100 kiloyla bugün basliyorum

İşlerimi bitirdim sonunda :110:ve menümü paylaşayım
Sabah
1 tane poğaça ( bu normalde kahvaltı olcak bu sabah uyanamadım )
Öğlen
Çorba
2 dilim kepek ekmeği
Ara
Yeşil cay
Aksam
2 kaşık pirinç pilavı
3 kaşık kuru fasulye
3 tane sarma
Yatana kadar da sade bi kahve içerim ya da yeşil cay
Biraz kotu bir gün olmuş sanırım :eek::eek::eek:
Afiyet olsun canim az yedigin icin cok guzel bugun salata sebze yemegi olursa 100 numara olur:KK9:
Sekersizz ic bari sporun bosa gitmesin
Sekersiz iciyorum
Şekeri artik kelimelerde kullanicam sadece:KK70:
Merhaba bende katilmak istiyorum araniza benide alin 7 ay once dogum yaptim 102 kiloydum 2-3 ay da 89 oldum ve zayiflamak istiyorum artik ayakkabilarim bile olmuyor
Hos geldin canikom :KK68:
Cok iyi vermissin tebrikler:-)

Teşekkur ederım canım

Afiyet olsun canim az yedigin icin cok guzel bugun salata sebze yemegi olursa 100 numara olur:KK9:

Hos geldin canikom :KK68:
Cok iyi vermissin tebrikler:-)
Teşekkür ederım ama yolum uzun daha

Aramıza hosgeldin canım. Ne kadar güzel kilo vermişsin. Neler yaptın peki
Teşekkkur ederım hoş buldum yediklerime dikkat ediyorum canım diyetisyen yardımı ile sabah 2 bardak su kayısılı form ve 1 tane kayısı yiyorum o beni rahatlatıyor kilo vermem durduğuna hızlandırıcı çorba veriyor felan şu an bebekle uğraşmaktan spor yapamıyorum ona da diyetisyenim %80 yemek % 20 spor dedi o yüzden daha sonra başlamayı düşünüyorum

Kahvaltım
Omlet 1 yumurtadan yağsız
4 tane zeytin
Çok az peynir
2 dilim ekmek
Yeşil cay

Yuruyus yapayim dedim yapamadim
Kosu bandim bikac kez ayagimin altindan kayinca yurudugum yerde kotktum sadece 5 dakka yuruye bildim sanirim uzun zamndir kullsnmadigimdan bozulmus
Sonra nettn leslie3 ml actim yaptim program 46 dk been 50 yaptim sanirim video surekli dondu durdu:KK48: bende 50 dk hesapladim
Yani toplamda 55 dk spor yapilmistir efenim:KK54::KK52:

Günaydın kizlar
Dün 100.8
Bugün 99.8 bir de adet olmusum.
Super:KK9::KK9:devammm:KK71:
Teşekkur ederım canım

Teşekkür ederım ama yolum uzun daha

Teşekkkur ederım hoş buldum yediklerime dikkat ediyorum canım diyetisyen yardımı ile sabah 2 bardak su kayısılı form ve 1 tane kayısı yiyorum o beni rahatlatıyor kilo vermem durduğuna hızlandırıcı çorba veriyor felan şu an bebekle uğraşmaktan spor yapamıyorum ona da diyetisyenim %80 yemek % 20 spor dedi o yüzden daha sonra başlamayı düşünüyorum
Bebegini Allah bagislasinsana canim gun sonunda listeni paylasirmisin
Günaydinlarrrr herkesee
kilom 92.900 olmus
Cok guzel canim
Bak ne diyorum sende yilbasina hedef koysana mesela ne kadar olmak istiyosun bu dahada motive eder
Elif ile beyzada hedef koysun :21: ne dersiniz

Kosu bandim bikac kez ayagimin altindan kayinca yurudugum yerde kotktum sadece 5 dakka yuruye bildim sanirim uzun zamndir kullsnmadigimdan bozulmus
Sonra nettn leslie3 ml actim yaptim program 46 dk been 50 yaptim sanirim video surekli dondu durdu:KK48: bende 50 dk hesapladim

Süperrr iyi yapmissin cnm

Cok guzel canim
Bak ne diyorum sende yilbasina hedef koysana mesela ne kadar olmak istiyosun bu dahada motive eder

Cnm hedef kodugum zmn o hedefe ulasmadigim zmn bozuyorum sinirden böyle daha iyi bence
tabi siz koyun

Maşallah canım darısı başıma ne güzel spor yapmışsın

Cok guzel canim
Tabi paylaşırım canım çok teşekkür ederim benim şu an ki kilom 88.9 yılbaşı hedefim 82

Kızlar goji berry diye bi meyve varmış internetten araştırdım baya zayıflamada etkili gözüküyor yarın diyetisyenime sorucam ve aktarda bulabilirsem almayı düşünüyorum daha önce kullanan var mı aranızda

Back
X