- 14 Mart 2018
- 210
- 532
- 18
- 30
- Konu Sahibi serguzestt
-
Tabiki kendini tanıtır misin :))Merabaaaaa bende gelebilirmiyim
Tabiki kendini tanıtır misin 28 yasindayim 3 çocuk annesiyim 4. Olsun diye Kilo vermem lazım bakalım inşallah basaricam en Son 98 Kilo olduğumu biliyordum ama tartı yanlismjş eve baskül aldım ve ne yazıkki 105 Kilo imisjm bu benm için çok kötü ve eşim sağolsun cocuklarimla beraber bana eliptik bisiklet siparisi vermişler inşallah hızlı şekilde vericem
Süper o zmn bn 10 kilo versem harika olur ramazanda geçen sene 7 kilo verdim düğüne kadar 70 e dusebilirsem harika olurMerhaba Ramazan i serifte hedefim 18kilo vermek çünkü bu kiloları yeni ve çok hızlı aldım yürüyüş yapıp listemi uygularsam olucak inşallah
Süper o zmn bn 10 kilo versem harika olur ramazanda geçen sene 7 kilo verdim düğüne kadar 70 e dusebilirsem harika olur
105 canm malesef ama ekmeği kestim şekeri azar azar bırakıyorum ve bol yürüyüşle eve eliptik bisikle aldmKaç kilosun canım m
105 canm malesef ama ekmeği kestim şekeri azar azar bırakıyorum ve bol yürüyüşle eve eliptik bisikle aldm
Olur takipleselim sürekli kışa kadar birseyler yapalim hiç olmasaYarın akşam iftar sahur spor bildirelim canım haftaya salida kilomuzu yazariz
Evet canm aynen önce ilk 5 Kilo bi gitsnide beslenme planım örnek olarak sabah ekmeksiz arada 1 etimekli 1 yumurta bol yeşillik ve yesilcayli kahvaltı ara kuruyemiş ve 1 5li karışım çay öğlen çorba ve 1 etimek bolsalata ikindi 1 kase meyveli yoğurt aksam ekmeksiz sebze yemeği 4 kaşık ve bol salata aralarda tabiki bolbol suuuu ayriyetten gün içinde yürüyüş ve yarından itibaren öncelikle günlük 20 dk eliptik bisiklet başlangıç 20 dk sonrada artirilicakİlk hedef imiZ canım 100 altına dusmek su 5kilyu halletmek önce.
Spor planın çok güzel eliptik de çok iyi günlük yaptıklarını buraya yaz
Beslenme planın ne
Evet canm aynen önce ilk 5 Kilo bi gitsnide beslenme planım örnek olarak sabah ekmeksiz arada 1 etimekli 1 yumurta bol yeşillik ve yesilcayli kahvaltı ara kuruyemiş ve 1 5li karışım çay öğlen çorba ve 1 etimek bolsalata ikindi 1 kase meyveli yoğurt aksam ekmeksiz sebze yemeği 4 kaşık ve bol salata aralarda tabiki bolbol suuuu ayriyetten gün içinde yürüyüş ve yarından itibaren öncelikle günlük 20 dk eliptik bisiklet başlangıç 20 dk sonrada artirilicak
Kızlar ramazanda 3 öğün olucagi için mutlaka yazalım haftaya sayfanın ilk mesajına başlangıç ve güncel kilolari giricem spor ve beslenme bildirimi daha çok aktif olmamızı saglarİlk hedefimuz inşallah 100 barajını geçmek olsun
Bugün sahurda diyetisyen imin verdigi liste ile başlıyor um hepimiz e
Güzel başlangıç lar olsun
Ayyy inşallah insalahhhTamam canım günlük olarak planını yaptım suyumu sporunu yaptım diye bildir canım en geçte 2hafta sonra 100altina düşmeyi kafana koy canim
Kızlar sahur nasıl geçti kaçamak oldumu
İftarda ins iyi geçerse bi günü bitirmiş olucaz ins bu dönemde çok dikkat edelim kilo alanlardan olmayalimÇok şükür sahur iyiydi İnşaallah iftarda da hata yapnam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?