- 15 Ağustos 2015
- 1.633
- 1.816
- 133
Benim ekdigim hayalleri baskasinin ilerde bicicek olmasi ZORUMA GIDIYOR.
Ben EMEK VERDIM BASKASININ ILERIDE O EMEGE KONUCAK OLMASI ZORUMA GIDIYOR...
Sizden ayrıldı düğünü başkasıyla mı yapacak? Ben anlamadım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ekdigim hayalleri baskasinin ilerde bicicek olmasi ZORUMA GIDIYOR.
Ben EMEK VERDIM BASKASININ ILERIDE O EMEGE KONUCAK OLMASI ZORUMA GIDIYOR...
Kısmet böyleymiş. Çok yakınımda böyle hikayeler var. 10+ yıl 2 tane 1 tane düğün günü terk edilen. Hepsi de mutlu evli ve çocuklu. Hiç ama hiç üzülme. Hayat sana güzellik getirsin. İyiki ayrılmışız dedirtsin.
Yazdıklarını sindire sindire okudum ve çok üzüldüm aynı larini yaşadım hemde tipatip aynısı..ama benim düğünüm 1 gün kala bitti..eminim yüreğin yanıyor.ama lutfen üzülme emin ol daha iyisi çıkacak karşına.benim oyle oldu ve iyiki evlenmemisim onunla iyiki eşime yazmış Rabbim beni..dun konu acmisdm kendimde olmadan. konum kapatildi rica ediyorum ben bu zor durumdayken kapatmayin konumu. Tam 10 yilimi harcadim cocuklugumu gencligimi verdim. Askerligini bekledim okulumu bekledim koskoca 10 yil bitti iyisiyle tatlisiyla kotusuyle acisiyla. Son 2 yildir nisanliydk guzeligiyla cirkinligiyle yasadik. Hangi birini yazayim bilmiyorum. Terkedilmedim terk etmedim ortak kararla anlasmadik aileler toplandi yuzuklermizi cikarttik ama saygisiz ve cirkince gecmisde yapdiklarimla suclandim hep. bir saate butun esyalarim bugun bize gelip alicaklar ve ben yokum. Prensesler gibi heycanla aldigim gelinligim, takilar ceyizler... Disimi tirnagima takdim calisdim kazandm aldim o yuvayi kurabilmek icin karinca gibi yavas yavas aldim. Suan 10 gun kala bitmesi icimi acitiyor. Sudan cikmis baliga dondum. Benim ekdigim hayalleri baskasinin ilerde bicicek olmasi ZORUMA GIDIYOR. etrafinda soylenenlere sisip sisip bana patliyan bir nisanli vardi. almamam gereken sorumluluklari karisiymisim gibi mecburi yapma sorumlulugu veren. Ailemin karsisina cikip basbas bagirip siz boyle bir kizla evlenirmiydiniz diyen biri vardi artik ( nasil bir kizdimki)... Biliyorum ayrilikla tek tarafli degildir benimde SUCUMMM cok dobra olup yanlisimi dogrumu etrafimdaki yanlislari dogrulari soylemekdi... Herseyi ama herseyiii ona anlatmakdi, kendi ailesi hakkinda dahil. Sonraaaa Ailem senden once gelir artk begenmiyorsan gidersin... diyen tek soz aklimda. Yuzugunu cikarirken gozlerindeki yas gozumun onunde. Davetiyelerimiz bile dagitildi. Beni bu dugun stresinde cokk ama cokkk asagiladiii saymadigini birakmadi ben altin para pesindeymisim anlayissizmisim. Onunla bir olmaya degil onu yakmaya evleniyormusum. bittiiii canimmm aciyorrr bu aci ne zaman biticek ne zaman gecicek bu 10 gun nasil gecicek? Yurtdisindan okadar akraba aile biletini aldi bikac gune gelicekler. Yuregim nasil kaldiricak. butun hayalim oydu hergunum her saatim. Suan dunya durmus gibi. 4 gune kinam vardi... Valizimi topladim esyalarimi topladm baba evinden cikmak icin topladim.... Yuregim aciyorrrrr icimmm yaniyorrr yasanmamisliklarin huznumu yasananlarin pismanligimi yoksa yasiyamadiklarimin acisimi. Ben EMEK VERDIM BASKASININ ILERIDE O EMEGE KONUCAK OLMASI ZORUMA GIDIYOR... cocugumuz olur diye bebek elbisesi bile almisdm. Biz biterken ailesi elini bile kipirdatmadi. birgun bu aci biticek biliyorum ama nasil ne zaman kac ay kac hafta kac yil sonraaa....!!!