• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 yıllık sevgiliniz ama ciddi anlamda bir adım yok,ailesine dahi anlatmıyor.???

Sizi seviyor oldugundan evlenmeyeceğiz gibisinden davranmamıştır. Kaybetmek istemiyordur ama aynj zamanda evlenmek de istemiyordur belki. Bilemedim:)
ne güzel söylediniz kaybetmek istemiyor evlenmek de istemiyor benim evlenmek istememi de istemiyor bu nasıl bi çıkmaz,bütün bunlarla başetmek niye bana kalıyor ki,bu ilişki iki kişilik değil mi :( benimle görüşse gitsek dışarda akşama kadar vakit geçirsek yesek içsek gezsek sinemaya gitsek ve akşam olduğunda sessizce herkes evine dağılsa bunları en yakın arkadaşınızla da yaparsınız bunun sonu yokki bi 10 sene daha böyle yaşayabilirz

ne güzel söylediniz kaybetmek istemiyor evlenmek de istemiyor benim evlenmek istememi de istemiyor bu nasıl bi çıkmaz,bütün bunlarla başetmek niye bana kalıyor ki,bu ilişki iki kişilik değil mi :KK43: benimle görüşse gitsek dışarda akşama kadar vakit geçirsek yesek içsek gezsek sinemaya gitsek ve akşam olduğunda sessizce herkes evine dağılsa bunları en yakın arkadaşınızla da yaparsınız bunun sonu yokki bi 10 sene daha böyle yaşayabilirz
Kendi açınızdan siz de haklısınız.
Bilmiyorum ya bizim ilişkimiz de 6 yıl oldu sevgilim evlenmek istiyor ben istemiyorum gerçi ben küçüğüm(22), ama sevgilimi seviyorum hazır hissetmiyorum kendimi.
Sevgiliniz de belki böyledir, çekinceleri vardır, tabi en azından anne babasının bilmesi gerekirdi yine de. Sanırım sizin bir karar vermeniz gerekiyor

Back
X