Evet canım heryerde var bulabilirsin bence
Ben tr den degilim cnm burda bazen bulunmuyor tr de olan sey ins bulurum gidip bakicam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım heryerde var bulabilirsin bence
Canım bende hedef koymayayım ulaşamıyorum sinir olup bırakıyorum diyeti daha kötü oluyo metabolizmam çok yavaş baya yavaş kilo veririm diye düşünüyorum. Bakalım hayırlısı ama düzenli kilo bildrimi yaparımSuperdevammm
Bebegini Allah bagislasinsana canim gun sonunda listeni paylasirmisin
Cok guzel canim
Bak ne diyorum sende yilbasina hedef koysana mesela ne kadar olmak istiyosun bu dahada motive eder
Elif ile beyzada hedef koysunne dersiniz
Canım bende ayni şeyi düşündüm uygulama indirdim telefonuma hem kalori hesapliyo hemde yediklerimi sakliyo süper tavsiye ederimBen bugun itibariyle günlük tutucagim böylelikle neler yedim yaptım kayıt altında olur duraksadigimda geriye dönük bakarim
Uygulamanın adı ne canimCanım bende ayni şeyi düşündüm uygulama indirdim telefonuma hem kalori hesapliyo hemde yediklerimi sakliyo süper tavsiye ederim
Fatsecret canımUygulamanın adı ne canim
Anladım canım bulursun umarım o ZamanBen tr den degilim cnm burda bazen bulunmuyor tr de olan sey ins bulurum gidip bakicam
Anladım canım bulursun umarım o Zaman
İnş işe yarar canım bilirim ben o durumu zordurBuldummm dogadan kayisili form yaziyor
ins iyi gelir catlicam yoksaa
Afiyet olsun canım doktorun bana verdiğine göre az miktar kalorili şeyler ama herkesin bünyesi farklı tabi sen kilo verebiliyorsun böyleEvett gelelim bugünkü menüme :)
Sabah
1 tane simit ve peynir kahve
öglen
firinda kanat
1 dilim ekmek
aksam
yok
2 litre su
30 dk yürüyüs
2 bardak kayisili form cay
İnş işe yarar canım bilirim ben o durumu zordur
Afiyet olsun canım doktorun bana verdiğine göre az miktar kalorili şeyler ama herkesin bünyesi farklı tabi sen kilo verebiliyorsun böyle
Evet canım çok haklisin ya defalarca bende ayni hatayı yaptım diyet yapıyorum onu yeme bunu yeme sonra bi bakmışım 1 2 hafta sonra yeme dediklerimin başındayım en güzeli dediğin gibi az az hepsindeIns
Tsklerr cnm
cnm ben ztn en gec 4 de yiyorum öglen yemegimi
gec yemedigim icin gecede gec yatiyorum sporda yapiyorum eriyor ztn yediklerim önemli olan gec vakit yememek
ben cok eskiden sadece patates salatasiyla 83 den 58 düsmüstüm birakinca hemen geri aldim
ben herseyden yiyerek kilo verme taraftariyim en azindan biraktigin zmn vucüdün hemen almiyor
mesela yagli yemiyoruz yada hamur isi fln kendimizi kisitliyoruz sonra birgün geliyor onlari tekrar yedigimiz zmn vucüt sasiriyor ve direk onlari kilo yapiyor bence herseyden yencek ama cok az
3 tane börek yicene 1 tane ye 10 tane sarma yicene 3 tane ye bilmiyorum benim icin böyle daha kolay oluyor en azindan herseyden yedigim icin ay canim bunu istiyor deyip bozmuyorum
benim komsum bu sekilde 90 dan 54 de indi
Ne güzel canım maşallah benim metabolizma çalışmadığı için bende öyle olmuyor 3 börek yerken 1 e düşünce kilo veremiyorum ama kilomu sabit tutabiliyorum evet o yüzden ben şimdi tam tahıllı ekmek yiyorum mesela 3 dilim en fazla pirinç yok mesela hayatımda şeker zaten kullanmazdım yani ben diyette gerçekten az kalorili ve doyurucu şeyler tüketip kilo koruma döneminde senin yaptığını yapıcam İnş tabi o günleri görebilirsemIns
Tsklerr cnm
cnm ben ztn en gec 4 de yiyorum öglen yemegimi
gec yemedigim icin gecede gec yatiyorum sporda yapiyorum eriyor ztn yediklerim önemli olan gec vakit yememek
ben cok eskiden sadece patates salatasiyla 83 den 58 düsmüstüm birakinca hemen geri aldim
ben herseyden yiyerek kilo verme taraftariyim en azindan biraktigin zmn vucüdün hemen almiyor
mesela yagli yemiyoruz yada hamur isi fln kendimizi kisitliyoruz sonra birgün geliyor onlari tekrar yedigimiz zmn vucüt sasiriyor ve direk onlari kilo yapiyor bence herseyden yencek ama cok az
3 tane börek yicene 1 tane ye 10 tane sarma yicene 3 tane ye bilmiyorum benim icin böyle daha kolay oluyor en azindan herseyden yedigim icin ay canim bunu istiyor deyip bozmuyorum
benim komsum bu sekilde 90 dan 54 de indi
Beyzacim benim de metabolizmayla alakalı problemim var çok kotu inş sıkıntı olmaz ama veremezsem belki bende diyetisyen giderimNe güzel canım maşallah benim metabolizma çalışmadığı için bende öyle olmuyor 3 börek yerken 1 e düşünce kilo veremiyorum ama kilomu sabit tutabiliyorum evet o yüzden ben şimdi tam tahıllı ekmek yiyorum mesela 3 dilim en fazla pirinç yok mesela hayatımda şeker zaten kullanmazdım yani ben diyette gerçekten az kalorili ve doyurucu şeyler tüketip kilo koruma döneminde senin yaptığını yapıcam İnş tabi o günleri görebilirsem
Evet canım çok haklisin ya defalarca bende ayni hatayı yaptım diyet yapıyorum onu yeme bunu yeme sonra bi bakmışım 1 2 hafta sonra yeme dediklerimin başındayım en güzeli dediğin gibi az az hepsinde![]()
Ne güzel canım maşallah benim metabolizma çalışmadığı için bende öyle olmuyor 3 börek yerken 1 e düşünce kilo veremiyorum ama kilomu sabit tutabiliyorum evet o yüzden ben şimdi tam tahıllı ekmek yiyorum mesela 3 dilim en fazla pirinç yok mesela hayatımda şeker zaten kullanmazdım yani ben diyette gerçekten az kalorili ve doyurucu şeyler tüketip kilo koruma döneminde senin yaptığını yapıcam İnş tabi o günleri görebilirsem
Tabi yapabileceğim bişeyse tabiki yaparımAyy gecmis olsun cnm ya zor biliyorum
Sana birsey desem yarin yaparmisin
Tiroitlerine baktırsın mı canım hiçBeyzacim benim de metabolizmayla alakalı problemim var çok kotu inş sıkıntı olmaz ama veremezsem belki bende diyetisyen giderim