10 yıllık evlilik her gün şiddet dayak hakaret?

Pislik adam kadının babasını arıyor ve gel cesedini al diyor?
Akrabalar kadını bodruma alıyor.
Baba da gidip kızını evine getiriyor.
Adamın yaptığı yanına kar kalıyor yani..
Normalde şiddete karşıyım ama toplaşıp gidip adamın ağzını burnunu kıramamışlar mı???
Ne kadar rahatsınız hepiniz sülalece...

kaç kişi o yardım mesajını okuyup bir adım atmayıp buradan mı akıl istiyorsun konu sahibi?

polise bildirin.kadını öldürmeden biriniz bir harekete geçin.

Şöyle sağlam bir psikiyatr çözer bu işi .kadın ruh sağlığını kaybetmiş belli .yoksa 10 yıl cehennemi yaşayan biri şu durumda bosanmaktan başka birşey düşünmez .baba da sözde baba !!!niye çekip almıyor kızını da en son o b.k herif böyle diyince öldürürüm vermem diyor ?hep söylerim şiddete karşıyım ama bu it herifi linç edeceksin

Benim anlamdigim 10 yıldır dayak küfür alkol niye kurtarmadiniz o kadını o caninin elindende bunlara maruz kalmış yazık kadina psikologa götürün

Bence sorun kadinin koyde yasamsi degil ama once psikolojisini toplamasi gerekiyor babasida gayet mantikli soylemis hayvanlarla ilgilenir sutu satar buzagisini satar hayat koylerde bence ama once kadincagiz ezik durumundan kurtulmali kocasi denen pislikte alkolle bogulsub

Canım babası bırakmıycak kızı yavaş yavaş yaralarını sarcak kendine gelme süreci zorlu sadece babalar iyileştirebilir kızlarını.

Allah herşeyin hayırlısını versin.
Kızını öldürdüm gel al diyene kadar, bu kızın ailesi neredeydi.

Hiç mi içleri sızlamadı kızları bunları yaşarken!

Yazık kadına, çocuğa.
Kimseye boşan diye yorum yapmam ama bu durum çok kötü.
Boşansın ve psikolojik destek alsın.

Kızının kaydı köye alındı su an herkes yardımcı oldu köy özellikle davasını da bir hayır sever avukat üstlendi hayirli si artik doktor yardımı içinde 2 ay dayım bende kalsın dedi eğer sizler doktor yardımı deneseydiniz bende israr etmeseydim zordu sagolun

bodruma indirilme kısmını anlamadim ben. neden alıp evine götürmemiş akrabalardan biri ?

Sanırım çevrenizde aklı yerinde olan bi bu kadıncağız kalmış. Ama o da akrabalarının cahilliğinden yardım bile isteyememiş sizlerden. Saçmalığa bakar mısın

Başlarına kalır diye korkmuş herkes
O yüzden ayakta güçlü durabilmek önemli
Rabbim kimseye muhtaç etmesin
Kimse kimseye sahip çıkmıyor bu zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…