100 kiloyla bugün basliyorum

Ben bugun itibariyle günlük tutucagim böylelikle neler yedim yaptım kayıt altında olur duraksadigimda geriye dönük bakarim

Super:KK9::KK9:devammm:KK71:

Bebegini Allah bagislasinsana canim gun sonunda listeni paylasirmisin

Cok guzel canim
Bak ne diyorum sende yilbasina hedef koysana mesela ne kadar olmak istiyosun bu dahada motive eder
Elif ile beyzada hedef koysun :21: ne dersiniz
Canım bende hedef koymayayım ulaşamıyorum sinir olup bırakıyorum diyeti daha kötü oluyo metabolizmam çok yavaş baya yavaş kilo veririm diye düşünüyorum. Bakalım hayırlısı ama düzenli kilo bildrimi yaparım

Ben bugun itibariyle günlük tutucagim böylelikle neler yedim yaptım kayıt altında olur duraksadigimda geriye dönük bakarim
Canım bende ayni şeyi düşündüm uygulama indirdim telefonuma hem kalori hesapliyo hemde yediklerimi sakliyo süper tavsiye ederim

Evett gelelim bugünkü menüme :)
Sabah
1 tane simit ve peynir kahve
öglen
firinda kanat
1 dilim ekmek
aksam
yok
2 litre su
30 dk yürüyüs
2 bardak kayisili form cay

Evett gelelim bugünkü menüme :)
Sabah
1 tane simit ve peynir kahve
öglen
firinda kanat
1 dilim ekmek
aksam
yok
2 litre su
30 dk yürüyüs
2 bardak kayisili form cay
Afiyet olsun canım doktorun bana verdiğine göre az miktar kalorili şeyler ama herkesin bünyesi farklı tabi sen kilo verebiliyorsun böyle

İnş işe yarar canım bilirim ben o durumu zordur

Ins
Afiyet olsun canım doktorun bana verdiğine göre az miktar kalorili şeyler ama herkesin bünyesi farklı tabi sen kilo verebiliyorsun böyle

Tsklerr cnm
cnm ben ztn en gec 4 de yiyorum öglen yemegimi
gec yemedigim icin gecede gec yatiyorum sporda yapiyorum eriyor ztn yediklerim önemli olan gec vakit yememek
ben cok eskiden sadece patates salatasiyla 83 den 58 düsmüstüm birakinca hemen geri aldim
ben herseyden yiyerek kilo verme taraftariyim en azindan biraktigin zmn vucüdün hemen almiyor
mesela yagli yemiyoruz yada hamur isi fln kendimizi kisitliyoruz sonra birgün geliyor onlari tekrar yedigimiz zmn vucüt sasiriyor ve direk onlari kilo yapiyor bence herseyden yencek ama cok az
3 tane börek yicene 1 tane ye 10 tane sarma yicene 3 tane ye bilmiyorum benim icin böyle daha kolay oluyor en azindan herseyden yedigim icin ay canim bunu istiyor deyip bozmuyorum
benim komsum bu sekilde 90 dan 54 de indi

Ins

Tsklerr cnm
gec yemedigim icin gecede gec yatiyorum sporda yapiyorum eriyor ztn yediklerim önemli olan gec vakit yememek
ben cok eskiden sadece patates salatasiyla 83 den 58 düsmüstüm birakinca hemen geri aldim
ben herseyden yiyerek kilo verme taraftariyim en azindan biraktigin zmn vucüdün hemen almiyor
mesela yagli yemiyoruz yada hamur isi fln kendimizi kisitliyoruz sonra birgün geliyor onlari tekrar yedigimiz zmn vucüt sasiriyor ve direk onlari kilo yapiyor bence herseyden yencek ama cok az
3 tane börek yicene 1 tane ye 10 tane sarma yicene 3 tane ye bilmiyorum benim icin böyle daha kolay oluyor en azindan herseyden yedigim icin ay canim bunu istiyor deyip bozmuyorum
Evet canım çok haklisin ya defalarca bende ayni hatayı yaptım diyet yapıyorum onu yeme bunu yeme sonra bi bakmışım 1 2 hafta sonra yeme dediklerimin başındayım en güzeli dediğin gibi az az hepsinde :KK9:

Ins

Tsklerr cnm
Ne güzel canım maşallah benim metabolizma çalışmadığı için bende öyle olmuyor 3 börek yerken 1 e düşünce kilo veremiyorum ama kilomu sabit tutabiliyorum evet o yüzden ben şimdi tam tahıllı ekmek yiyorum mesela 3 dilim en fazla pirinç yok mesela hayatımda şeker zaten kullanmazdım yani ben diyette gerçekten az kalorili ve doyurucu şeyler tüketip kilo koruma döneminde senin yaptığını yapıcam İnş tabi o günleri görebilirsem

Ne güzel canım maşallah benim metabolizma çalışmadığı için bende öyle olmuyor 3 börek yerken 1 e düşünce kilo veremiyorum ama kilomu sabit tutabiliyorum evet o yüzden ben şimdi tam tahıllı ekmek yiyorum mesela 3 dilim en fazla pirinç yok mesela hayatımda şeker zaten kullanmazdım yani ben diyette gerçekten az kalorili ve doyurucu şeyler tüketip kilo koruma döneminde senin yaptığını yapıcam İnş tabi o günleri görebilirsem
Beyzacim benim de metabolizmayla alakalı problemim var çok kotu inş sıkıntı olmaz ama veremezsem belki bende diyetisyen giderim

Evet canım çok haklisin ya defalarca bende ayni hatayı yaptım diyet yapıyorum onu yeme bunu yeme sonra bi bakmışım 1 2 hafta sonra yeme dediklerimin başındayım en güzeli dediğin gibi az az hepsinde :KK9:

Evett cnm bende o hatayi cok yaptim herkes evde döner yerken mesela ben yemiyordum okadar cnm cekiyorduki 1 saat sonra diyordumm askimmm banada alsana baslarim diyetine yaa diyip bozuyordum ama simdi öglen yarisini yiyorum aksam yemiyorum vee olay cözülmüs oluyor üstüne birde sporr ohh miss
daha bircok kez canim cektigi icin bozmustumm
bazen agzima bir kücük cikolata bile aliyorum hepsini yemiyorum eskisi gibi yada aman deyip bozmuyorum sonucta bir dilim agzima atmis oluyorum böyle yapinca gözümde kaldi diyip saldirmiyorumm

Ayy gecmis olsun cnm ya zor biliyorum
Sana birsey desem yarin yaparmisin

Bu arada bende bugun menümü paylaşim
Uyanınca 2 bardak su 1 kuru kayısı 1. Kayısılı form
Kahvaltı 1 yumurta 1.5 dilim tam tahıllı ekmek biraz peynir salatalık domates ve kırmızı biber
Ara 1 kuru kayısı 1 yeşil çay tarçınlı
Öğle 1 kase kabak çorbası 1 dilim Etimek yarım kase yoğurt
Ara 1 yeşil elma
Akşam 6 yk yağsız nohut sulusu suyundan yemeyeceğim yarım kase yoğurt yarım dilim ekmek doymazsam salata yaparım yağsız tuzsuz
Ara 10 badem bitki çayı

Back
X