Bunu kadının babası söylüyor diye anladım ben. Ama bu da normal değil ölürüm de göndermem demek istiyor herhalde.kızımımı öldürürüm diyor?bence acilen bir psikiyatri ye götürün kadını çocukda çok güvende değil bu durumda
Merkeze gidemezler mi devlet hastanesinde psikiyatri servisleri var oraya gidebilir.Kuzenimi öldürüyorum demis ayrıca köyde sadece sağlık ocağı var nerde bulacak psikiyatristi
Köyden şehire gidemiyorlar mı sağlık bu sonuçta, çare olacak birşey var mı psikiyatriden başka kadın zor durumda?Kuzenimi öldürüyorum demis ayrıca köyde sadece sağlık ocağı var nerde bulacak psikiyatristi
Bunu kadının babası söylüyor diye anladım ben. Ama bu da normal değil ölürüm de göndermem demek istiyor herhalde.
[09/02 10:02] Ganima Ablm: 10 sene evli kaldım kendimle ilgili hazır cozduklerimide unuttum
[09/02 10:02] Ganima Ablm: Beni bana siz bulun
[09/02 10:03] Ganima Ablm: Yani kendimi cozmeme yardımcı olun
Ne yazca mi bilemedim bi yardımcı olurmusunuz tel yazıyorum ıns iyi anlatmışımdır
Ne psikiyatristi allah aşkına bu zamana kadar hiç mi kimse yoktu yardım edecek? Nasıl yaşadınız böyle nasıl rahat uyudunuz? Insan insana böyle bir şey yapar mı hayret ettimKuzenimi öldürüyorum demis ayrıca köyde sadece sağlık ocağı var nerde bulacak psikiyatristi
Kuzenimi öldürüyorum demis ayrıca köyde sadece sağlık ocağı var nerde bulacak psikiyatristi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?