• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

100 günlük geri sayım ve bikini alışverişi :) herkes buraya :)

bende geçen hafta 71 kiloydum bugün 70.1 900 grm verdim :) çok iyi değil ama bu hafta cidden çok kaçamak yaptım :(( bisküviler yedim börek yedim tiramisu yedim kuru pğastalar yedim yedim de yedim yani ama daha sıkı devam etcem haftaya kadar 69 u görmek istiyorum :)

merhaba kızlar tatilden döndüm ama tatl denemz çünkü hep hastalık hastalık bitince düğün salonuyla uğraştım ne kilo aldım nede verdim kaldığım yerden devam ediyorum giderkenki kilom 86dı artık hızlanmam lazım kilo vermek için çok strese giriyorum zayıflayamayacam diye ama yılmak yok sporumada yarın başlıcam tekrar biraz artırmayı düşünüyorum jullianın yanında ne yapsam burda dışarı çıkıpta yürüyüş yapma imkanı yok bi fkir verebilirmsiniz bana

kızlar ya bir ayda 5-6 kilo vermek istiyorum önerebileceğiniz bi diyet yöntemi varmı veya neler yapmalıyım bitki çayı tatilde hiç içmedim ama bağırsaklarım düzene girdi çmeye korkuyorum şimdi :(((((ne yapam bana bi fikir verirmisiniz

kızlar ya bir ayda 5-6 kilo vermek istiyorum önerebileceğiniz bi diyet yöntemi varmı veya neler yapmalıyım bitki çayı tatilde hiç içmedim ama bağırsaklarım düzene girdi çmeye korkuyorum şimdi :(((((ne yapam bana bi fikir verirmisiniz

bence karatay diyetini deneyebilirsin, bana çok hoş ve uygulanabilir bi diyet gibi geldi, sadece ekmek, patates ve tatlıyı kesiyorsun bi de akşam 8den sonra bişey yemiyosun :)

bence karatay diyetini deneyebilirsin, bana çok hoş ve uygulanabilir bi diyet gibi geldi, sadece ekmek, patates ve tatlıyı kesiyorsun bi de akşam 8den sonra bişey yemiyosun :)

akşam beşten sonra birsey yemiyorum şu aralar rahatsızım biter bitmez sporumada başlıyorum şu karatay diyetine bi bakayım zaten ekmek yemiyorum tatlıyla aram yok

ya ben bu karatay mış dukan mış onlara pek inanmıyorum çünkü evet gerçektende kilo verdiriyor ama alması da bi o kadar hızlı oluyor. mesela karatay ekmek yeme ceviz ye diyor ama nerdeyse tüm sağlıkçılar buna karşı ekmeğin de az miktarda olsa bile yenilmesi gerektiğini düşünüyorlar. 5-6 kilo verme biraz kilona bağlı bi durum bence90+ ise verilebilir ama zorlar bence en iyisi kendine göre yap diyetini 2 kepçe çorba içiyosan 1 iç yemek 6 kaşık koyuyosan 4 koy abur cuburdan uzak dur (ben son zamanlarda yapamıyorum malesef çünkü almayın dediğim halde ailem eve alıyor ve ben de dayanamayıp 2-3 bisküvi atıyorum ağzıma. ) böylelikle verirsin bence sporda varsa sorun olmaz. ben 1 ayda 4.5 verdim ama bu ay daha zor olck 3 versem sevincek durumdayım

dün ve bugün bende saldım kendimi ve tartıda hemen gördüm 8,500 sabah oysa dün sabah 8,100 düm.ya bir iki gün kaçırsak hemen alıyoruz ömür böyle geçermi ya.sürekli diyetmi yapcaz biz.offfff offffff

aynen ya bu ara durduramıyorum kendimi yiyorum da yiyorum zaten şişkinliğimde var hasta olcam bu ara sinir oldum iyice ya

burdaki herkesi seviyorum herkes çok dürüst ,diyetini bozduysa bozdum diyor yediyse yedim diyor ,bizde olsun canım bozma moralini kapatırsın arayı ,sıkma canını arada olur falan diyoruz,bende bozuyorum ara ara sonra sinir oluyorum kendime ,ama arkadaşlar olmaz böyle, bu şekilde kilo veremeyiz istikrar şart ,bayan dediğin zarif olmalı kilo yakışmıyor kardeşim haksız mıyım ,gidiyoruz kıyafet almaya bizim oramız buramız çıkıyo ,biri geliyo incecik çok güzel duruyo kıyafetler biz de yan gözle bakıyoruz yalan mı ,hadi kızlar kendimize gelelim ya ,yaza ne kaldı şurda ,diyetini bozanın moralini de bozalım :) burda hepimiz aynı dertten müzdaribiz ,hepimizin amacı aynı ancak biz anlarız birbirimizi , yaza kadar verelim şu kiloları ya düğün var dernek var ince kıyafetler var deniz var kum var dimi yani

var mı bana katılan ,çok acıktığınızda kendinizi tutamıyorsanız eve sade leblebi alın böyle zamanlarda istediğiniz kadar yiyin kalorisi yok denecek kadar az açlığınızı bastırıyo hem öyle çok ta yiyemiyorsunuz zaten ,sade sütsüz nescafe de açlığı bastırıyo ,hadi benim güzel arkadaşlarım yılmak yok yola devammmmmmm......................

Tipik sahibinden umudu kestik ama diyete devam bugün itibariyle toplamda 2 kilo vermiş bulunuyorum.

burdaki herkesi seviyorum herkes çok dürüst ,diyetini bozduysa bozdum diyor yediyse yedim diyor ,bizde olsun canım bozma moralini kapatırsın arayı ,sıkma canını arada olur falan diyoruz,bende bozuyorum ara ara sonra sinir oluyorum kendime ,ama arkadaşlar olmaz böyle, bu şekilde kilo veremeyiz istikrar şart ,bayan dediğin zarif olmalı kilo yakışmıyor kardeşim haksız mıyım ,gidiyoruz kıyafet almaya bizim oramız buramız çıkıyo ,biri geliyo incecik çok güzel duruyo kıyafetler biz de yan gözle bakıyoruz yalan mı ,hadi kızlar kendimize gelelim ya ,yaza ne kaldı şurda ,diyetini bozanın moralini de bozalım :) burda hepimiz aynı dertten müzdaribiz ,hepimizin amacı aynı ancak biz anlarız birbirimizi , yaza kadar verelim şu kiloları ya düğün var dernek var ince kıyafetler var deniz var kum var dimi yani

var mı bana katılan ,çok acıktığınızda kendinizi tutamıyorsanız eve sade leblebi alın böyle zamanlarda istediğiniz kadar yiyin kalorisi yok denecek kadar az açlığınızı bastırıyo hem öyle çok ta yiyemiyorsunuz zaten ,sade sütsüz nescafe de açlığı bastırıyo ,hadi benim güzel arkadaşlarım yılmak yok yola devammmmmmm......................

Diyetini bozan kişiyi bozmak bize birşey kazandırmaz. Maalesef onada. Daha çok bozar :( Ben çok üzülüyorum bozdum tutamıyorum yiyorum yazılarını görünce benimde moralim bozuluyor. Bir ara KK ya girmemeye bile karar vermiştim bu yüzden. ben bozmuyorum ve hergün yazıyorum menümü. Bozarak bir alıp vererek olmuyor çünkü. Herkes bunu biliyor ama beynen ikna etmediği için kendini tekrar yiyor.Bahaneleri söyleyeyim. Regly oldum, Çocuklar sinir etti, Dışarıdaydım çok acıktım, Yan yattı çamura battı :9:
Artık bozmayın diyetiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Bunları okumak istemiyorummmmmmmmmm. 600 gr verdim Bri ayda 5,5 kg verdim hedefime aaz kaldı yazın kızlar, canlar, çıtırlar ne olursunuzzzzzzzzzzzzzzzz :21:

İnanılmaz ya bu sabah 59,800 geldim nihayet 50 li rakamları gördüm. Toplamda 2,400 vermiş oldum :) tam gaz devam

ya evet bozmamak için uğraşıyoruz ama arada oluyor yani ben durduramıyorum özellikle tatlı konusunda yani hergün yemiyorum ama arda bi sütlü attalı fln danda vazgeçemem malesef :(

evet canlar yarın kilo bildirimini bekliyorum bugün 69.5 çıktım çok mutlu oldum sonunda 6 lı bi rakam gördüm :) uf şu regl de bi gelmedi 3 gündür ağrısını çekiyorum çok sinir oldum :(

Back
X