- 17 Nisan 2015
- 10.818
- 42.523
- 598
- 53
- Konu Sahibi serguzestt
İftarda ins iyi geçerse bi günü bitirmiş olucaz ins bu dönemde çok dikkat edelim kilo alanlardan olmayalim
Aynen canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İftarda ins iyi geçerse bi günü bitirmiş olucaz ins bu dönemde çok dikkat edelim kilo alanlardan olmayalim
Harikasın canım bnm İftarim biraz ağır geçti malesef :/ sahur gayet iyiydi bugün elimden geldiğince spor yapicam bakalimİftarimida şimdi sahuru Muda listeme göre yaptım spor fena değildi bu güne kendime 100yzwrinden 85veriyorum![]()
Harikasın canım bnm İftarim biraz ağır geçti malesef :/ sahur gayet iyiydi bugün elimden geldiğince spor yapicam bakalim
Gün içinde toplamda 5000 adım attım evin işi hariç 10 bin yapmaya çalışıcam sen ne yaptın spor olarakYaptığın sporu yaz canim
lesli yaptim yarım saat kadar da yürüdüm akşamda yarım saat yürümeyi düşünüyorum inşallahGün içinde toplamda 5000 adım attım evin işi hariç 10 bin yapmaya çalışıcam sen ne yaptın spor olarak
Gün içinde toplamda 5000 adım attım evin işi hariç 10 bin yapmaya çalışıcam sen ne yaptın spor olarak
Çok iyi canim ins kilo verebiliriz ya sürekli erteleye erteleye vu kiloya ulaştım ins kısa kadar 70 leri görürümİyi canım 10bibe tamamla inşallah
Hedef kilon kaç cnmİyi canım 10bibe tamamla inşallah
Hedef kilon kaç cnm
Boyum kısa cnm 65 İdeal ama 70 olsam da iyi olur bugün bnm güzel geçti sahurda iyi olurda 99 diyebilirimİlk hedefim 97 canım senin kaç
Bugün bir lokma tatlı dondurma
Hatam oldu
Spor yaptım listeme uyudu çok şükür
Bugün kendime 75veriyorum
Senin nasıl gecti
Boyum kısa cnm 65 İdeal ama 70 olsam da iyi olur bugün bnm güzel geçti sahurda iyi olurda 99 diyebilirim))
Sahurda çok şükür iyiydi cabim haftada iki kere tartilsak 100 olana kadar ne dersiniz
Salı günü tartilalim ana tartı gibi birde cumartesi tartlalum ara tartı diyerekten cumartesi kendimizi toplamamizOluuuur günler i şöyle canım yazayım kilomu
İçin iyi gelirC
Salı günü tartilalim ana tartı gibi birde cumartesi tartlalum ara tartı diyerekten cumartesi kendimizi toplamamiz
Bn iftarda kaçamak yapmadim ama kızımın kekinden tırtıkladim azıcık sahurda iyi geçti 70 İdeal gibi bn kendimde çok fazla şişlik hissediyorum sizede oluyormu oyleBir gün kendimi iftarda listeme uyamadim oysa lstemu göre hazırlamıştım soframı evdekiler ki zartma yiyince dayanamadım yedim birde revani bugün kendime 30veriyorum sahurda inşallah lsteme göre hareket ederim
Senin günün nasıldı kaç aldin
Bn iftarda kaçamak yapmadim ama kızımın kekinden tırtıkladim azıcık sahurda iyi geçti 70 İdeal gibi bn kendimde çok fazla şişlik hissediyorum sizede oluyormu oyle