'1000 Oda Hangi Amaçla Kullanılacak?'

teröristleri doldurmak konusu gerçekmiş saraylım..13 yaşında Suriyeli Türkiyeye sığınmış gernç gerekirse işıd için türkleri katledebileceğini söylemiş..varmı ötesi....

Ataturkle kiyaslamiyorum, ne kiyaslayacagim onu hem de ben Ataturkle.. Lider gor diyorum, bir liderin halkina vermesi gereken mesaji gor diyorum, hani halk da ev icin agac kesiyor diyorsun ya, hani sizler bir de RTE'ye "dunya lideri" yakistirmasi yapiyorsunuz ya, o bakimdan. Balik bastan kokarmis.

ben sana açıklamasını yaptım,inşaatları karşılaştırmanda alakasızdı
gözümün içine sokmana gerek yok,lider gör demekle
neyin ispatını yapıyorsunki bana : )
olayları lütfen başka yerlere çekme,hep böyle yapıyorsunuz zaten
konu üzerine değil,başka şeyleri atıyorsunuz ortaya.

teröristleri doldurmak konusu gerçekmiş saraylım..13 yaşında Suriyeli Türkiyeye sığınmış gernç gerekirse işıd için türkleri katledebileceğini söylemiş..varmı ötesi....
Doldurdular tabi, kendilerine yandas ariyorlar, muslumanim desin yeter, bir dis politikalari yok, kendi halkinin ulkesinin guvenligini zerre kadar dusundukleri, taktiklari yok.. Varsa yoksa kendi saltanatlarini devam ettirme, hatta olabilirse ortadoguya da yayma, oralara da lider olabilme cabalarina hepberaber tanik oluyoruz. Adamin derdi bu zamanda Osmanlinin fi tarihinde kurdugu imparatorlugu kurabilmek, 21. yuzyilin halifesi olabilmek, bu yolda ne seni, ne beni tanir. Ego o bicim yani, bosuna mi bu saraylar..

bu ancak hayal olur bir hayal uğrana bu halk ezilirmi yazık günah..hitlerde halkına ülkesine ütopyaları uğruna zarar vermedimi?

Fikrin yok, cevabin yok, devami polemik olur, simdiden siz, sen diye suclamalarina basladin bile, basindan beri konuyu biraktin, beni hedef almaya basladin, gormezden geldim ama hepten muhabbetin buna dondu, o yuzden senle ugrasmayacagim, hadi sana gule gule..

bu ancak hayal olur bir hayal uğrana bu halk ezilirmi yazık günah..hitlerde halkına ülkesine ütopyaları uğruna zarar vermedimi?
Hepsi hayal, gercekte ABD ne derse onu yapiyor, PKK dan odu patliyor, onlar da ne istese ABDye yardim dilemeye kosuyor, ama baktiklari ayna ne bicim aynadir ki bunlari gormuyor, hala kendini dev aynasinda goruyor.

Soma ve Ermenek te ölenler Türkiye'nin temsili değeri değil mi?
Malesef hayatta iyi ve kotu seylerde oluyor... Soma ve Ermenek te yasanan facialar, ihmalkarliklar ve bugune gelinen netice... malesef bazen Turkiye de yasamak pamuk ipligine bagli olmak gibi gorunsede kimse boyle bir felaket yasansin istemez. Bunlarin sorumlusu sonuna kadar cezalandirilsin. Ve sadece maden alaninda degil tum calisma alaninda is ve saglik guvenlikleri onlemleri alinmali ve boyle talihsizliklerin yasanmasi onlenmeli.
Ben bina yapilmis ohhh cok iyi yapmislar bu iktidara yakismis demiyorum. Yalnizca farkli bir acidan baktim. Bakis açısı farkı. Lutfen farkli yerlere cekmeyin yorumumu.

Baksana yorumlara hep nerde bunlar, söyliyecek biseyleri yok cünkü hakliyiz gibi cümleler kurmuslar hep. Kimse cevap yazmayinca kavga cikmadi ya. Ne yazsak ta polemik cikar diye hep bunlar
. Kim kavga ciksin istiyor. Ayip be söyleyecek fikriniz yok elestirmeyelim diye kvirin durun

Korkarim ki yakinda anitkabirin karsisina da aynisinin daha satafatlisindan isteyecek

Güzel sorular sormuşsun Saraylım.
İnançlı kabul edersek demek istemiştim
Zaten yazımın devamında inançlı diye tabir edilen bir insanınla siyaseti bağdaştıramadığımdan bahsettim.
Diğerleri inançsız da demiyorum
Bu işin içinde olan insanlar her zaman bu yönden eleştiriye açıklar

İnançlı olan siyaset yapabilir ama siyasetin içinde inancının gereklerini yerine getiremez
Yeterince adaletli olmadığı sürece !
Biz belki komşumuzdan sorumluyuz aç yatmasından ama onlar bir ülkenin aç kalmasından sorumlu çünkü yöneten onlar
Ayrıca sadece akp için genelleme yapmadım onlar inançlı gözüktüğü için onları baz alarak yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…