'1000 Oda Hangi Amaçla Kullanılacak?'

Baksana yorumlara hep nerde bunlar, söyliyecek biseyleri yok cünkü hakliyiz gibi cümleler kurmuslar hep. Kimse cevap yazmayinca kavga cikmadi ya. Ne yazsak ta polemik cikar diye hep bunlar
 
binayı yanlarında götürecek halleri yok 10 sene yada kaç sene olursa şaşalı binada oturacak diye hazineden 4 katirlyon 350 trilyon harcanırmı orası tuaf
 
evet yanlışı görünce yanlış denebilmelide herkazin harcı değil o..
 
ilk cevabı içine sinmeyince düzeltenler falanda var içlerinde yine diyorum ötede oynasınlar. uğrasamam cryptic biliyosun işim gücüm var.
Ister düzeltirim ister öyle birakirim. Isine mi gelmedi anlamdim... arkamdan konusunca ayri bi komik oluyosun...
 
paşalara saray yakışır kraldan çok kralcımız varken kimsenin sırtı yere gelmez alimallah :)
 
Yıllardır bu ülkede dinle siyaset ayrı düşünülemedi nedense .
Rte inançlı bir insan diye ! her yaptığını mübah görüyorsunuz dini bu şekilde yaşayacağınızı mı sanıyorsunuz anlamıyorum
Oda bir insan ve hataları olabilir diye neden bakılmıyor
Siyasetin içinde olduğu sürece hiçbir zaman kusursuz bir Müslüman olamayacağını neden anlamıyor sunuz
Neden inançlısınız diye körü körüne savunuyor sunuz
Açın bakın gelmiş geçmiş bütün din adamları büyük zaatlar alimler hiçbiri siyasete bulaşmış mı !!

Tam tersi hepsi kaçmış ve elinin tersiyle itmiştir
Çünkü biliyorlardı siyasetçi adam Müslümanca yaşayamaz
Belki biz o konumlarda olsak bizde yaşayamayacaktık
Belki makam mevki zenginlik bizleri de baştan çıkaracaktı
Zenginlik çok büyük bir imtihan bunu bildiğiniz halde körükörüne desteklemeyin bence RTE yi.
Size diğer dünyada lazım olacak siyaset değil bu dünyada ki amelleriniz
Siyasetin içine girdiğiniz an battığınızın resmidir
Kim okur ne anlar bilmiyorum ama yazmak istedim
 

RTE inancli bir insan diye..Evet, oyle diyorlar degil mi? Bir de hangi inanc oldugunu soyleseler... Gulen de inancli biri diye taninir, gel gor ki bu ikisi kanka iken bir anda PARA icin birbirlerine dusman oldular, beddualar havalarda ucustu, birbirlerinin kirli camasirlarini ortaya dokme yarisina girdiler, oyle iken saibeli yasamayi da yargida aklanmaya tercih ettiler, simdi bunlardan hangisi daha inancli? Hangisi daha musluman? Ya da baska bir deyisle bunlar muslumanlik inancinin geregi olarak mi boyleler? Din iman hersey para mi olmali? Bunlar gibi mi olmali bir musluman? Muslumanlik boyle birsey mi ki bu adamlar inancli, geri kalan partilerin liderleri inancsiz? Adam yirtik corabi ile geldi, en zengin dunya liderlerinin arasina girdi be yav... Kacak saraylar insa ettirdi, halkinin yuzde bilmem kaci yoksulluk sinirlarinin altinda yasamaya calisirken milyarlarca dolarlara, bu millete atasindan miras ormanin, bir sehrin cigerlerinin orta yerine hem de, kanun nizam tanimadan, kimsenin hakkina saygi duymadan, bu adam mi inancli?
 
en iyisi susmak bazı şeylerde,ben bu saray için hem ne gerek vardı diyorum,hemde gerekliydi diyorum
sonuçta Erdoğan ebedi orada kalacak değil.
Alin iste bir AKPlinin, bir RTE hayraninin bu konudaki fikri, gerekli imis. Bu dunyanin en buyuk sarayinin yapilmasina, yuzlerce kisinin de orada bu sarayin bakimini yapmasi icin calismasina ve maasa baglanmasina, gelecek dunya kadar elektrik, su, dogalgaz faturasinin bu borc icinde yuzen halka ilave yuk olarak odettirilmesine gerek duyuyor o da.. Cunki hayran oldugu kisi oyle gerek duymus, bitti... Cunki onlarin inancinda halkin binbir guclukle odedigi verginin har vurup harman savurulmasina bir gerekcedir RTEnin oyle uygun gormesi. Ayni kafadan olmak boyle birsey.. Islam adina hersey mubah.. Papaz elbisesi giymek bile... Oyle demisti zamaninda RTE.. Ulkeyi satmak, teroristleri iceri doldurmak, ego tatmini icin komsuya savas ilan edip binlerce genci savasa yollamak bile... Hatta gerekirse ISID'i desteklemek bile... Hepsi mubah.

Adamin kasetleri yayinlandi gunlerce, sagir sultan duydu basilan evlerde yakalanan paralari, para sayma makinalarini.. RTE bir emirle durdurdu operasyonlari, paralari ortaya cikaranlari, ellerinde belgelerle ev basan savci ve emniyet mensuplarini sira ona gelmeden gorevlerinden alip surdu, kasetlere de montajdi deyip cikti isin icinden... Halk tum sosyal medyada kufurler hakaretler yagdiriyor, bunlar yarabbi sukur diyor. Seneler once bir haber cikmisti hic unutmam, Japonya da sular idaresi muduru iki saat, evet, sadece iki saat sehre su veremedi diye hakkinda cikan beceriksizligine dair haberlere dayanamayip, gururuna yediremeyip harakiri yapmisti, intihar etmisti. Oldu adam! SEref boyle birsey iste... Halbuki o musluman bile degildi, bunlarin deyimi ile kafirdi... Keske her neye inaniyorsa onun kadar inancli olabilse bir adam, bir Cumhurbaskani.. Pes diyorum, bu kadar genislige baska da denecek laf yok zaten.
 

niye tek akpli olunca körükörüne bağlılık oluyor
bu sadece akplilere özgü bişeymi?
kim hatasız olmuşki şu dünyada,
akpli olan herşeyi destekleyecek diye bişey yok
ne yani Müslüman olan siyaset yapmasınmı
o zaman kim siyaset yapacak?
nasıl bi mantıkla yazdın bu yazıyı!
peki kimse parti tutmasın,düşünceleri olmasın
nasıl yönetilecek bu ülke o zaman?
 

ay hayranımı
yok hayran falan değilim,yazıyı iyi oku hem gerekli hem gereksiz olmuş dedim
farzetki gerekli dedim,kime ne yahu?
şu sarayı başkası yaptırsa bu kadar sesiniz çıkmaz vallahi
o yüzden sizin samimiyetinize hiç inanmıyorum
konuşmalarınızda zerre değer taşımıyor
he herkese eşit mesafede yaklaşın,bende size hak veriyim.
 
Soyle o zaman, neden gerekli idi dunyanin en buyuk sarayina sahip olmak? Neden gerekli idi vatandasa bu kadar ilave yuk? Neden gerekli idi guzelim ormanin icine etmek? Kimin hakki idi Atanin kendi cabasi ile orman haline getirip milletine hediye ettigi, miras biraktigi ormanin tek bir agacinin dahi kesilmesine curet etmek... Oraya bilmem kac kilometrekare buyuklugunde betonlari yigmak? Hem de tum orman koruma kanunlarina muhalefet ederek... Hem de insaatin durdurulmasina dair yargi karari varken? Bu zorbaligin, bu savurganlifgin ne hakli gerekcesi varmis? Cankaya kosku neyine yetmemis? Sokakta mi kalmis beyefendi ki bu milletin sirtina boyle bir yuk bindirmis? Neymis hakli gerekcesi?
 

AOÇ hakkında çok bilgim yok ,ama yeşil alanların bozulmasına ,ağaçların kesilmesine karşıyım
ama ev yapılırken bile ağaç kesilmiyormu
başka yere yapılamazmaydı diyorum ama ankarayı bilmiyorum
gerekçelerine gelirsek bikaç gerekçem var,burda sayamam.
 
Soyle mi diyorlardi ona "yav, he he.." Ben halkin kanunlari delmesinden bahsetmiyorum, kanun koyucunun kanunlari birinci elden delmesinden bahsediyorum, hani senin hakli gerekcelerin varmis ya... Sen Yuruyen kosk'un hikayesini de hic duymamissindir. Bak halkina ornek Cumhurbaskani nasil olurmus, agac sevgisini ve agaci korumayi gercek bir lider nasil halkina belletir, bu yolda nasil ornek olurmus oku:
http://www.isteataturk.com/haber/1111/yalovada-millet-ciftliginde-yuruyen-koskun-insaatinda-24071930
 

çok duygulamdım sayarlım..ölmeden 8 yıl önce çınar ağacı için köşkü kaydırmışlar..
 
Son düzenleyen: Moderatör:

saraylım cidden yine saçmalamışsın Atatürkle niye kıyaslıyorsun şimdi
hem kıyaslamayın derler hemde kendileri açarlar konuyu
evet güzel bi davranış,ama orda bi ağaçtan bahsediliyor,ve köşk büyük değil
kıyaslamaların gerçekten çok yanlış
evet sanada yav he he : )))
 


Bu da Ataturk Orman Ciftliginde RTE tarafindan yaptirilan agac katliaminin fotografi. Alaturka tuvalet seklinde yaptirilan bu saray guzelim ormanin icine nasil edildiginin resmi gibi duruyor. Kac dal, kac agac ediyor acaba?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…