10 yıllık arkadaşım ve sorunlar

burcu9494

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2020
77
32
3
41
Merhabalar;
Benim 10 yıllık çok yakın bir arkadaşım var. Her zaman her derdinde yanında oldum o da benim sağolsun.
lakin son bir yıldır ben aramazsam aramaz veya ararım açmaz ertesi gün döner vb.
aaaa dizi izliyordum der yok gördüm de uyuya kalmışım der
ve bu durum bana batmaya başladı artık ben de aramak istemiyorum ama başka da yakın bir arkadaşım yok siz ne diyorsunuz bu duruma normal mi
o aradıgı an ben hemen açarım veya hemen dönerim birde sadece kendini anlatır ben tam başlarım sorun anlatmaya konu gene ona gelir
sizce arama artık mesafemi koysam ama dediğim gibi başka da arkadasım yok ve bu durumda canımı sıkıyor

Başka arkadışının olmadığının farkında işte o da gel git yapıyor ya daaa o ve ya bu sebepten soğudu yaş büyüdükçe eski yakınlığı hissetmiyor

Hiç durma koy ... 10 yıllık bile olsa varsa bir derdin söyle kardeşim de yoksa ben artık çekemem...Onun çevresi değişmiştir ondan bu havalar...ya şu yeni evlenen anında uzaya taşınan tipler kestaneye hakaretsiniz....

Benim de var arkadalsarim öyle, mesela aylarca konuşmadığımiz olur. Herkesin hayat telaşı var der geçerim. Siz de fazla düşmeyin üzerine. Belki hayatında birseyler olmuştur, belki canı istemiyordur sıkılmıştır

Benimde bi arkadasim oyle evlendi ne ariyor ne soruyor arada bi msj o kadar.peki takiyor muyum yoo asla takmam hatta hosuma gidiyor zaten cok sevmem telefonla konusmayi.benim şoyle kotu bi huyum var genelde cevremde gorustugum kisileri ariyorum yoksa ne kadar samimi olsakta uzaga gidince aramak gelmiyor icimden.belki kotu bisey ama oyle

Cok yakin degilmissiniz demekki..eger bunu niye yapiyorsun diye soracak samimiyetiniz yoksa yakin falan degilsiniz.Baska arkadaslar edinin.

Ayy çok mu lazım arkadaş falan ya 10 değil isterse 20 yıllık olsun. Beni takmayanı ben hiç takmam,kimse benden değerli değil.

Belki arkadaşınız cıvık cıvık olmayı sevmiyodur bende sevmem mesela hem fazla samimiyet tez ayrılık getirir diye düşünüyorum. Bence sizin de insanlara karşı beklentiniz az olsun insanlara bağlı yaşamayın kendi kendinize yetin, benimde az arkadaşım var, yalnızlığı sakinliği seven birisiyim lise de samimi olup işe girince samimiyetliğimizin azaldığı veya sonra dan bağlarımın koptuğu çok insan oldu.

evet haklı olabilirsiniz

Ben pek sevmem telefonda konuşmayı.
İşkence gibi geliyor hatta.
Bir de yoğun olabilir.
Ne bileyim hiç aramayan arkadaşım hakkında koşturuyor diye düşünürüm hep.
Beklentilerinin kendine göre olmaması lazım insanın.
Herkesin fıtratı farklı.
Ha hissediyorsanız böyle bir soğukluk.
Aramayın bir müddet akışına bırakın.
Ararsa sizindir aramazsa hiç sizin olmamıştır.

işim Var demiyor ama dizi izliyordum diyor mesela veya kek yiyorum gibi :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…