- Konu Sahibi Zygomaticum
24 yaşında olacağım 14 yaşında aşık olduğum adam içim kendimi heba edeceğim
imkansız
Adamın konduğu çiçeklerden yedi kovan bal olmuştur , hayatına bakmalısın.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz burda çözüm aramıyorsunuz ben onu farkettim. Uzun süredir hissettiğiniz platonik aşktan kurtulmak da değil derdiniz.Ben bu dünyaya ayak uyduramam ki bunu biliyorumböyle bir dünyaya katlanamıyorum bile.yapacağımı düşündüğüm şeyler vardı büyük hayallerim vardı ama artık geride kaldı mahvettim.en çok da bu üzüyor beni ve gerçekten anlatacak hiç kimsem yok en azından bir yerlere yazınca rahatlıyorum ama bir yandan da insanları kötü mü etkiliyorum diye düşünüyorum üzülüyorum.keşke insnalara ışık olabilseydim yaptığımın tam tersine.çok üzgünüm
![]()
Bekar mi bu kisi?Hala iletisim kurabilecegin durum var mi?Varsa yaz,konus anlat sansini dene.Bu acabalardan iyidir.Ne kaybedeceksin kiHerkese merhabalar.beni çok üzen bir konuyu anlatmak istiyorum
Lisede hazırlık sınıfında tanıdım onu ve o tanıyışım o tanıyış oldu.24 yaşına geldim 10 yılı geçti ve ben tek başıma yaşıyorum onu.bu hislerim geçsin istiyorum bu acıyı yaşamak istemiyorum ama geçmiyor.gözden ırak olan gönülden ırak olmuyormuş özlemim bitmiyor.
Lise boyunca pek iletişimimiz olmadı zaten kimseyle iletişimim yok gibiydi.onu tanıdıkça ne kadar farklı olduğumuzu görüp çok üzülüyordum.bu cümleyi kurmak çok üzücü ama ben onun seçeceği biri değildim bunu hep biliyordum içimde hep bu acıyı taşıyorum.
Ben gerçekten hiç anlam veremiyorum.neden bunu yaşıyorum hiç anlamıyorum.bu duygum olmasa hayatımı bu kadar çok mahvetmezdim bunu da biliyorum.o kadar çaresiz hissediyorum ki...bir yandan düşündüğüm bazı şeyler de var.mesela kimseyle bir ilişkim olmadı beni de kimse sevmedi,sevgi açlığı çekiyorum farkındayım acaba bunlar yüzünden bu durumu abartıyor muyum diyorum ama gerçekten bu duygum çok farklı geliyor o kadar farklı geliyor kibazen diyorum biri beni severse unutur muyum ama birinin beni sevebileceğine hiç inanmıyorum zaten düşünüyorum da biri beni sevse bile ben onun yüzüne nasıl bakacağım ki.bunca yıldır başka bir insan yanıp kül oluyorum.sanırım birinin beni sevmesini de hak etmiyorum.zaten beni sevmesi gereken tek insan da oymuş gibi o da sevmiyor.
Ben ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum![]()
Kendimden korktumYapmayın lütfen 10 yıldır biri beni düşünse sapık derim cok korkutucu , asırı tedirgin edici Karşı taraf icin..
İnsallah acilen geçer bu durum
Bu zamana kadar yaşadıklarım bana bunu hissettiriyor amaKonunuzda ön planda olan şey karşılıksız aşk değil sizin kimse tarafından sevilemeyeceğinize ve sevilmeye layık olmadığınıza inanmanız. Bu düşünceleri değiştirirseniz aşk sizi bulacaktır, o zaman lise aşkınız da tarihe karışır halinize gülersiniz hatırladıkça
Hayatıma bakınca onu görüyorum24 yaşında olacağım 14 yaşında aşık olduğum adam içim kendimi heba edeceğimimkansız
Adamın konduğu çiçeklerden yedi kovan bal olmuştur , hayatına bakmalısın.
Benim buraya yazmamın sebebi konuşabilecek hiç kimsemin olmaması.oldum olası sadece doktorlarla konuşabildim hiç arkadaşım bile olmadı çocukken bile.burada doğruları söylemej istiyorum yalan söylemek istemiyorum.kendimi sevmediğim halde nasıl seviyorum diyebilirim ki.kendimi sevmek için çabaladığımu da söylüyorum.insaların yorumları da benim için çok önemli hepsine değer veriyorum dikkate alıyorum.olumsuz bir şey demem lütfen denemediğim anlamına gelmesin önceki tecrübelerime dayanarak söylüyorum.Siz burda çözüm aramıyorsunuz ben onu farkettim. Uzun süredir hissettiğiniz platonik aşktan kurtulmak da değil derdiniz.
Siz kendinize acırken yanınızda size sizden daha çok acıyacak tanıklar biriktirmek istiyorsunuz.
Ama ben yazılanlarda acınacak birini göremiyorum. Tembel, pasif, çözümlere değil bahanelere odaklanan birisi gibi bir izlenim bırakıyorsunuz.
Çünkü çözüm isteseydiniz onlarca güzel öneri verildi size. Görmediniz bile hiç birini. Yapabilir miyim diye düşünmediniz bile.
Eğer kendinizi aşağılamak ve acımak daha kolay geliyorsa buyurun öyle yapın, napalım. Böylesi sizin için daha kolay belli ki. Hayatınızın kontrolünü elinize almak, bir şeyleri düzeltmek için adım atmak zor. Zor olanı yapmak çaba gerektirir tabi.
Biz burda kendine değer vermeyen insana zorla değer aşılayamayız. Kendinizi zorla soktuğunuz depresif hayatınızda kolaylıklar dilerim size.
O zaman sanki ölmüşsünüz gibi kendinizle ilgili -di’li geçmiş zaman ekleriyle cümle kurmayı bırakın. Hala hayattasınız ve yaşadığınız sürece hiçbir şey için geç değil.Benim buraya yazmamın sebebi konuşabilecek hiç kimsemin olmaması.oldum olası sadece doktorlarla konuşabildim hiç arkadaşım bile olmadı çocukken bile.burada doğruları söylemej istiyorum yalan söylemek istemiyorum.kendimi sevmediğim halde nasıl seviyorum diyebilirim ki.kendimi sevmek için çabaladığımu da söylüyorum.insaların yorumları da benim için çok önemli hepsine değer veriyorum dikkate alıyorum.olumsuz bir şey demem lütfen denemediğim anlamına gelmesin önceki tecrübelerime dayanarak söylüyorum.
Tembel birisi değilim aslında hayatım boyunca en çok değer verdiğim şey bilim olmuştur ve bundan uzaklaşmak beni mahveden şey.hayatımı mahvettim derken asıl kastettiğim şey eğitim hayatımdı
Çok haklısınız anlıyorum ama benim hayata bakış açımla alakalı sanırımO zaman sanki ölmüşsünüz gibi kendinizle ilgili -di’li geçmiş zaman ekleriyle cümle kurmayı bırakın. Hala hayattasınız ve yaşadığınız sürece hiçbir şey için geç değil.
Bakın ben 40 yaşında kadınım ve hala yapmak istediğim onlarca şey var. 70 yaşında olsam da yaşadığım sürece her zaman bir şeyler yapmak isterim. Zaman buldukça yapmak istediklerimi adım adım gerçekleştiriyorum. Kolay değil benim için. Ev, koca, çocuk, çocuğun okulu, dersleri, aileler vs. kendime ayıracak vakit bulmakta cidden zorlanıyorum. Ama yine de yapıyorum. Çünkü kendime ayıracak vaktimin diğer işlerimden daha önemsiz olmadığını biliyorum. Çünkü ne kadar değerli olduğumu biliyorum. Kimse bana değer vermese de değerliyim. Başkasının bana verdiği değeri değil kendime verdiğim değeri önemsiyorum.
Siz daha 24 yaşındasınız. Sıfırdan başlasanız bile hiçbir şey için geç olmayacak bir yaştasınız. Nedir bu bittim, harcadım, mahvettim lafları?
Size Allah can vermiş. Bu kulum ne kadar değersiz dememiş, bunu yaratmasam da olur dememiş. Sizi bu yaşınıza kadar getirmiş. Ne kadar değersiz bu kulum, ben buna rızık vermeyeyim dememiş. Sizi pisliğin ortasında, suçluların içinde, şiddet gördüğünüz ya da daha beter şeyler yaşadığınız bir ortamda, belki çocuk gelin olabileceğiniz bir kültürde de yaratabilirdi. Ama üniversite okuyabileceğiniz bir ailede ve internette düşüncelerinizi özgürce ifade edebileceğiniz bir ortamda yaratmış. Allah size pek çok insanda olmayacak imkanları verecek kadar değer vermiş de siz kim oluyorsunuz da kendinize değer vermiyorsunuz. Olana şükredip olmayana eyvallah demek bu kadar zor olmamalı. Bi silkinip kendinize gelin ya
Allah Allah, durumunuz gittikçe çok vahim gelmeye başladı. Hadi önceden sevgili olduğunuz biri vardır yıllarca unutamamışsınızdır normal diyelim ama 14 yaşındayken sadece plotonik olarak beğendiğiniz, çok iletişiminizin bile olmadığı, doğru dürüst tanımadığınız birini 10 yıldır hep düşünmek nasıl bir şeydir aklım durdu. Hani yabancı fimlerde saplantılı karakterler olur ya. Valla aklıma onlar geldi yalan yok. Ürkütücü.Hayatıma bakınca onu görüyorumvazgeçemiyorum özlemekten.çok özlüyorum
Ben de kendimden korktum gerçekten yorumlardan sonraAllah Allah, durumunuz gittikçe çok vahim gelmeye başladı. Hadi önceden sevgili olduğunuz biri vardır yıllarca unutamamışsınızdır normal diyelim ama 14 yaşındayken sadece plotonik olarak beğendiğiniz, çok iletişiminizin bile olmadığı, doğru dürüst tanımadığınız birini 10 yıldır hep düşünmek nasıl bir şeydir aklım durdu. Hani yabancı fimlerde saplantılı karakterler olur ya. Valla aklıma onlar geldi yalan yok. Ürkütücü.
Canım bu sevgi değil, acilen iyi bir psikiyatriste git. Allah korusun daha da kötü kafayı takabilirsin. Çevrendeki insanlar arkadaşların ailen falan biliyor mu bu çocuğa karşı hislerini? Uyaran kimse yok mu seni?Ben de kendimden korktum gerçekten yorumlardan sonraama inanır mısınız bana hiç öyle kötü şey düşünmedim sevginin en saf halini hissediyorum ona.
aaa ama sen kendini bukadar ezerken bukadar küçümsersen herkes sana karşı saygısız olur her körün bir alıcıs vardır hayırlısı değildir illa her sevdiğimizle mutlu mu olacağız hayır kaç kişi sevdiğine kavuşmuş ki hem anladığım kadarıyla daha açılmamışsın bile lütfen git açıl ama kendini eze eze değil sert ve dominant bi kadın olarak ona bağlandığını belli etmeden git söyle hem sen rahatlarsın hem kalbin hem aklın kendini bukadar ezme sanırım baban da yok yazmamışsın ama ondan olan açlığını o genç çocuğumuzda doldurmaya çabalamıssın yani demem o ki git söyle ve herzaman allahtan hayırlısını isteHerkese merhabalar.beni çok üzen bir konuyu anlatmak istiyorum
Lisede hazırlık sınıfında tanıdım onu ve o tanıyışım o tanıyış oldu.24 yaşına geldim 10 yılı geçti ve ben tek başıma yaşıyorum onu.bu hislerim geçsin istiyorum bu acıyı yaşamak istemiyorum ama geçmiyor.gözden ırak olan gönülden ırak olmuyormuş özlemim bitmiyor.
Lise boyunca pek iletişimimiz olmadı zaten kimseyle iletişimim yok gibiydi.onu tanıdıkça ne kadar farklı olduğumuzu görüp çok üzülüyordum.bu cümleyi kurmak çok üzücü ama ben onun seçeceği biri değildim bunu hep biliyordum içimde hep bu acıyı taşıyorum.
Ben gerçekten hiç anlam veremiyorum.neden bunu yaşıyorum hiç anlamıyorum.bu duygum olmasa hayatımı bu kadar çok mahvetmezdim bunu da biliyorum.o kadar çaresiz hissediyorum ki...bir yandan düşündüğüm bazı şeyler de var.mesela kimseyle bir ilişkim olmadı beni de kimse sevmedi,sevgi açlığı çekiyorum farkındayım acaba bunlar yüzünden bu durumu abartıyor muyum diyorum ama gerçekten bu duygum çok farklı geliyor o kadar farklı geliyor kibazen diyorum biri beni severse unutur muyum ama birinin beni sevebileceğine hiç inanmıyorum zaten düşünüyorum da biri beni sevse bile ben onun yüzüne nasıl bakacağım ki.bunca yıldır başka bir insan yanıp kül oluyorum.sanırım birinin beni sevmesini de hak etmiyorum.zaten beni sevmesi gereken tek insan da oymuş gibi o da sevmiyor.
Ben ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum![]()