10 yıllık büyük aşk bitiyor mu?

TWILIGTH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
1.282
0
0
İstanbul
kızlar umarım doğru yere açmışımdır konuyuneyse uzatmadan söze başlıcam.....

liseden beri beraber olduğum ve deli gibi sewdiğim ve şuan nişanlı olduğum insan diycem beni çok üzüyor ne yapıcamı nerden başlıycamı bilmyorum...

1ay oldu biz nişanlanalı ama kavgasız günümüz yok çok bunaldım kayınvalidem zaten başlı başına beni deli ediyor çoğu kavgamız ondan çıkıyor ...

bugun başıma geleni anlatim size alışveriş merkezine gittik görümcem ben kaynanam ve sewgili oğlu (nişanlım)

neyse girdik alışveriş merkezine görümcem araba kullanmayı öğrendik çok uzun olmayan mesafelerde pratik yapsın diye ona veriyor bende dedim ki otoparktan çıkarken bana versin söle dedim nişanlımda dediki söle alabilrmiym de sen sor dedi bende deim ki neden sorcam cnm dedim al anahtarı ver zaten vericem hemen dedim bu bana surat yaptı benimde sinirlerm gerilmişti zaten neyse geziyoruz ben ayakkabı alcam bunlar ana oğul sarmaş dolaş beni takan yok kayınvalidem dedi noldu yne size yok bişey dedim bişeye bakıyolar bana seslenmiyolar ben tek başıma sap gibi dolaşıyorum onuda geçtim arabaya bindik eve gidiyoruz kayınvalidem dedi siznle bidaha biyere gelmiycem dedi sanki çokta umrumdaymış gibi bende al dedim nişanlıma telefon falan istemiyorum arama dedim hani hatasını anlasın diye şimdi diceksiznz ki bunda bişey yok asıl srun ki bana nedese beğenirsiniz nişanlım sen kendi yaptığın terbiyesizliğin farkındamısn dedi bana anasının kardeşinin yanında okadr gururum kırıldı ki kızlar bide dediki sana b.. bida tel dedi hiç sesimi çıkarmadım

kızlar ben yaşadığım hiç bişeyi haketmedim hep destek oldum maddi manevi ama demek her kadının sonu aynı artık ona karşı doldum bende olmuycak sanırım yok yakınken dönmek lazım nişanı atmayı düşünüyorum sürekli kırılmak insanı çok yıpratıyor..... napmalıyım acaba

bence sendede gerginlik var belli. bende eşimle 10 sene cıktım 1 yıllık evliyiim bnm de lise arkadasım seni anlıyorum cnm ama abartma. sarmas dolaş ana oğul gezmeleri tabi yanlış seni yalnız b ırakmaları ama sende abartıyorsun bence. bu kadar sorun olucak durumlar değil.

yanlış düşünüyorsun canım, şuan biraz dolmuşsun bütün mesele bu. o kadar büyütülücek bir durum olmadığını sinirin geçince sende farkedeceksin eminim. biraz sakin düşünmeye çalış, insanın hayatından 10 yıl ne demek farkındasındır umarım. :)

belki orası öyledir ama biz nişanlandıktan sonra kayınvalidem bende uzaklaştı aramıyo bile çok gücüme gidiyor hiç idareci değil toparlayacı değil

canım yazıklarını okudum fakat ya ben anlamadım ya sen aktaramadın.Annesıne nıye taktın cocugun onu anlamadım gorumcenden arabayı sen rıca etsen yada baska zaman kullansan ne olacak neden o kullanırken al bana ver dedın onuda anlamadım sonucta sureklı bır yerlere bırlıkte gtmıyorsunuz dıye dusunuyorum...
Nişanlın konusun da haklı buldugum nokta senı aılesının yanında senınle ters konusması ama sende o lafları ona aılesının yanında soyledıysen kusura bakma kendın cagırmıssın belayı...
Ailesi bıle aranızda sorun oldugunu anladıysa demek gercekten alısverıste surat yaptın. unutma onlar bır aıle vıcık vıcık olmadan o aıleye kendını kabul ettırmen gerekır buda surat asarak olmaz.
onlar cagırmıyorsa bıle sen gıreceksın nısanlının koluna cıkmayacaksın zaten
olmadı annesının kolundan cıkmayacaksın oda cok sevımlı gelebılır hem nısanlına hem annesıne jest olur
yanı yanlıs hos olmayan seyler yasanmıs ama bence senınde payın var dedıgım gıbı yazdıklarından cıkardıgım bu belkıde tam anlatmadıgın seyler vardır bılemıyorum.
tabıkı nısanı atmak bır cozum ama unutma guleryuz tatlı dılde herzaman dıger bır cozum olacak maddı ve manevı destek vermek zorundayız zaten sevdıgımız kısıye o zor durumdayken nasıl mutlu olabılırız kı ama unutma kendı aılenın yanında o nasıl davransın ıstıyorsan sende oyle davranmalısın
umarım cozebılırsınız problemı:26:

ah kızlar işte herşeyi anlatamadım görümcemden arabayı kötü niyetle istemedim zaten ona abisi hergece gösterdi e bende daha yeni başlıyorum öğrenmeye ondan benm zoruma giden şey annnesin kardeşinn yanında bana bağırması ben çok iyi niyetli bir insanım gösterdiğim ilgiyi alamıyorum ailesnden donuk insanlar ben onun koluna girsem nolcak o benm yanımda olmadıktan sonra ben 10 yıl dişimi tırnağıma takıp getirdim bu günlere benim nişanlımın mesleği kaptan ben o gitti diye hergünümü yeri geldi ağlayarak geçirdim bir anne olarak toparlayacağın yerde daha çok hatta benden çok tawır alıyor okadar doluyum ki buraya açmmasam artık bir düzüne bardak kırardım herhalde

Arkadaşlar sarmaş dolaş gezmelerinin nesi yanlış anlayamıyorum kızlarr bu çocuğu siz dünyaya getirmediniz anlayın anne ya bu ..

Birde bence sizde fevri davranmışsınız sanki nişanlınızı kıskanmış gibi olmuş ..

ıyıde canım o senın anne degıl kı toplamak zorunda degıl,gıcıklıgına yapıyor senı sevmıyor ıstemıyor olabılır ya da farkında olamdan yapıyo olabılır...
olabılır de olabılır yanı ama sen n ısanlının gozune gozune bak ben onlara ıyı davranıyorum ama onlar hala boyle dıye sokarsan o sana terbıyesızlık yapıyosun bılmem ne demez... ki o bagırmayı burnundan fıtıl fıtıl getırmenı onerırım oma su anda degıl yanı bukadar hatalı gorunurken onun acısından baktıgında olmaz eger gercekten bu cocugu ıstıyorsan bılkı arkasından aglamakla yardımcı olmakla senın olmaz malesef annesıde bende dogurdum 9 ay karnımda dıye bır baslar ohooo bunun ıcınden cıkılmaz. kardesı olmadıgında ogretsın ozaman al arabayı onların yanında ısteme hos degıl kıskandıda yaptı demesınler arkandan. bıraz polıtık ol canım daha dur benım eltımın bana yaptıklarının yarısını yapmamıslar sana :)) ne kadar sakın ve uzlasmacı gorunursen okadar kolay kazanırsın. once sevgılını kendı safına cek baktın olmuyor ana kuzuları ılede zaman kaybetme canım evlendıkten sonra daha beter oluyorlar asla unutma... bırak o kossun pesınden o duzeltmeye calıssın bırseylerı o teklıf etsın gel canım yanıma dıye kendını onun yerıne koy hangıurumda ondan vazgecemezdın . aılene soguk davranıp surat asıp dururken mı elınden gelen herseyı yaptıgı halde ezıldıgını gordugunde mı:)
erkekler bızım gıbı karmasık dusunemez neyı gorurse ona ınanır. 10 yıl kolay degıl ask bıtse alıskanlıklar var suanda hersey senın lehıne bıraz daha kapalı oyna sadece
gıt sarıl senın annen benım annem cok tatlı yaaa yap bırak annesı gıcık olsun bırsey de dıyemesın sonucta sıcak davranıyosun annesı bır sey dedıgınde de ona kızsın o boyle yapmıyor sen nıye yapıyorsun dıye
gelısmelerden haberdar et mutlaka canım takıp edıcem senı

kızma ama eğer araba nişanlınınsa ve ablasına kullandırmak istiyorsa neden sen müdahale ediyorsun anlamadım. ayıp olmuş bence.

bir de onlar ailece giderken sen gitme fazla. biz evleneli 4 ay oldu. sadece nişan alışverişine gittik bu şekilde. sen ayakkabını nişanlınla yalnızken alırsın. takma kafana.

fazla kızacak bir şey yok ortada.

kac yasindasin? kusura bakmada kendin kasinmissin bence, daha dügün alisverisi degil birsey degil böyle kücük bir gezmede tantana oluyorsa bence bastan bu iste yanlis var derim..
ablasi kullaniyorsa sende nisanlinla yanizken kullanirsin ne varki bunda böyle yapacak durduk yere kendin kasinmissin.
10 yillik askini böyle kücük sebepten eyer nisani atmayi düsünüyorsan demekki 10 yil bosuna gitmis ve sen sevmemissin. ASK ugruna savasmaktir.
baktin onlar öyle yapiyor niye sap gibi kalip sinirlenip trip yapiyorsunki sende katil aralarinda, birazda huyuna gidersin saka yaparsin tatliya baglanir is " annecim sence bu nasil " falan dersin ..
yaratici yapici olmak lagzim böyle konularda, trip atip sinirlenerek bir yere varilmaz nisanlinla ahada böyle kavga edersin sonra, bence hakli resmen terbiyesizlik yapmissin, birde sizinle birdaha
gelmiyecegim demis sende cok umrunda sanki diyorsun daha simdiden böyleyse ooho... ben utanirdim kaynanam bana öyle deseydi mahcup olurdum acikcasi. benim yorumum görüsüm bu bacim

Son düzenleme:
Yapma Yahu..
10 Yıl Bekledin..
Hemen Bir Anda Silip Atamazsın ki..
Bende Başını İki Elinin Arasına Al ve Bir Düşün Bakalım..
Bütün Olan Biten Herşeyi Düşün..
O Gün Ne Oldu ? Ben Ne Dedim ? Nişanlım Ne Dedi ? Kayınvalidem Ne Dedi..

bence hemn böyle nişan atma faalan düşünme kafan karışık moralin bozuk dolmjuşsun ondan böyle düşünüyorsun hemen karar verme yoksa pişman olursun sıkma cnmnı oluruna bırak herşey yoluna girer inşallah oluruna bırak

kızlar sağolun yazmışşsınız ama bazılarınız nasıl okumuş anlamadım ablası değil kardeşi ayrıca:) ben bazı politik olayları bilmesem 10 sene buraya gelmezdi ayrıca kızlar eski zamanda ki gibi nişan alışverişi düğün alışverişi bizim zamanımızda kalmadı biz gittik nişanlımla aldık herşeyimizi benim taktığım konuyu kimse anlayamamış üzüldüm ben kıskanç bir insan değilm en önemli ayrıntı nedir biliyormusunz ben herzaman nişanlıma derim ki arabayı ver kardeşin kullansın öğrensin benm yanımda herzman sn varsın sonuçta beni gezdiriyorsun ama o tek olur alır arabayı gider derim benim ondan değil nişanlımdan istemem anahtarı beni yalnış anlamamasını istemememdir....

nişandan sonra bende kayınvalidem çok uzaklaştı onu o doğurdu evet ama bende onu en deli çağlarında frenledim 16 yaşında başladık biz sevgiliylen hersey güzeldi de neden nişandan sonra bi anda bana karşı değişti hani bana yazmışşsınız ya yuzune gül benim içimde dışımda bu kızlar yapma olamam surat asıcaksam asarım bunu yapmazsam karşı taraf kendini toparlamaz ilerde bende anne olucam evet ama ben ne anneler gördüm kendini geri çekip te gelini ile oğlu başbaşa kalsın diye çabalayan

1senenin birikimi bu benim içimde kızlar

insanın canı çok yanıyormuş cnm ya çok zormuş ele karışmak

dün arkadaşımın kınası vardı çıkmış oraya gelmiş özür dilemeye benden :26: nişanlım

enteresan bir bakış açın var
10 sene karşındaki adam oturmuş da sen ilişkiyi taşımışsın gibi konuşuyorsun.
üstelik bunu gayet de başa kakar gibi söylüyorsun.
ilişki sein ilişkin maden bu kadar şikayetçisin evlenmezsin olur biter.
10 sene sen emek vermişsin ya daha vermezsin işte.

şimdi öyle bir konuşmussun ki bana nişanlım terbiyesiz dedi diye ben deliriyorum bu kelimeyi sen bana kullanamazsın ben kendimden ödün veremem bazı şeyler için benimde annem var ama nişanlıma o tarz yapmıyo ben ewin tek kızıyım şimdi dersin şımarıksındır da sen allaha şükür çokta alçak gönüllüyümdür ....

ben politik oldum olmadı sesimi çıkarmadım olmadı gitmedim olmadı benim üstümde hükmetmeye kalkan insan kendi annemde olsa değil surat dökmek açarım ağzımı yaşım 26 yeterli olgunlukta olduğumu düşünüyorum olmasaydım 10yıl süre zarfında çok farklı şeyler olurdu benimle biyere gelmesi beni hiç ilgilendirmiyor kayınvalidemin neden umrumda değil dedim orda bana nişanlım bağırırken neden ordan lafı söyleme gereği duydu davulun sesi uzaltan hoş gelirmiş

sana ufak bir örnek verim cnm benim nişanlım uzak yol kaptanı bak bigün kamerada görüşüyoruz annesi ve babası ile görüştü beni çağırdılar biz açamıyoruz pc yi sen gel görümcemde okuldaydı neyse gittim onlar konustular sona ben kaldım dedim siz görüşün anne ben terbiyesiz olsam dimi lafa karışırım bişey yaparım sıra bana geldi neyse konustuk bana çıkarken dediki ^^seni sewiyorum bitanem^^ tam bende seni dicektim ki kayınvalidem geldi ah oğlum benim bende seni sewiyorum hadi kapa artık uyu dinlen dedi bide güldü bunlar yılların birikimi yinede düşüncen içn saol

bana baksana sen konusma tarzına dikkat et bidaha da yorum yapma

Yanlış anlamadıysam araba sürmeyi siz yeni öğrendiniz ve kullanmak mı istiyosunuz? O zaman sizin teklif etmeniz lazımdı görümcenize. Ve hakikaten çok gerginsiniz. Biraz sakinleşin

canım herkes ıylıgıne soyluyor fakat tabıkı herkesın uslubu farklı ama bir de soylse bır durum var kı herkeste ortak bırseyler soyluyor farkındaysan. tabıkı polıtık davranmasan 10 yıl surmezdı ama bır taraftan da oldugum gıbıyım yapmacık olamam demıssın bence bıraz celıskılı olmus bu
bır zamanlar o senın sadece erkek arkadasının annesıydı sımdı ıse cok daha farklı bır sıfat alıyor degısmesı boburlenmesı lafla atlayıp ogluna senı sevıyorum demesı hos olmasada bır sekılde tölere edilebilir bence:26:
neden canını sıkıyorsun ki olmayacak gıbıyse bırak gıtsın bu ınsanlar aılen olacak unutma erkekler evlendıkten sonra aılelerıne daha duskun oluyorlar ama bıraz empatı yapıyorum ve ben boyle davranmazdım dıyorum sen nıye uzuluyorsun kı bıraz da bızım dedıgımız gıbı yap onlar catlasın
baktın yıne olmadı bırakırsın gıder ama ben elımden gelenı yaptım dersın unutma her laf soktuklarında fılan surat asarsan her dedıklerıne yaptıklarına bukadar bozulursan sonucta sevgılınde senden sogur kımse sureklı surat asan bırını ıstemez. birde gorumcem bılemez sevgılıne yalnızken ne dedıgını onemlı olan onlar varken ne dedıgın
hayırlı haberını beklıyoruz canım bızıde haberdar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…