmiş ve eline bıçakla 3 kesik atmış. Bi tanesi kanamış.Annem sonradan gördüğünde kedi çizdi değil mi demiş kardeşim hayır annem de kedi çizmiş kaç kere dedim oynama kedilerle demiş Ben ne yapacağım öğrendiğim an şok oldum o daha bebek 4. Sınıfa gidiyor... Nasıl bir yol izlemeliyim...
Yazın psikologa götürebilirim. Psikiyatri ablayı kabul etmiyormuş. E tabii para da gerekecek ama bakalım. Çalışacağımpsikolojik destek almanızı tavsiye ediyorum kanım dondu. bu küçücük çocuk nasıl böyle birşey akıl edebilir aklım almıyor. besbelli ki bir sorunu var içinde ne yaşıyorsa o şekilde dışa vurmuş ama asla ve asla normal değil. lütfen psikolojik destek alın.
Size destek olacak kimse yok mu?
Anne babanızın bir yere kapatılması lazım resmen.
Bunu artısı ve eksisiyle düşündüm. Yurda götürmeyi sıcak bakamıyorum ne yazık ki.
Bu çocuğun darp edildiğini öğretmenleri fark etmediler mi?Maalesef yok
BebişimBebişim bu evde kalırsa bu çocuk delirecek net. Sevgi evleri hiç sandığın gibi değil, gayet güzel ve temiz, cocuklar iyi bakılıyor. Bence kardeşini o evden bir an önce çıkar.
lütfen geç kalmayın bu hafife alınacak birşey değil yaza daha var. devletin sağladığı psikologlar da yok mu babası nerde bu çocuğun?Yazın psikologa götürebilirim. Psikiyatri ablayı kabul etmiyormuş. E tabii para da gerekecek ama bakalım. Çalışacağım
EtmedilerBu çocuğun darp edildiğini öğretmenleri fark etmediler mi?
Normalde direk bildiriliyor çünkü.
Önceki konumu okursanız daha net anlayabilirsinizlütfen geç kalmayın bu hafife alınacak birşey değil yaza daha var. devletin sağladığı psikologlar da yok mu babası nerde bu çocuğun?
Siz konuşun o halde bir gün, okulun rehberlik servisi en azından biraz rahatlama sağlar. gizlilik talep edin, sizin söylediğinizi bilmesinler, öğretmeni kendi fark etmiş gibi davransın. Biraz aileyi korkutsunlar.Etmedilerİlgili öğretmenlere denk gelemedik ne yazık ki
En çok da sosyal medyadan kaynaklanıyor bunlar. Telefon tablet yoktur umarım. Psikolojik tedavi gerekse de pek imkanınız olduğunu sanmıyorum. İlgi sevgi he rşeyin ilacıAblalarım yaşıtlarım günaydın. Ben bir haftalığına başka şehre gitmiştim. O sırada kardeşim annemle tartışmış çok sinirlenmiş ve eline bıçakla 3 kesik atmış. Bi tanesi kanamış.Annem sonradan gördüğünde kedi çizdi değil mi demiş kardeşim hayır annem de kedi çizmiş kaç kere dedim oynama kedilerle demiş Ben ne yapacağım öğrendiğim an şok oldum o daha bebek 4. Sınıfa gidiyor... Nasıl bir yol izlemeliyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?