10 yıllık evlilik her gün şiddet dayak hakaret?

he hastaneye gelince köyde yaşıyor oluyor gidilemiyor,kocaya gelince şehirde yaşasa bulur oluyor değilmi pes vallahi,üstelikte boşanmadan ,bu psikolojiyle

Hayatın bazen insana yaşattıkları o kadar acı verici ki, sonunda insanın ruhu paramparça olup dökülüyor. Kuzeninize sefkat ve sabırla yaklaşın, o şimdi sizin bizim gibi değil. Yaralarını sarmak gerek. Kuzeninize şunları yazın:" 10 sene evli kaldın, bu süre boyunca birçok zorluk yaşadın, yıprandın ama herşeye rağmen mücadele ettin. Bu bile senin ne kadar güçlü olduğunu zaten gösteriyor. Ama artık gücün tükendi, yoruldun. Bazen kangren haline gelmiş bir bacağı kesmekten başka bir yol yoktur. Önce bir doktordan yardım alacağız o zaman sen çok daha iyi hissedeceksin ve kendini yeniden çözeceksin, çözdüklerini de hatırlayacaksın."

Cab

Ona bu muameli reva gören kocaya aileye sisteme lanet olsun

he hastaneye gelince köyde yaşıyor oluyor gidilemiyor,kocaya gelince şehirde yaşasa bulur oluyor değilmi pes vallahi,üstelikte boşanmadan ,bu psikolojiyle
Koca bulur sehirde dememis sanirim kocasi sehirde bulur yine yakalar anlaminda zaten konu sahibi arkadas tam anlatamiyo bence. Çogu yerde özne kim nesne kim belli degil.

Siz 20 insan bu kadar çaresizseniz, kadına sahip çıkamıyorsanız karakola gidin, kadın sığınma evine götürsünler kadıncağızı. Siz daha yazılan mesaja ne yazacağınızı bilemiyorsunuz, bu kadar çaresiz insanlar karar vermesin kadıncağızın geleceğine. Bu ne yahu?

Madem babası köyde yaşamasını istiyor köyde yaşasın.Darp raporu alıp eşini şikayet edebilir çocuğunun velayetini alabilir kendisi ve kızı için nafaka alabilir tazminat alabilir şiddet ve aldatma var ayrıca evlendikten sonra araba-ev-arsa-dükkan gibi mallar alındıysa boşanma anında yarısı kadınındır,çalışmadığı için ücretsiz avukat talep edebilir barodan.Haklarından vazgeçmesin.

Bakın anlıyorum maddi olanaklar yok ama var etmek zorundayız, bu kadının elinden birinin tutması lazım. Çok paraya ihtiyaç yok sadece ne yapacağınızı bilmelisiniz. Sosyal hizmet müdürlüğü mutlaka vardır, oraya ulaşın onlar size tüm yönlendirmeleri yapacaklar. En net çözüm budur.

Arkadaşım alacaksınız hanımı götüreceksiniz doktora darp raporu alacaksınız ilk. Sonra gideceksiniz jandarmaya polise adamin psikopatliklarini öldürmeye teşebbüs ettiğini anlatacaksınız. Davanız açılacak .süre zarfında adam göz altında tutulacak. Kalan sürede yaklaşması yasak olacak. Hatta bu sürede kız için klinik tedaviye başlanmalı kız adamın giremeyeceği bilemeyeceği yerde olacak. Boşanma davası falan sonra hakim boşar zaten. Adam hapise girecek zaten bu suçtur öldürmeye teşebbüstür.Haklarınızı ögrenin.Sosyal hizmetlere gidin.

Siz bu kizi bu adamdan kurtarmadikca duzelmez ne yaparsanız yapın. Onun korkusuyla yaşar

Bir de üniversitede adalet okumuşsunuz ''ne yapayım?'' Diye bize soruyorsunuz. Şimdi atamanız olsa katipsiniz, savcının yanında ifade alacak insansınız. Prosedürü bizden iyi bilmeniz lazım. Allahallaaa. Sinirlenmemek elde değil.

Ay bide geri mi göndercekler de kadıncağız o şekilde konuşuyo. Sahip cıksın ailesi. Onlar yapamıcaksa devlete sığınsın. Boşanma davası acsın bide tedaviye başlasın.

Babası kızına sahip çıksın,öldürmesini mi bekliyorlar !

Böyle erkekler yerin yedi kat dibine girsin. ..girecek mezarları olmasın ...toprak kabul etmesin ... hem ic ...hem döv ...hem aldat....bu da adamım diye dolaniyo şimdi ortada ....

kadının psikolojisi sizden iyi aklıda sizden yerinde..kendimi kaybettim bu evlilikte yardım edin demiş..nesini anlamadınız bu çaresizliğin çığlığının..
devlet hastanesine götürün. darp raporu alın.. boşanma davasını açıp nafaka isteyin..
babasının dediği gibi alt katında yaşaması kendisini toplayana kadar mantıklı ..

Kadın açık açık yardım istemiş, ne demek ne yazmam lazım. Ailesi de kararlıysa adamdan uzak tutmak ve psikolojisini toparlamak adına kadın sığınma evlerinden de yardım isteyebilirsiniz, ayrıca boşanma davası ve bu işin adli kısmı içinde size destek olacaklardır.
10 sene boyunca bu konuda bir şey yapılmamış olunması bile ilginç.

Ya bnce sizdr sorun var okuma yazmaniz net degil gidin iyice ogrenin kadin daha nasil anlatsin

Yazık Allah yardımcısı olsun ne insanlar ne hayatlar var çok üzüldüm. Siz ona umut dolu mesajlar atın umutlu olsun çünkü herşeyin bi çözümü vardır. Her bitiş yeni bir başlangıçtır

Herkes kadını öldürme peşinde...
Bu nasıl bir aile yapısıdır.

Bu konu polise taşınmalı. Haberlere çıkmalı. Allah babasını da bildiği gibi yapsın rezil insanlar. Ne demek gel öldürdüm demek ne demek ailenin bir şey yapmaması? Bu kadın kocasını da babasını da öldürsün nefsi müdafaadan hapis bile yatmaz!
Tövbe Allahım!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…