• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

100_110 kilo arası arkadaşlar beraber zayiflayalim mi

İftarimida şimdi sahuru Muda listeme göre yaptım spor fena değildi bu güne kendime 100yzwrinden 85veriyorum:KK45:

İlk hedefim 97 canım senin kaç
Bugün bir lokma tatlı dondurma
Hatam oldu
Spor yaptım listeme uyudu çok şükür
Bugün kendime 75veriyorum
Senin nasıl gecti
Boyum kısa cnm 65 İdeal ama 70 olsam da iyi olur bugün bnm güzel geçti sahurda iyi olurda 99 diyebilirim;)))

Boyum kısa cnm 65 İdeal ama 70 olsam da iyi olur bugün bnm güzel geçti sahurda iyi olurda 99 diyebilirim:KK66:))

Nasıl geçti sahurun 99aldinmi:KK53:
Dün iftarda bulgur pilavı bezelye yedim bu gün baskül pek gülmedi ama akşam İnşaallah dikkat edicem
Genel olarak çok şükür iyiyim
Kilolarimizi nezaman bildiricex

Bir gün kendimi iftarda listeme uyamadim oysa lstemu göre hazırlamıştım soframı evdekiler ki zartma yiyince dayanamadım yedim birde revani bugün kendime 30veriyorum sahurda inşallah lsteme göre hareket ederim
Senin günün nasıldı kaç aldin

Bir gün kendimi iftarda listeme uyamadim oysa lstemu göre hazırlamıştım soframı evdekiler ki zartma yiyince dayanamadım yedim birde revani bugün kendime 30veriyorum sahurda inşallah lsteme göre hareket ederim
Senin günün nasıldı kaç aldin
Bn iftarda kaçamak yapmadim ama kızımın kekinden tırtıkladim azıcık sahurda iyi geçti 70 İdeal gibi bn kendimde çok fazla şişlik hissediyorum sizede oluyormu oyle

Back
X