• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 yıllık sevgiliniz ama ciddi anlamda bir adım yok,ailesine dahi anlatmıyor.???

birgaripask

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2017
9
3
36
36
erkek arkadaşımla üniversiteye hazırlık döneminde gittiğimiz dersanede tanıştık adeta ilk görüşte aşk,herşey çok güzel başladı,ayaklarımı yerden kesti sevgisi aşkı,sonrasında farklı şehirlerde üniversite okuduk ama görüşmemize birbirimizden kopmamıza engel olmadı sürekli buluşuyorduk kendi şehrimizde,yaz tatillerinde ara tatillerde birbirimize zaman ayırıyorduk,okullar bitti birkaç senedir çalışmaya dahi başladık ve nasıl geçti anlayamadım ama 10 yıl oldu dile kolay hala inanamıyorum,şimdi son zamanlarda beni huzursuz etmeye başlayan beni kendinden soğutan sebebe gelelim,ben üniversitenin 2.senesinde aileme anlattım paylaştım hatta onlar ısrarla tanışmak istediler çok sevindiler yalnız kendisi sürekli erteledi şimdi olmaz daha erken aileler işin içine girerse mutsuz oluruz derken beni ikna etti neyse ben hep zamanını bekledim erken olduğuna göre demekki mezuniyettn sonra tanışır,tanıştırır hep hak verdim sonrasında askerlik vakti geldi hah dedim şimdi vaktiii nasıl olsa tanışırız artık,bütün bu süreçte de sevgisinden hiç şüphe etmiyorum çok seviyeli bir şekilde devam ediyoruz ben açık açık onunla görüştüğümü söylerken o evden her telefon gelişinde bile arkadaşlarlaym diyerek geçiştiriyor evdekileri,dediğim gibi hiç takmazken şimdi oturdum tekrar muhasabesini tutuyorum ve diyorum ki olacak şey değil ne mutlu günümde yanımda oluyor ne üzüntülü anımda yanımda,,,abimin düğünü oldu davet ettik yine aynı sebeplerden geciştirdi beni,babam ameliyat oldu bekledim hastaneye çıkar gelir ama yok,hep telefonda yalnız görüştüğmzde ben senin yanındayım seni çok seviyorum sensiz yapamam.!!! artık aileme açıklama yapamaz hale geldim soru soruyorlar cevapları ben bile bilmiyorum,ailesiyle çok tanışmak istedim bunu onlarca kez dile getirdim şikayet ettim kavga ettik ama sonuç hep aynı,anladım ki hiçbir zaman da anlatmayacak tanışma olmayacak,ben kendimi evliliğe hazır hissederken erkek arkadaşımın kayıtsız davranışları beni çıkmazlara soktu,ne yapacağımı bilmiyorum artık,onunla görüşmek istemiyorum,benim durumumda olan var mı hiç,benzer şeyleri yaşayan,bu arada ailem artık kesinlikle görüşmemi istemiyor bu insanla yuva falan kurulmaz diyorlar :(

ve ben evlilik meraklısı durumuna düştüm en sonunda herşeyi isteyen hep ben olamam ki dimi :( şimdi en çok canım 10 seneme yanıyor...bütün heveslerimle heyecanlarımla kalakaldım

Benim bir arkadasım senin gibi 8 yılda yeni anneler tanıstı babalara daha gelemedi , herkes bırak diyor kıza ama o da diyor ki bıraksam da beni bırakmıyor ama almıyor da Allah hayırsız ise sizi sogutsun ve en iyisi en hayırlısi ile nasiplendirsin. Hayırlı ise de tez olaun

Benim bir arkadasım senin gibi 8 yılda yeni anneler tanıstı babalara daha gelemedi , herkes bırak diyor kıza ama o da diyor ki bıraksam da beni bırakmıyor ama almıyor da Allah hayırsız ise sizi sogutsun ve en iyisi en hayırlısi ile nasiplendirsin. Hayırlı ise de tez olaun
amin inşallah benim de tek duam bu.

Adam evli felan olmasın :D beklerim yani bune böyle 10 yıldır tanışmamışsın belli ki telefonda bile konuşmamışsın dile kolay ama koskoca 10 yıl.

Seni maşa gibi elinde tutmuş yol ver gitsin sen bi kız tarsfı olarak ailenle paylaşmışsın odaha ne istiyomuş , cidden koca olmaz bunda sana yazık

Evlilik insanı değil belki de.
şimdi anlıyorum bende evlense de sorumluluk alabilecek biri olmadığını,evin tek çocugu olmasının ve ailesiyle yaşamasının sonucu bunlar belkide...ama bana hiçbir zaman evlenmeyeceğiz gibi davranmadı dediğim gibi hep zaman zamannn ama artık benm sabrım kalmadı,inanın dese ki istemiyorum evlilik falan anlayışla karşılayacam.

Adam evli felan olmasın :KK70: beklerim yani bune böyle 10 yıldır tanışmamışsın belli ki telefonda bile konuşmamışsın dile kolay ama koskoca 10 yıl.

Seni maşa gibi elinde tutmuş yol ver gitsin sen bi kız tarsfı olarak ailenle paylaşmışsın odaha ne istiyomuş , cidden koca olmaz bunda sana yazık
evet telefonda bile konuşturmadı varlığımdan bile haberdar olduklarını sanmıyorum,son konuşmalarımızda çok üstüne gidince benim bekleyemediğimi dahi söyledi beyfendi,halbuki bizden hayatımızdan çaldığının farkında bile değil,ne olurdu biraz rahat olsa bilmiyorum.en kötüsü ben kendimi onun yerine koyabiliyorum biraz da o beni anlasaydı keşke.hissettiğim tek duygu yorgunluk.:(

evet telefonda bile konuşturmadı varlığımdan bile haberdar olduklarını sanmıyorum,son konuşmalarımızda çok üstüne gidince benim bekleyemediğimi dahi söyledi beyfendi,halbuki bizden hayatımızdan çaldığının farkında bile değil,ne olurdu biraz rahat olsa bilmiyorum.en kötüsü ben kendimi onun yerine koyabiliyorum biraz da o beni anlasaydı keşke.hissettiğim tek duygu yorgunluk.:KK43:
Yalnış anlama afedersin yani birlikte oldunuzmu hiç bu 10 yıl boyunca ? Özeline girmek istemem elbette.

Adamda bir sorun var yoksa böyle olmaz hiç ortak arkadaşınız varmıydı ?

Bir adam bir kızla 10 yıl boyu ilişki yaşıyorsa evliliğide göx önünde bulunduruyor olmalıydı

erkek arkadaşımla üniversiteye hazırlık döneminde gittiğimiz dersanede tanıştık adeta ilk görüşte aşk,herşey çok güzel başladı,ayaklarımı yerden kesti sevgisi aşkı,sonrasında farklı şehirlerde üniversite okuduk ama görüşmemize birbirimizden kopmamıza engel olmadı sürekli buluşuyorduk kendi şehrimizde,yaz tatillerinde ara tatillerde birbirimize zaman ayırıyorduk,okullar bitti birkaç senedir çalışmaya dahi başladık ve nasıl geçti anlayamadım ama 10 yıl oldu dile kolay hala inanamıyorum,şimdi son zamanlarda beni huzursuz etmeye başlayan beni kendinden soğutan sebebe gelelim,ben üniversitenin 2.senesinde aileme anlattım paylaştım hatta onlar ısrarla tanışmak istediler çok sevindiler yalnız kendisi sürekli erteledi şimdi olmaz daha erken aileler işin içine girerse mutsuz oluruz derken beni ikna etti neyse ben hep zamanını bekledim erken olduğuna göre demekki mezuniyettn sonra tanışır,tanıştırır hep hak verdim sonrasında askerlik vakti geldi hah dedim şimdi vaktiii nasıl olsa tanışırız artık,bütün bu süreçte de sevgisinden hiç şüphe etmiyorum çok seviyeli bir şekilde devam ediyoruz ben açık açık onunla görüştüğümü söylerken o evden her telefon gelişinde bile arkadaşlarlaym diyerek geçiştiriyor evdekileri,dediğim gibi hiç takmazken şimdi oturdum tekrar muhasabesini tutuyorum ve diyorum ki olacak şey değil ne mutlu günümde yanımda oluyor ne üzüntülü anımda yanımda,,,abimin düğünü oldu davet ettik yine aynı sebeplerden geciştirdi beni,babam ameliyat oldu bekledim hastaneye çıkar gelir ama yok,hep telefonda yalnız görüştüğmzde ben senin yanındayım seni çok seviyorum sensiz yapamam.!!! artık aileme açıklama yapamaz hale geldim soru soruyorlar cevapları ben bile bilmiyorum,ailesiyle çok tanışmak istedim bunu onlarca kez dile getirdim şikayet ettim kavga ettik ama sonuç hep aynı,anladım ki hiçbir zaman da anlatmayacak tanışma olmayacak,ben kendimi evliliğe hazır hissederken erkek arkadaşımın kayıtsız davranışları beni çıkmazlara soktu,ne yapacağımı bilmiyorum artık,onunla görüşmek istemiyorum,benim durumumda olan var mı hiç,benzer şeyleri yaşayan,bu arada ailem artık kesinlikle görüşmemi istemiyor bu insanla yuva falan kurulmaz diyorlar :KK43:

Adam seni sallamıyor belli ki, sanmıyorum 10 yıl boyunca da salladigini.

"ben senin yanındayım seni çok seviyorum sensiz yapamam" bunu bir kisi diyorsa aksini yapar. Eger kisi deger veriyorsa dile getirmez, gosterır.

Ne sabir varmis.

Ne diyelim ki. Anormal bence. Bu kadar sizi ic dunyasindan saklamasi normal degil. Ailesi baska bi kizla onu ayarlamaya calisiyor olabilir
benim tarafımdan bakınca tutulacak hiçbir tarafı yok,açıklaması yok ben karşısına bunlarla geçtiğimde "sorun çıkarmaktan başka bildiğim şey yokmuş,herşeyin bi zamanı varmış,asıl ben anormal konuşuyorum oluyor,ben iş güç derdindeyim sen pembe dizi yaşamaya meraklısın diye çıkışları olmaya başladı,kendimi anlatamıyorum beni duymuyor karşısında boşa konuşuyorum,artık kendimi anlatmaktan açıklamaktan vazgeçtim bende.:(
sevseydi isterdi diyorum hangi sebep böyle güzel bi haberi ailesiyle paylaşmaktan alıkoyar insanı,tüm bunlardan bana verdiği değeri anlıyorum artık,nasıl da hiç yerine koymuş...ben olsam çatlardımmm sabır bende mi onda mı şimdiii

Yalnış anlama afedersin yani birlikte oldunuzmu hiç bu 10 yıl boyunca ? Özeline girmek istemem elbette.

Adamda bir sorun var yoksa böyle olmaz hiç ortak arkadaşınız varmıydı ?

Bir adam bir kızla 10 yıl boyu ilişki yaşıyorsa evliliğide göx önünde bulunduruyor olmalıydı
yoo rica ederim ben buraya derdimi paylaşmak için yazdım,öyle bişey olmadı 10 sene ama öyle dolu dolu geçen bi 10 yıl değil zaten yarısı farklı şehirlerde geçti bu sürenin üni.okurken,,,Hayır hiç ortak arkadaşımız yoktu!!!!

şimdi anlıyorum bende evlense de sorumluluk alabilecek biri olmadığını,evin tek çocugu olmasının ve ailesiyle yaşamasının sonucu bunlar belkide...ama bana hiçbir zaman evlenmeyeceğiz gibi davranmadı dediğim gibi hep zaman zamannn ama artık benm sabrım kalmadı,inanın dese ki istemiyorum evlilik falan anlayışla karşılayacam.
Sizi seviyor oldugundan evlenmeyeceğiz gibisinden davranmamıştır. Kaybetmek istemiyordur ama aynj zamanda evlenmek de istemiyordur belki. Bilemedim:)

yoo rica ederim ben buraya derdimi paylaşmak için yazdım,öyle bişey olmadı 10 sene ama öyle dolu dolu geçen bi 10 yıl değil zaten yarısı farklı şehirlerde geçti bu sürenin üni.okurken,,,Hayır hiç ortak arkadaşımız yoktu!!!!
Anladım canım en iyisini yapmışsın , bence bu işte bir iş var evli olabilir cidden

Anladım canım en iyisini yapmışsın , bence bu işte bir iş var evli olabilir cidden
O kadar belirsiz şey var ki aklımı kurcalayan emin olamadığım ama en azından evli olmadığından eminim :) :) korkusu evlilik zaten,öyle bi amacı yok,sandım ki onu zamanla ikna ederim birlikte yaşamamızın ne kadar güzel olabileceğini gösterebilirim ama bütün konuşmalarım yaptıklarım sonuçsuz kaldı,beni burda paylaşmaya iten sebep de bu,benim yapabileceğim hiçbişey kalmamış gibi hissediyorum artık,elimden geleni yaptım inanın çok çaba sarfettim...

O kadar belirsiz şey var ki aklımı kurcalayan emin olamadığım ama en azından evli olmadığından eminim :) :) korkusu evlilik zaten,öyle bi amacı yok,sandım ki onu zamanla ikna ederim birlikte yaşamamızın ne kadar güzel olabileceğini gösterebilirim ama bütün konuşmalarım yaptıklarım sonuçsuz kaldı,beni burda paylaşmaya iten sebep de bu,benim yapabileceğim hiçbişey kalmamış gibi hissediyorum artık,elimden geleni yaptım inanın çok çaba sarfettim...
Anladım bence bırak gitsin yaşın daha fazla ilerlemeden evlenecek daha düzgün birini bulursun boş yere oyalanma değmez

Back
X