Şöyle sağlam bir psikiyatr çözer bu işi .kadın ruh sağlığını kaybetmiş belli .yoksa 10 yıl cehennemi yaşayan biri şu durumda bosanmaktan başka birşey düşünmez .baba da sözde baba !!!niye çekip almıyor kızını da en son o b.k herif böyle diyince öldürürüm vermem diyor ?hep söylerim şiddete karşıyım ama bu it herifi linç edeceksinKuzenim 10 yıldır evli.kirsal bir yerde evlenip küçük şehrin merkezine taşındı .1 tane kızı var.alkol şiddet dayak ilk günden bu güne kadar burnunumu kırmadı eve kadın mi getirmedi.kac kere ailesine gitti geri döndü.en son 10 gün önce kocası alkollü geliyor eve dövüyor dövüyor kizin babasını arıyor öldürdüm gel cesedini al diye köyde ailesi 4 saat yollar kapalı babası arıyor akrabaları kadını bodruma sürüklüyor.kizida ağzından gelen kanları siliyormuş.babasi geldimi cocuk elinde peçete bekliyormuş nese babası geldi aldı.bu sefer kızımı kendim öldürürüm geri göndermem diyor ağlıyor.ama sorun suki kuzenimin ruh sağlığı yok.bu mesajı atmış grup var bizim .
[09/02 10:02] Ganima Ablm: 10 sene evli kaldım kendimle ilgili hazır cozduklerimide unuttum
[09/02 10:02] Ganima Ablm: Beni bana siz bulun
[09/02 10:03] Ganima Ablm: Yani kendimi cozmeme yardımcı olun
Ne yazca mi bilemedim bi yardımcı olurmusunuz tel yazıyorum ıns iyi anlatmışımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?