• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 yilim dugune 10gun kala bitti...

Hakkinizda hayirlisi olsun oncelikle..
Size soyle bir ornek vereyim.
Bir tanidigim vardi 1. Nisanlisi ile ayrildi sonra 2. Kez nisanlandi ondan da ayrildi insan ister istemez dusunuyor acaba neden dikis tutmadi diye.
Sonra 3. Ile nisanlandi ve evlendi..
Bu gecen sure icerisinde 1. Nisanlisi karisini bicaklamis ceza evinde. 2. Nisanli intihar etmis. Simdi ki kocasi ile 1 cocuklari var ve cok mutlu.
Hepsi ile isteyerek nisanlamisti. Her ayriliginda cok yikildi ama simdi ki zamana bakarsak bence iyi olmus ayrilmasi.

Tskr ederm gecicek biliyorum ama nasil gecicek ne zaman gecicek bilmiyorum. Aglamak istiyorum ona bile izin vermiyorlar. Gozlerm
Dolar dolmaz gelen giden ne agliyorsun takma uzulme gecer iyiki olmamis diyorlar. Demesi cok kolay biliyorum ama kimsee duygusal dusunmuyor ortada 10 yil verilmis bir emek hayal umut vardi. o beyazlar hayallerimi susluyecekdi, hayallerimi yikdi biride aglaaa aglaaa dokkk icini demiyorr. bir yanim bos uyaniyorum. Gecicek diyorum ikna olmuyorum... birgun cok daha guzel hayallerle uyanicam belkide. o birgunu beklemek neden bukadar acitiyor...
Bosver etrafi sen ben diyorum sana ağla diye hicte susma, doğru o bunu haketmiyormus senin gözyaşlarını ama sen zaten onun için aglamiyorsun kendin için agliycaksin okadar geçen yıla !
İçinde tutma ağladıkça geçer bazı şeyler :)
Herseyde gecicektir bunuda unutma !

Aglamak istiyorum agliyamiyorum cok tuhaf bir his bunun bir kac aya patliyacagini biliyorum

ben ablamdan biliyorum. nişandan ayrıldı herkese bir sey yok gibi davrandı. bir süre sonra sanki ayrılmasının sebebi bizmişcesine kötü davrandı. garip takıntıları oldu vs.. asabi davranmaya başladı küçük çocuklara bile.. evli arkadaşlarımızla asla irtibata geçmedi. herkese düşman gib davrandı içindeki üzüntü öfkeye dönüştü.

zor bir şey halbuki.. kimse bu konuda sizi anlayışsızlıkla karşılamayacaktır.
içindeki üzüntün öfkeye dönüşmesine izin verme. çok ağla üzül. 3 gün sonra çık sinemaya git. kafeye git. en sevdiğin şeyleri yap. kendine onsuz yeni bir hayat kuracaksın bunun için çaba göster. kalbine de müsaade et. bir süre kimseyi istemiyorum de. zamanı gelince kalbine şifa birisi olur elbet..

Geçenlerde bir arkadaşım da 9 yıllık ilişkisini bitirdi nişan üstü. Herşey hazırken . Dayanmak alışmak zor tabiki Allah yardımcınız olsun öncelikle... zor olacak ama geçecek buna inanın. Hakkınızda hayırlısı olsun

Geçenlerde bir arkadaşım da 9 yıllık ilişkisini bitirdi nişan üstü. Herşey hazırken . Dayanmak alışmak zor tabiki Allah yardımcınız olsun öncelikle... zor olacak ama geçecek buna inanın. Hakkınızda hayırlısı olsun
Bugun kina gecem vardi herseyi ellerimle hazirlamisdm... Yinede yakmayi dusunuyorum

ben ablamdan biliyorum. nişandan ayrıldı herkese bir sey yok gibi davrandı. bir süre sonra sanki ayrılmasının sebebi bizmişcesine kötü davrandı. garip takıntıları oldu vs.. asabi davranmaya başladı küçük çocuklara bile.. evli arkadaşlarımızla asla irtibata geçmedi. herkese düşman gib davrandı içindeki üzüntü öfkeye dönüştü.

zor bir şey halbuki.. kimse bu konuda sizi anlayışsızlıkla karşılamayacaktır.
içindeki üzüntün öfkeye dönüşmesine izin verme. çok ağla üzül. 3 gün sonra çık sinemaya git. kafeye git. en sevdiğin şeyleri yap. kendine onsuz yeni bir hayat kuracaksın bunun için çaba göster. kalbine de müsaade et. bir süre kimseyi istemiyorum de. zamanı gelince kalbine şifa birisi olur elbet..
Evet bende herseye ama herseyee ofkelenmeye basliyorum. Su sunu yapsaydi bu bunu yapsaydi ben sunu yapsaydim olurmuydu diyorum dugun videolari gormek istemiyorum. ama olmamaliymis demekki. Suan sadece dugunun iptalini duymayi bekliyorum. Karsi taraf iptal edicekdi. ondan sonra daha rahat yasiyabilirim acimi

Butun erkeklerden nefret ediyorum. hepsi anneci aileci anakuzusu buyumemis gibi geliyor gozume

Yok , hepsi aynı değil. Inanın bana kendilerini birey olarak yetiştiren , olgun , akıllı , adam gibi adamlar var.
Sizinde karşınıza inşaallah çıkacak.

Zor günler geçiriyorsunuz, Allah yardımcınız olsun. Ama geçtiğinde iyi ki diyeceksiniz.

Eklentiler

• images (2).webp
    images (2).webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 84
Uzun zamandır ilk defa yazıyorum...

İnsan dediğin düşer kalkar. Yanlız kalır, Ağlar , hatalar yapar , kırar , kırılır , parçalanır ama hepsi geçer emin ol...
Yaşın kaç bilmiyorum, 28 yaşıma kadar bunların hepsini tecrübe ettim. Ve en sonunda kaçtım.. Türkiye'nin bir ucunda tek başıma yaşıyorum geldiğimde burayı bilmiyordum bile işte sen düşün artık nasıl bi kafa yaşamışım :KK33:

İstediğin zaman özelden yaz bana konuşalım paylaşalım nedense acını çok derin hissettim.

Ve inan bazen hayat tepetaplak olmalı. o zaman görüyorsun ki mutlu sandığın yerde mutlu değilmişsin aslında. herşey alt üst olsun ki bazen alt üstten daha harika oluyor :21:

Şimdi o kına dan bana da biraz yolla eşlik edeyim beraber yakalım kurtulmanın şerefine.

Dik dur. İnan bunun ardında kocaman bir güneş var. Kafanı eğdiğin sürece o güneşi göremezsin :KK12:

Kuzum biran önce tatile çık. Yanında olmasını istedign biri ile. Kafanı dinle hattını deiştir. Olumsuz cümlelerden uzaklaş. Dır dır eden akraba eş dosta kulagını tıka. Sana negatif gelen insanlardan uzaklaş. Çevreni deiştir. Yoksa geçmez.

Uzun zamandır ilk defa yazıyorum...

İnsan dediğin düşer kalkar. Yanlız kalır, Ağlar , hatalar yapar , kırar , kırılır , parçalanır ama hepsi geçer emin ol...
Yaşın kaç bilmiyorum, 28 yaşıma kadar bunların hepsini tecrübe ettim. Ve en sonunda kaçtım.. Türkiye'nin bir ucunda tek başıma yaşıyorum geldiğimde burayı bilmiyordum bile işte sen düşün artık nasıl bi kafa yaşamışım :KK33:

İstediğin zaman özelden yaz bana konuşalım paylaşalım nedense acını çok derin hissettim.

Ve inan bazen hayat tepetaplak olmalı. o zaman görüyorsun ki mutlu sandığın yerde mutlu değilmişsin aslında. herşey alt üst olsun ki bazen alt üstten daha harika oluyor :21:

Şimdi o kına dan bana da biraz yolla eşlik edeyim beraber yakalım kurtulmanın şerefine.

Dik dur. İnan bunun ardında kocaman bir güneş var. Kafanı eğdiğin sürece o güneşi göremezsin :KK12:
Sizin gibi insanlarin var olmasi hayata tutunmam icin bir neden oldugunu dusunuyorum. Cok tessekkur ederim yaziniz icin. "Simdi o kinadan banada yolla eslik edeyim" yazmissiniz ya gozlerim yasardi. Keske olsaydiniz icim acirken beraber yaksaydik ve biraz gulumseyip aglayip gecseydi. 25 yasindayim, cocuklugum gencligim her animi gecirdigim insana gecirdigim hayata hoscakal dedim. Yepyeni bir hayat icin belki ilk defa bukadar dusdum...

Kuzum biran önce tatile çık. Yanında olmasını istedign biri ile. Kafanı dinle hattını deiştir. Olumsuz cümlelerden uzaklaş. Dır dır eden akraba eş dosta kulagını tıka. Sana negatif gelen insanlardan uzaklaş. Çevreni deiştir. Yoksa geçmez.
Cikicam dugun gunum ve gecesi tatilde olucam insallah avazim cikdigi kadar aglarim ve biter ogun bir gecseydiii

Geçeceeeekkkk...

Kimse sizden daha değerli değil, kendinizi daha iyi tanıyıp başkalarından bağımsız mutlu olmaya başladığınız zaman 'iyi ki' diyeceksiniz.. Karşınıza bütün bunları unutturacak biri muhakkak çıkacaktır, dua edin, unutun, tamamen size ait hayatın bir süre tadını çıkarın. Bi gün bekarlığı özleyeceksiniz ;)

Keşke olabilsem de bu gece kahkaha krizleri eşliğinde o kınayı yakardık emin ol :KK49:

hem belki bir gün bir yerde karşılaşırız hayatta herşey mümkün

evlilkiten dönmenden daha iyidir.zor ama belki hayırlısı bu sorunlarımız coktu diyorsun . evleninve belki pişman olacaktın

Dunya ustume geliyor. Beddua bile edemiyorum. Yasattiklarini yasamadan olmesin hickimseee

Rabbim bir hayırlı görmemiştir bitmiştir böyle düşün. Zamanla acıların geçecek yeni hayatında hepsi bir ders olarak önüne çıkacak

Canim öncelikle geçmiş olsun hepsi geçecek ama zaman...Acinida yasa dibine kadar...Ben yıllar önce bosandim tekrar nisanlandim ve bugün nisani attim :( Biliyorum sonu yoktu olmayacaktı :( Uzgunmuyum evet ama şunu biliyorum ki evlenseydim daha da mutsuz olacaktım ...

Sende herşeyde vardır bir hayır de ...

Back
X