'1000 Oda Hangi Amaçla Kullanılacak?'

Bir oda salon bir oda da yatma amaçlı kullanılsa 998 oda misafir ağırlamak için
Her gün bir misafiri farklı odalarda karşılasan 3 senede anca biter tüm odaları gezmek.
Vay anasını dünya turuna çıksan bu kadar tutmaz.

tüm saray doğalgazla ısıtılıyordur..halk gibi iyice kısmazlar doğalgazı fatura derdi yok

şimdiye kadar yaptığım yorumlar için kusura bakmayın yaa bende saray saray denilince uçuk paralar oynayacak sanmıştım.
saray e bide o saraya uçak lazım tabi. ikisi birlikte 1,7 milyar tl'miş. sadece 18888889 işçinin bir aylık maası yani

haram olsun benim ve ailemin hakları..asgari ücretle bir ay kenidleri geçinsinler bakalım bu ne rahatlık

giyim yardımı diye 21 tl belirlemiş bakanlık yakında yatar hesabıma ay neler alırım ona 21 tl trajikomik olaylar bunlar. bu fiyatı belirleyen de büyüklerimiz sarayda oturan da büyüklerimiz acaba piyasa araştırmasına neyi düşünerek hesaplıyorlar 21 tl ye ne alabilirler

21 tl sana
emekliye 100 de 3
1000 tl alan 1030 tl alacak 30 tl zam ...bir kilo et alamıyor emekli

dünya liderliğini azıcık yanlış anlamışlar sanırım beyaz saraydan 50 kat büyükmüş
büyük bina güç gösterisidir diye düşünmek kadar cahilce bir düşünce olabilirmi..ne islam anlayışına ne mantığa sığmaz...
asgari ücretli 1000 tl alır emekli benzer bir üceretle geçinmeye çalışır..halkın çoğu şehir içinde bile dolaşamaz ceplerinde para yoktur çünki..sen kalkıp baak bizim sarayımız sizinkinden büyükmü diyeceksin...:)

beni takip etmen güzel belki bişeyler öğrenirsin ama benimle ilgili konusma

haha : ) komik olma seni takip ettiğim falan yok,onuda nerden çıkardın
kendini bu kadar önemseme,siyaset bölümünü her daim takip ettiğim için
kim ne yazmış biliyorum
bu muta nikahıyla ilgili ispatın varsa görelim,konuyu değiştirme
ve saldırıya geçme.

ben sana neden saldırayım ne zaman gördün saldırdığımı o sizin üslubunuz başınız da öyle sizden fazla bişey beklemem. rte'nin susturamadığı bazı yayın organları hala var tabiki basından öğrendim odalarının kapısında bekliycek halim yok ya
her ne olursa olsun sana soru sormuyorum bak cevap hakkı doğuracak bişey de yazmadım bnmle ilgili konusma hakkaten seninle muhatap olmak istemiyorum daha acık nasıl olabilirim bilmiyorum

ben karşı degilim açıkçası buna. ismine karşıyım ve zamanında başbakanlık olarak kullanılacaktı ama şimdi c.başkanlıgı oluverdi her nedense (!) yani malum şahıs bunu kendi için gövde gösterisi olarak kullanacak. bu da çok sorun degil aslında, o gidince ismi de degişir işlevi de. kimsenin de umrunda olmaz, kimse de hatırlamaz. günün birinde bunların da zamanı geçecek ne de olsa.

benim anlamadıgım bu binaya bakıp neden bazılarının övündügü... yani senden vergi alınıyor çok yüksek miktarda ve her şeyi aşırı pahalıya alıyorsun. karşılıgında bi kişiye ait olacak bir bina kuruluyor ve bununla övünüyorsun adama parayı veren sen, adam kendisine bina dikince padişahım çok yaşa diyen sen. ve bu padişah seni zerre kadar umursamadıgı gibi, seni o saraya da sokmayacaktır.

osmanlı padişahlarını ve saraylarını yüceltenlere benziyorlar epeyce. tesadüf olsa gerek.

aa niyeki burda herkes herkese yazar,alıntıda yapar,adminler bile söylüyor bilmiyormusun : )
senin hakkında konuşmak değil o,ortaya bi laf attın,bende ispatını istedim
ama ben senle muhatap olmaya bayılıyorum : )
senin o dediğin yayın organlarına ancak siz inanırsınız
peki bi belge yada video çıkmışmı haklarında,cidden merak ettim : )
işte ispatı olmayan olaylarda böyle konuşup insanları hedef göstermezsin

bu arada
ahahaha çok güldüm demişler,iki yorum yaptık hemen saldırıya geçmişler
kavga çıksada kavga etsek diye bekleşin durun
vallahi çok güldüm ne komıksınız ya
halbuki sarayla ilgili bi laf etmemiştik,aa bak ne güzel sarayımız var
amanda aman 1000 odası var demedik,bu kadar fesat olmayın lütfen
yok o sarayın her odalarında neler yaparlar,muta nıkahı kıyarlar vs dediniz
bizde muta nikahı ile ilgili bi yorum yaptık
şu konuşmalar hoşmu,saygısızlık yapmadan konuşamazmısınız siz.

Saray hakkinda yorum yapamiyorsunuz iste onu soyluyoruz biz de.
Savunulacak bir tarafi olsa cosmustu buralar. Ne bileyim oy versem de san ayiptir be kardesim bu yaptigin harama girer diyebilmeli insan. Oyle saraya hic dokunmayip baska seye takilmak burdan gulunc duruyor.
Neyse cizgimden kaymayim ben yine de. Yormayayim sevgili Mune ablacigimi

Selametle

yayın organlarını arasınlar problemleri varsa..aldırma bence

akpnin her yaptığına katılsak suş,katılmasak suç
sizde burda çok komik oluyorsunuz bilginize : )
bu saray ne gerek vardı desek,çokmu ciddiye alınacak?
hem oy ver hem eleştir diyeceksiniz bu sefer yine taşlanacaz
işte siz bunları buralara getirdiniz diye laflar işitcez
değişen ne olacak Allah aşkına?
en iyisi susmak bazı şeylerde,ben bu saray için hem ne gerek vardı diyorum,hemde gerekliydi diyorum
sonuçta Erdoğan ebedi orada kalacak değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…