100 kilo ve üstü tombul kelebekler buraya lütfen

ebrumls

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2012
65
0
16
Düzce
Genel olarak bir araştırma yaptım ve sitemizde sadece bize ait bir topik göremedim yani yüz kilonun üstü, 90 kilo ve üstü vardı enfazla ama ordada artık arkadaşların çoğu zayıflamış ve birbirleriyle öyle bir kaynaşmışlarmı sadece yazılanları okuyabiliyorum yorum yapamıyorum kim napmış nasıl yapmış bütün geçmişi okuyamıyacağımız için zor geldi bana.gerçi uzun zamandır (4 ay )dır siteye üyeyim ama bir yerden başlamak lazım.benim gibi yeni bir başlangıç yapmak isteyen yeni yoldaşlar bulmak isteyen arkadaşlar için topiğimiz de buluşalım .Bu uzun zor yolda birbirimize manevi olarak yoldaş olalım sadece diyeti değil hayatı paylaşalım iyisiyle kötüsüyle ne dersiniz

134 ,5 kiloyla başladım yolculuğuma şimdi 118, 1 kiloyum bu kadarlık değişiklikle bile iyi hissedebiliyorum kendimi yetermi hayır tabikide yetmez ama bi yerden başlamak gerekiyordu bende başladım ama bişeyi öğrendim manevi destek çok önemli ve o destek bize inanıyorumki istediğimiz rakamları getirecek.laf aramızda ben biraz inat biriyim ve birisi bana onu yeme bunu yeme dediği zaman inadına yerim o yüzden kibarca insanca davranılmasını istiyorum bana ve benim gibi kilo problemlemi olan arkadaşlarıma

selam canım tam da seninle aynı kiloda tombul bir kelebeğim ben de :))) eğer bu topik kapatılmazsa ve sen de istersen buradan hikayelerimizi paylaşıp birbirimize destek olalım

Hayırlı olsun arkadaşım ben inanıyorum ki hedeflerınıze ulasacaksınız canım azimle sabırla verecegız bu kıloları

Diyet Grupları bölümüne yeni konu açmak yasaktır.
İsterseniz var olan gruplara katılabilir veya diyet yöntemleri ve deneyimlerimiz bölümündeki diyet yöntemlerini inceleyebilir veya kendi günlüğünüzü açıp orada zayıflama sürecinizi paylaşabilirsiniz.
Yeni grup açmak yasak olduğundan konunuz kapatılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…