100 günlük geri sayım ve bikini alışverişi :) herkes buraya :)

Evet beklediğim gibi regli oldum ve hala karnım ağrıyor :(
Canım tatlı istedi tutku bisküvi yidim :)
Öğlende nohut vardı şişirdi beni valla ....

Günlüğümede uğrayan yok :)

Karnım çok ağrıyor yaaaa .....

bitki çayımı içtim suda içiyorum bol bol gidecek bu yağlar bak 60 lı kiloları göreyim neler yapıyorum seyret sen günlükçüm :)

Eve gidiyim dans etcem şimdi ooo mezdeke roman havası ohh ohhh suyundanda koy hehehehhehe

1 saat dans ettim . Şuan o ses türkiyeyi izliyorum.

İnşallah zayıflarım yaaaaaaaaaaaaaaa

umudumu yitirmek istemiyorum zayıflama konusunda :(
Çünkü bu bir günde olcak bişiy değil :)

Şimdi doktordan geldim :) hiç bir problem çıkmadı. Çok mutluyum.
Diyete devam ediyorum tabikide azimliyim :) tututuğumu koparmam lazım artık bu yağlara elvada demem lazım:)
Sağlıklı beslenmeyi ve sporu hayatıma monte etme aşamasındayım :) yuppppiiii

grip oldum çok hastayım :(
ilaç içiyorum bakalım bugün daha iyiyim dün çok fenadım.
Diyete devam ediyorum. Bakalım bayramda iyi bir tepki alacak mıyım?
Birazdan öğle yemeğine çıkıcam ama şimdi 7 li form çayımı içiyorum.
İşlerim çok . Ama çalışasım yok :(

iyi aksamlar canım sen de benim gibisin sanırım mayıs da baslamistim 68-69 kilo idim ağustos da dugun vardı onun için zayıflamak istiyordum hepi topu 4 kilo verdim şimdi 64-65 arası gidip geliyorum hedefim önce 60 olmak iki hafta sonra arkadaşımin nikahı var ve ben gene elbise giyemiyorum :-(
şuam diyet yapıyorum denmez ama dikkat ediyorum 2-3 aydır aynı kilodayım

iyi aksamlar canım sen de benim gibisin sanırım mayıs da baslamistim 68-69 kilo idim ağustos da dugun vardı onun için zayıflamak istiyordum hepi topu 4 kilo verdim şimdi 64-65 arası gidip geliyorum hedefim önce 60 olmak iki hafta sonra arkadaşımin nikahı var ve ben gene elbise giyemiyorum :-(
şuam diyet yapıyorum denmez ama dikkat ediyorum 2-3 aydır aynı kilodayım

merhaba canım; evet aynıyız :) evet ya bu düğünler falan insana kabus oluyor maalesef:(
aslında 64-65 çok değil. biraz atak yapsan vücudu şaşırtsan o zaman kilonda değişiklik olur.
2 hafta spora yüklensen değişir bence. Moralini çok bozma. Yapabilirsin bence herşey bizim elimizde :)

evet günlüğüm , bayram tatili yarın başlıyor işyeri bugün yoğun ama ben hala burlarda takılıyorum :)
Bayram tatilini iyi değerlendirmem lazım.
Bugün tartıldım 71,5 geldim :) Biliyorsun başlangıç kilom 73,7
Azda olsa yol kat ettim ve bu devam edersem başarabileceğim anlamına geliyor.
Bayram tatilinde sabah koşusuna başlayacağım. Yürüyüş ve hareketi arttırmam lazım :)
Sabahları yarım saat bile yürüsem çok fark eder :) Hem güne erken başlamış olurum tatil günlerimde öğleye kadar uyumakla geçmemiş olur :)
9 gün az bir zaman değil. İşyerine farklı bir görüntüyle dönmek en çok benim hoşuma gider.
Hem motivasyon olur hem de kendime yeni ciciler alırım :)

Bu ara ev dekorasyonuna sardım :)
Boya fabrikasında çalıştığım için bütün mutfağın kapaklarını söktüm getirdim
simli beyaz boyattım:) kapakların kulplarını da getirdim simli siyah boyattım :)
Dekoratif kağıt aldım altlarını kaplıcam :)
Çok güzel olacak inşallah. Ayrıca gittim dekoratif demir raf aldım şimdi sıra davlumbazda :)
Ayrıca tezgahı da değiştireceğim :)
Şükürler olsun yarabbim gönlüme göre olcak inşallah çok mutluyum :)

İyi bayramlar günlüğüm :)

Bayramdan önce temizlik yapmaktan sağ kolumu hissetmiyordum :)
Yoğun geçti bayram yarın son günü. İşte bayram bayram oda bitti :)
Kilomda bi değişiklik yok şuan bakalım nasıl olcak?
Hemen atak yapmam lazım :(
Yarın sabah spor yapmayı planlıyorum . Su içiminide artırmam lazım.
Neyse iyi geçeler. Yorgunum dinleneceğim.

naber günlükçüm :)
valla bugün bütün gün evde yayıldım sadece yemek yaptım gerçi 12de kahvaltıyaptık akşamda 6 da yedik yemeği :)
yarın sabah yürüyüşe gitmeyi planlıyorum :) evde olduğumdan mıdır bilmem pek su içemiyorum bu ara :)
şimdide tv keyfi yapıyorum :)

Evet bayram tatilini de bitirdik. İşbaşı yapıldı :)
En azından kilo almadan tamamladım tatili en çok buna seviniyorum.
Ama hale annelik duygusunu tadamadım. Hamile kalmak için bekliyorum. evleneli 3 yılı bitirdik. Kötü sonuçlanan bir gebeliğim oldu. Ama bir daha hamile kalamadım. Artık herkes gözümün içine bakıyor. Bende bakıyorum ama Allahım nasip eder inşallah. Evlat kokusunun ne olduğunu öğreniriz inşallah. Bu sebeplerden moralim yok. Üzgün ve düşünceliyim.
Ama hayat devam ediyor......

Çok kötü bir akşam geçirdim. yaklaşık 2 saat ağlamışımdır hatta kendimi durduramadım. uyuyup kalmışım.
hala gözlerim şiş. Moralim çok bozuk. Allahım banada bir evlat nasip et yarabbim. Amin

Yarın görümcemlerle doktora gideceğim. Doğum evinden randevu almışlar beni götürceklermiş.
Çok bozuk sinirlerim. Çok merak ediyorum sonuç ne olacak. Aşılama , tüp bebek herşeyi denicekmişiz.
Evet sıkıntılı günler beni bekliyor. Kendimi şimdiden yorgun ve mutsuz hissediyorum.

Merhaba Günlüğüm.

Dün bütün gün hastanelerdeydik. Tahliller sonuçlar koşturduk.
ilaçlarımı hemen aldırdım kullanıyorum. Eşimde cuma günü tahlil yaptıracak. Sonra tekrar gideceğiz.
Bakalım hayırlısıyla evlat sahibi olmak istiyoruz. Rabbim yardımcımız olsun.
Şimdi işteyim bir araba işim birikmiş Onlarla uğraşacağım.
Ayrıca yarın cuma bakalım tartı yüzümüze gülecek mi :)

Sevgili günlük :)

Bugün cuma yarışma için tartıldım ama 72,00 çıktım :(
halbuki arife günü tartıldığımda 71,20 çıkmıştım.
Dikkat etmeyince böyle şişiyor insan
Neyse artık toparlıcam. Dikkat etmem lazım.
Ama şimdi annemden geliyorum. Maşşallah yedirdi gene beni :(
Spor yapmam lazım ama hava artık erken kararıyor nasıl yapcam onu düşünüyorum.

Selam günlükçüm ...

29 ekim sebebiyle 4 gün tatil yaptık.
Ildır , çeşme, alaçatı bol bol gezdik ve yürüyüş yaptık. Tabi ev işleri de cabası :)

Döndük geldik kürkçü dükkanına.
Yılbaşına az kaldı. Acilen toparlamam lazım :)
Hemen sıkıyorum kemerleri :)

ALINTIDIR.

Sana bir kaç tavsiye vermek istiyorum çevremdeki bir çok kişinin yaşam koçu gibi birşeyimdir çünkü :) Umarım dinlersin..yahut dinlemesende umarım başka birine ilham olur :)

-Hazır meyve sularından kesinlikle uzak dur
-Nescafe gibi katkı maddeli ürünlerden uzak dur..Türk kahvesi metabolizmanı daha iyi hızlandırır,kilo vermene yardımcı olur ayrıca cildini güzelleştirir
-Çaya şeker atma! hurma,kayısı,üzüm gibi şeyleri yiyebilirsin ama şeker ile yapılan şeylerden uzak dur.
-Sürekli hareket et. hareketi asla kesme..Ve vücudunu nemlendirmeyi ihmal etme ki çatmalasın derin..
-Karbonhidratları azalt,proteinlere yüklen..et,tavuk,balık sana asla kilo aldırmaz,ekmekle yemediğin sürece..Sen koca bi tavuk yersen kilo yapmaz aksine yağlarını yakarsın ama bir tabak makarna yesen o sana yağ olarak depolanır.
-Kahvaltıda bir kase yoğurdun içine 2 yemek kaşığı zeytinyağı dök ve biraz pul biber serpiştir bu inanılmaz kalori yakar..
-Koladan falan uzak dur demeye bile gerek yok:) ağzına dahi sürme! çok ayran iç ve süt ürünleri tüket..

şimdilik aklıma gelenler bunlar..çevremde kilo problemi olanları bu sayede çok zayıflattım. ve bu tavsiyeler neticesinde hayatım boyunca hiç kilo problemim olmadı :)

Back
X