10 yıllık ilişkim istemeye gelme aşamasında bitti : (

huzungemisi88

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2016
3
0
1
Arkadaslar Merhaba,
Ben 10 yillik iliski mi 3 ay önce eski sevgilimin bir otelde masöze masaj yaptırdığı için bitirdim akabinde isteme olacakti.

Son düzenleme:
bombshell biliyorum biraz garip geleceğini ama ben sevdiğim insan a bir bayanın dokunmasina o an tahammül edemedim.ki bu kadar sürede karşı cins konularında gayet dikkatli biriydi ve bu masaj olayını bana 1 ay sonra soyledi dedimki o an demekki o da yanlış bişe yaptığını ve sakladi. Ve artık normal görmeye başlamıştı bu tarz şeyleri. Ortamı değişti arkadaşları değişti is sebebiyle ona bağladım ben de. Ama 1 ay sonra ben cabaladim ama o çoktan bitirmis kafasında ve söylediğine göre başka kişilerle görüşmüş bana geri dönüş olmasın diye.

On senede çok uzun fazla uzamış gibi bu iş.

İyi yapmışsın bence sonuçta vücudunun orasına burasına bir kadın eli değecek ki sevgilisi var yani. Ayrıca bunun yanlış birşey olmadığını düşünseydi sana ilk günden söylerdi. Bir de başkalarıyla görüşmüş salak. İyi yapmışsın unut onu sil gitsin

Böylelerden hayır gelmez

masaja gittiğini biliyorsun. ya bilmediklerin? geneleve düzenli gidiyordur belki, arkadaşlarının evine yada bir yere para karşılığı kadında atıyordur belki. hatta senle beraberken başka bir kadınla takılmış bile olabilir. bu mu yani? masaja gitti kadın dokundu. erkeklerin hayatları boyunca bakir kaldıklarını mı düşünüyordun?

Şuan görüştüm dediği kızla evli, maalesef daha önce görmemişim gerçek yüzünü. Yine de ucuz atlattim.

evet bende sevdiğim kişiye başkasının dokunmasına dayanamazdım herhalde ... ama 10 yılda çok uzun bir zamanmış neyse hayırlısı olsun diyelim nasip değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…