10 yıllık dostum derdim

siyahibiri

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
395
22
18
Merhaba arkadaşlar
10 yıllık dostum dediğim arkadasım önce sözlendi davet edeceğim seni olacağı zaman dedi baktım yaptı davet etmedi. Dedim aile arasında yaptılar ondandır, neyse. Bebeğim oldu bi tebrik mesajı bi şey demedi. Numaramı değiştim değişti diye yazdım bayramda mesaj attım görüldü yapıp bırakıyor. Ama durumlarıma storylerime de en önce o bakıyor, sizce napmaya çalışıyor?

Merhaba arkadaşlar
10 yıllık dostum dediğim arkadasım önce sözlendi davet edeceğim seni olacağı zaman dedi baktım yaptı davet etmedi. Dedim aile arasında yaptılar ondandır, neyse. Bebeğim oldu bi tebrik mesajı bi şey demedi. Numaramı değiştim değişti diye yazdım bayramda mesaj attım görüldü yapıp bırakıyor. Ama durumlarıma storylerime de en önce o bakıyor, sizce napmaya çalışıyor?
Aynısını yaşadım. Bence zerre umursama asla arama mesaj yollama. Ne derdi varsa derdiyle mutluluklar de defet

10 yıllık arkadaşınıza niye soramıyorsunuz noluyor nen var kuzum diye?

Şöyle ki aramızda hiçbir şey geçmedi kız da ota boka trip atan bi cins. Sevgili ayaklarına da giremem yani. Tercihi o yönde herhalde sadece görüşlerinizi merak ettim
Sevgili ayagi degil aslinda samimiyet yokmus demek ki cunku gercek dostlar zaten soruya mahal birakmaz.Sorunu da varsa pat pat söyler.Yüzeyselmis demek ki herşey.
Kendince birşeye bozulmus olmali tabi bu storileri es gececegi anlamina gelmiyor:d
O zaman en güzeli oluruna birakmak.

10 yıllık arkadaşınıza niye soramıyorsunuz noluyor nen var kuzum diye?
Şöyle ki;
-herhangi bir sorun geçmedi aramızda iyi niyetimden her seferinde iyi düşündüm. Ama storylerime ilk sırada bakıyor bi kalkıp bayram mesajına dönüş yapmıyorsa kendi bilir. Sadece amacı nedir sizce diye merak ettim

Sevgili ayagi degil aslinda samimiyet yokmus demek ki cunku gercek dostlar zaten soruya mahal birakmaz.Sorunu da varsa pat pat söyler.Yüzeyselmis demek ki herşey.
Kendince birşeye bozulmus olmali tabi bu storileri es gececegi anlamina gelmiyor:d
O zaman en güzeli oluruna birakmak.
Bıraktım zaten 😏👌🏻

Şöyle ki;
-herhangi bir sorun geçmedi aramızda iyi niyetimden her seferinde iyi düşündüm. Ama storylerime ilk sırada bakıyor bi kalkıp bayram mesajına dönüş yapmıyorsa kendi bilir. Sadece amacı nedir sizce diye merak ettim

O yılların önemi yokmuş demek ki yani arkadaşlık böyle birşey değil sonuçta. Sizde düşünmek yerine önünüze bakın. Hayatınızdan birini çıkartmaktan korkmayın. Temizlik iyidir 👍

Arkadas zannettigim kisiden duydugum o muhtesem sözleri tekrar edeyim: "Biz zaten seninle o kadar arkadas degiliz..."..Sizin verdiginiz degeri o sizw vermiyor
Bazen erkeklerin dostluklarini kıskanıyorum.
Kadinlar sessiz triplere girip sorunları büyütüp dostluklari cok cabuk koparabiliyorken erkeklerde cok nadir gördüm.Dostluklari hep cocukluga dayanıyor.
Cok yakın arkadasim ablam gördügüm biri de aramizda ufak bir soğukluk oldugunda o dönem cenazeme gelmemisti.
O gün zaten sildim kendisini.:)

Şöyle ki;
On yıllık arkadaşa bence açık açık amacı bir kez sorulabilir. Baktınız söylemiyor, devam ediyor o zaman ne hali varsa görsün denilir.

Bazen erkeklerin dostluklarini kıskanıyorum.
Kadinlar sessiz triplere girip sorunları büyütüp dostluklari cok cabuk koparabiliyorken erkeklerde cok nadir gördüm.Dostluklari hep cocukluga dayanıyor.
Cok yakın arkadasim ablam gördügüm biri de aramizda ufak bir soğukluk oldugunda o dönem cenazeme gelmemisti.
O gün zaten sildim kendisini.:)

O lafi bana söyleyen de erkekti. Beni arkamdan vuran 10 senelik "arkadasim" da. Bence öyle veya böyle karakter meselesi. Insanlar öyle goy goy arkadasliklara daha cok yönelir. Yani öyle gündelik haha hihi yapacak arkadasliklar. Gercek dostluklara zaten nerdeyse inancimi kaybettim, ama akrabaginin akrabagi satti bir dünyada belki biz fazla beklentiye girdik

Yıllar yılı dostum dediğim insan için birçok şey yaptım zamanla işine yaramadığımdan bana dediği şey “yapmasaydın” bu kadar işte… ayrıca sözlendiyse on yıllık geçmişini bildiğiniz için sizi hayatından çıkarıyor eşinin görip duyacağı şeyler olmasın diye

Back
X