10 yıllık evliyim 3 çocuğum var.güya namus deyince mangalda kül bırakmayan bir kocam vardı daha doğrusu ben öyle sanmışım

1 aydır eşimle yakın arkadaşının eşi arasında ilişki olduğuna dair şüphelerim vardı ikisini beraber görenler olmuştu eşim her defasında çocuklarımın üstüne yemin edip hep inkar etti

en son 2 gün önce kadının kocası evimi arayıp
kocan şerefsizmiş bir daha sakın evime gelmesin gitmesin yönüme dönmesin diye beni aradı.bunun üstüne eşime tekrar sordum bana 10 günlük ilişkisi olduğunu söyledi.önce 1 defa birlikte olduk dedi sonra sinirimden sana öyle dedim sadece telde kadınla görüştüm dedi ama inanmıyorum

şimdi eşim asla kendini affettirmeye çalışmıyor kuru kuru bir özür diledi o kadar

pişmanım bile demedi.onun bu rahat ve pişkin tavırları beni deli ediyor

1 dakika bile yanında durmak istemiyorum ama çocuklarım okula gidiyorlar onları bırakamıyorum

ben çalışmıyorum boşansam çocuklarımı alabilirmiyim ne kadar nafaka verirler nasıl yaparım 3 çocuğa bakabilirmiyim diye düşünüp duruyorum.1 aydır ölü gibiyim ne yemek yiyebiliyorum ne uyku uyuyabiliyorum ne çocuklarımla ilgilenebiliyorum

son 2 gündür zaten resmen şok geçirmiş durumdayım

eşimden hiç böle birşey beklemezdim.şimdi size soruyorum yerimde olsanız ne yapardınız