ben dkz ile yani diyetsiz kalıcı zayıflama yöntemi ile zayıflayacağım. önce açıklığı ve tokluğu öğreneceğim. Aç olduğumda yiyeceğim. Tok olduğumu hissettiğimde de sofradan kalkacağım.
Acıkma hissinin 3 günde, doyma hissinin ise en geç 15 gün içinde öğrenilebileceğini söylüyor ozan tunçer. Yani fazla kilolardan kurtulmak için, "midenin sesini" dinlemek şart.
Tabi sağlıklı yiyeceklerim olacak. Bebek düşünüyorum. Kendimi kısmadan kasmadan kilomu vermeyi düşünüyorum.
canım topiğin hayırlı uğurlu olsun
2013 yılı sana uğurlu gelir
bütün dileklerin kabul olur
topiğin hayırı olsun kaç yaşındasın, kaç kilosun boyun kaç?
Melikeciğim ben 43 yaşında 164 boyunda 100 kilo bir bayanım :)
hayırlı olsun canım
ne kadar benzeşiyoruz ama ben seni kiloda geçerim
ben ayşe 103 kilo 156 boy
topiğini takip etmeye karar verdim canım aynı sıklette birini bulmuşken kaçırmıyım
bu arada bende yeniyim bir kaç gün önce 8.gruba dahil oldum. inşallah 2013 yılı hedeflerimize ulaştığımız incecik olduğumuz bir yıl olur,sağlıkla mutlulukla..
Ben dkz ile başlayacağım zayıflamaya fakat bunun yanı sıra
dkz + spor + yürüyüş + lokmaları fazla çiğneme + zayıflamaya yardımcı bitki çayları
yapacağım.
topigin hayırlı olsun bende tam 100 kiloyum boyum 158 ,yaşım 37
Teşekkür ederim... seninde topiğin varmı...Hep birlikte zayıflarız inşallah
var inşallah hep beraber ilkbaharda inceliriz
Hayırlı olsun ..benim bildiğim en iyi yöntem umarım vucudunuzun ideal kilosuna rahatlıkla diyet yapmadan sağlıklı bir şekilde ulaşırsınız.Bende zayıladım bu yöntemle.çocuğum olmuyordu zayıladım dkz ile ve kendiliğimden hamile kaldım.Ama hamilelik sırasında aldım..Kısa sürede doğumdan sonrada veremedim bir türlü o zayıladığım döneme dönemedim..Banada destek olun benimde yeniden başarmam lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?