- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Ayy cok guldum son yazilanlara saray konusunda dut yemis bulbuldunuz noldu niye konusmuyorsunuz. Konusursaniz elestirmwk zorunda kalirsiniz mazallah
tabiki de 1001 gece masalları okunacak
tüm saray doğalgazla ısıtılıyordur..halk gibi iyice kısmazlar doğalgazı fatura derdi yokBir oda salon bir oda da yatma amaçlı kullanılsa 998 oda misafir ağırlamak için
Her gün bir misafiri farklı odalarda karşılasan 3 senede anca biter tüm odaları gezmek.
Vay anasını dünya turuna çıksan bu kadar tutmaz.
1 oda eksik ablacım tühPadişahıma yakışır diyorlardı,sahi nerdeler sesleri pek çıkmıyor
Her odada bir masal
haram olsun benim ve ailemin hakları..asgari ücretle bir ay kenidleri geçinsinler bakalım bu ne rahatlıkşimdiye kadar yaptığım yorumlar için kusura bakmayın yaa bende saray saray denilince uçuk paralar oynayacak sanmıştım.
saray e bide o saraya uçak lazım tabi. ikisi birlikte 1,7 milyar tl'miş. sadece 18888889 işçinin bir aylık maası yani
dünya liderliğini azıcık yanlış anlamışlar sanırım beyaz saraydan 50 kat büyükmüşharam olsun benim ve ailemin hakları..asgari ücretle bir ay kenidleri geçinsinler bakalım bu ne rahatlık
21 tl sanagiyim yardımı diye 21 tl belirlemiş bakanlık yakında yatar hesabıma ay neler alırım ona 21 tltrajikomik olaylar bunlar. bu fiyatı belirleyen de büyüklerimiz sarayda oturan da büyüklerimiz acaba piyasa araştırmasına neyi düşünerek hesaplıyorlar 21 tl ye ne alabilirler
büyük bina güç gösterisidir diye düşünmek kadar cahilce bir düşünce olabilirmi..ne islam anlayışına ne mantığa sığmaz...dünya liderliğini azıcık yanlış anlamışlar sanırım beyaz saraydan 50 kat büyükmüş
beni takip etmen güzel belki bişeyler öğrenirsin ama benimle ilgili konusma
ben sana neden saldırayım ne zaman gördün saldırdığımı o sizin üslubunuz başınız da öyle sizden fazla bişey beklemem. rte'nin susturamadığı bazı yayın organları hala var tabiki basından öğrendim odalarının kapısında bekliycek halim yok yahaha : ) komik olma seni takip ettiğim falan yok,onuda nerden çıkardın
kendini bu kadar önemseme,siyaset bölümünü her daim takip ettiğim için
kim ne yazmış biliyorum
bu muta nikahıyla ilgili ispatın varsa görelim,konuyu değiştirme
ve saldırıya geçme.
ben sana neden saldırayım ne zaman gördün saldırdığımı o sizin üslubunuz başınız da öyle sizden fazla bişey beklemem. rte'nin susturamadığı bazı yayın organları hala var tabiki basından öğrendim odalarının kapısında bekliycek halim yok ya
her ne olursa olsun sana soru sormuyorum bak cevap hakkı doğuracak bişey de yazmadım bnmle ilgili konusma hakkaten seninle muhatap olmak istemiyorum daha acık nasıl olabilirim bilmiyorum
sen kimsin bakıyorum muhatabım değilsin ötede oyna
yayın organlarını arasınlar problemleri varsa..aldırma benceben sana neden saldırayım ne zaman gördün saldırdığımı o sizin üslubunuz başınız da öyle sizden fazla bişey beklemem. rte'nin susturamadığı bazı yayın organları hala var tabiki basından öğrendim odalarının kapısında bekliycek halim yok ya
her ne olursa olsun sana soru sormuyorum bak cevap hakkı doğuracak bişey de yazmadım bnmle ilgili konusma hakkaten seninle muhatap olmak istemiyorum daha acık nasıl olabilirim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?