100 günlük geri sayım ve bikini alışverişi :) herkes buraya :)

bende geçen hafta kötü geçirdim.sabah tartıldım:80,400 geçen hafta 80,100düm +300.seksenden düşemiyorum duraklama döneminemi girdim acaba

grup dağıldı desenize ,bu arada Tuğba dan hala haber yok değil mi ,çok endişe verici noldu acaba ... benim bebeğim olmasa inanın toparlardım sizi ama çooook az girebiliyorum nete :(

bende uzun zamandır uğramadım ama bugün pazartesi kilo bildirimi yapacağım her pazartesi gelecem bu sabah:78,400 geldim.ben devam ediyorum ama çok yavaşladı kilo vermem yemem arttı galiba özel birşeyde yapmıyorum.eşimin gelmesine 66 gün var toparlanmam lazım

Olsun kızlar kilo veremeseniz de az versenizde devam edelim, bozmayalım yine de. Moralimiz bozulmaz hatta size destek oluruz. Sonuçta koyversek daha çok alacağız. 66 gün de gayet iyi bir süre. Yola devam edelim. Tekrar diyete başlamak istemeyiz, bir kere verelim bir daha yapmayalım ömrümüz boyunca.
:16:
Benim bir teklifim olacak, kilo bildirimlerini Cumartesi günü yapalım mı? Kilo verirsek hafta sonu bir gün diyete ara veririz fazla kaçırmamak şartıyla, moral verici olur?

ben cumartesi işe gelmiyorum evdede net yok.pazartesi olmasının espirisi zaten o canım hafta sonu çok kaçırmayalım kilo bildirimi var diye tutalım kendimizi dedik.ama illaki kaçamaklar oluyor o kadar da olur ne yapalım ya kiloluyuz diye hiç bir şey yemeyecekmiyiz yeter ki abartmayalım ve dengeyi koruyalım.ben 90 günde 11,600 verdim.ayda yaklaşık 4 kilo ama çok kasmadan verdim.sağlıklıda bence ve çok zorlanmadım kafada bitirmek önemli morelimin bozulduğu zamanlar oldu ama pes etmedim yola devam dedim....

ben spor yapmak için gaza geliyorum 1 gün yapıyorum gerisi boş. :) bi başlayabilsem ama önce ölçümlerimi yapıcam. sonra başlamayı düşünüyorum. bakalım kısmet. şu internetteki jillian michales 6 weeks 6 pack videosunu yapmayı planlıyoırum e tabi kısmet diyelim :)

Peki Cumartesinde kalsın o zaman, önümüzdeki Pazartesi kilo bildirimine başlayalım.:34:

Merhaba kızlar hepinizden özür dilerim. Giremedim siteye, diyeti kız kardeşimin düğünü için yapıyordum biliyorsunuz. Diyete de devam edemedim zaten. Düğün hazırlıkları, düğün hem ankara da hem manisa da oldu. çok yorucuydu. misafirlerimiz oldu şehir dışından onlarla ilgilen filan artı olarak işe başladım. firma kötü durumdaydı benide sanayiden duyup bulmuşlar firmayı toparladım tabi geç saatlere kadar kaldım , toplantılar , koşturmaca , inanın ende 2 hafta temizlik yapamadım ,yemek yapamadım , en son kocam aradı " karıcım biz boşandık mı , hala evli miyiz" dedi. ben fazla işkolik bir tipimde. hatta ilk buluşmamızda gece 3 te fabrikadan çıkmıştım ve beni arabanın içinde saatlerce beklemişti. yani bile bile aldı napıyım :D konuyu dağıttım gene . yani kızlar sonuç olarak anca girebildim size cevap yamak için diper girdiklerimde de mesaj yazamadan çıktım işlerden dolayı. şuanda da işyerimden yazıyorum. hepinizi çok öpüyorum. beni affedin. sizi seviyorum. bu arada hala aynı kilodayım hatta 70 kiloyum. işleri yoluna koydum sayılır. yine toplanırız devam ederiz. sizi çokkkk seviyorum muckkk.

Merhaba Günlüğüm :)

Bak gene sana geri döndüm. Çünkü herzamanki gibi şişmanım. Hele dün akşamki fotolardaki halimi görünce intahar edesim geldi. Psikoljim sıfır yani. Şimdi cuma yarışmalarına giriyorum.

1 hafta önce 73,7 kg ile başladım. Şuan 72 kiloyum. Bu sefer Allahın izniyle 55 olacağım.
Hergün hatta her dakka sana yazacağım. Napayım bende bu haldeyim. Şimdi önümüzde bayram var. Bakalım evin gelini olarak ne giyeceğim. Gene gidip daracık kabinlerde 50 tane şey deneyeceğim ve hiçbiri olmayacak bu g.t göbekle. offfff
Neyse artık beraberiz önümüzdeki maçlara bakacağız :)

Günlükcüm :) birazdan toplantım var sonrada eve yada anneme gitcem. Vakit bulursam yazarım.
Akşama ne yemek yapsam onun kaygısındayım ????
Diyeti bozmuyorum bu arada :)

Merhaba Günlüğüm
Haftasonu tatil mi iş zamanımı anlamıyorum zaten :)

Gene koşuşturmaca ile tamamladım :)
Sabah nescafe ile tutku bisküvi yedim
kahvaltı yapmak istemedim
Bu hafta regli olmam lazım
Belki şişkinliğim gider :)

Şimdi işyerindeyim ve biraz çalışmama lazım.

Bu arada günlüğüme uğrayan yok :)

Back
X