- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
Köyde anesi nin evinin altında oturacak babası da 2 inek alacakmış sütünü satsa harçlığı olur demiş buza si olur ilerde satar demiş kira yok elektrik suyunuda babam ben her ay öderim diyor da bu böyle olurmu bana mantıklı gelmiyo şehirde yyaşasa kocası bulur diyorlar valla beynim durdu
he hastaneye gelince köyde yaşıyor oluyor gilemiyor,kocaya gelince şehirde yaşasa bulur oluyor değilmi pes vallahi[/QUOTE canım is bulunacak ona ev tutulacak hapsi maddiyat ailesi gariban insan oraya gidip gelmesi 50 tl sana bana amann gelir ama olmayınca 1 tl bile önemli biz toplayalım desem kimse yanaşmaz benim gücüm olsa ben veririm.
Koca bulur sehirde dememis sanirim kocasi sehirde bulur yine yakalar anlaminda zaten konu sahibi arkadas tam anlatamiyo bence. Çogu yerde özne kim nesne kim belli degil.he hastaneye gelince köyde yaşıyor oluyor gidilemiyor,kocaya gelince şehirde yaşasa bulur oluyor değilmi pes vallahi,üstelikte boşanmadan ,bu psikolojiyle
Siz 20 insan bu kadar çaresizseniz, kadına sahip çıkamıyorsanız karakola gidin, kadın sığınma evine götürsünler kadıncağızı. Siz daha yazılan mesaja ne yazacağınızı bilemiyorsunuz, bu kadar çaresiz insanlar karar vermesin kadıncağızın geleceğine. Bu ne yahu?
Madem babası köyde yaşamasını istiyor köyde yaşasın.Darp raporu alıp eşini şikayet edebilir çocuğunun velayetini alabilir kendisi ve kızı için nafaka alabilir tazminat alabilir şiddet ve aldatma var ayrıca evlendikten sonra araba-ev-arsa-dükkan gibi mallar alındıysa boşanma anında yarısı kadınındır,çalışmadığı için ücretsiz avukat talep edebilir barodan.Haklarından vazgeçmesin.Köyde anesi nin evinin altında oturacak babası da 2 inek alacakmış sütünü satsa harçlığı olur demiş buza si olur ilerde satar demiş kira yok elektrik suyunuda babam ben her ay öderim diyor da bu böyle olurmu bana mantıklı gelmiyo şehirde yyaşasa kocası bulur diyorlar valla beynim durdu
Koca bulur sehirde dememis sanirim kocasi sehirde bulur yine yakalar anlaminda zaten konu sahibi arkadas tam anlatamiyo bence. Çogu yerde özne kim nesne kim belli degil.
Ay bide geri mi göndercekler de kadıncağız o şekilde konuşuyo. Sahip cıksın ailesi. Onlar yapamıcaksa devlete sığınsın. Boşanma davası acsın bide tedaviye başlasın.Kuzenim 10 yıldır evli.kirsal bir yerde evlenip küçük şehrin merkezine taşındı .1 tane kızı var.alkol şiddet dayak ilk günden bu güne kadar burnunumu kırmadı eve kadın mi getirmedi.kac kere ailesine gitti geri döndü.en son 10 gün önce kocası alkollü geliyor eve dövüyor dövüyor kizin babasını arıyor öldürdüm gel cesedini al diye köyde ailesi 4 saat yollar kapalı babası arıyor akrabaları kadını bodruma sürüklüyor.kizida ağzından gelen kanları siliyormuş.babasi geldimi cocuk elinde peçete bekliyormuş nese babası geldi aldı.bu sefer kızımı kendim öldürürüm geri göndermem diyor ağlıyor.ama sorun suki kuzenimin ruh sağlığı yok.bu mesajı atmış grup var bizim .
[09/02 10:02] Ganima Ablm: 10 sene evli kaldım kendimle ilgili hazır cozduklerimide unuttum
[09/02 10:02] Ganima Ablm: Beni bana siz bulun
[09/02 10:03] Ganima Ablm: Yani kendimi cozmeme yardımcı olun
Ne yazca mi bilemedim bi yardımcı olurmusunuz tel yazıyorum ıns iyi anlatmışımdır
Kuzenim 10 yıldır evli.kirsal bir yerde evlenip küçük şehrin merkezine taşındı .1 tane kızı var.alkol şiddet dayak ilk günden bu güne kadar burnunumu kırmadı eve kadın mi getirmedi.kac kere ailesine gitti geri döndü.en son 10 gün önce kocası alkollü geliyor eve dövüyor dövüyor kizin babasını arıyor öldürdüm gel cesedini al diye köyde ailesi 4 saat yollar kapalı babası arıyor akrabaları kadını bodruma sürüklüyor.kizida ağzından gelen kanları siliyormuş.babasi geldimi cocuk elinde peçete bekliyormuş nese babası geldi aldı.bu sefer kızımı kendim öldürürüm geri göndermem diyor ağlıyor.ama sorun suki kuzenimin ruh sağlığı yok.bu mesajı atmış grup var bizim .
[09/02 10:02] Ganima Ablm: 10 sene evli kaldım kendimle ilgili hazır cozduklerimide unuttum
Ne yazca mi bilemedim bi yardımcı olurmusunuz tel yazıyorum ıns iyi anlatmışımdır
Ya bnce sizdr sorun var okuma yazmaniz net degil gidin iyice ogrenin kadin daha nasil anlatsinTam anlayamadım, cümleleri düzgün kurup noktalamalara biraz dikkat etseydin keşke.
Anladıgım kadarıyla şiddet var, kadının ruh sağlığı iyi değil. Çözümümü söyleyeyim boşanıp psikiyatriden yardım almak.
Yazık Allah yardımcısı olsun ne insanlar ne hayatlar var çok üzüldüm. Siz ona umut dolu mesajlar atın umutlu olsun çünkü herşeyin bi çözümü vardır. Her bitiş yeni bir başlangıçtırKuzenim 10 yıldır evli.kirsal bir yerde evlenip küçük şehrin merkezine taşındı .1 tane kızı var.alkol şiddet dayak ilk günden bu güne kadar burnunumu kırmadı eve kadın mi getirmedi.kac kere ailesine gitti geri döndü.en son 10 gün önce kocası alkollü geliyor eve dövüyor dövüyor kizin babasını arıyor öldürdüm gel cesedini al diye köyde ailesi 4 saat yollar kapalı babası arıyor akrabaları kadını bodruma sürüklüyor.kizida ağzından gelen kanları siliyormuş.babasi geldimi cocuk elinde peçete bekliyormuş nese babası geldi aldı.bu sefer kızımı kendim öldürürüm geri göndermem diyor ağlıyor.ama sorun suki kuzenimin ruh sağlığı yok.bu mesajı atmış grup var bizim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?