• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

103 ten 87ye şimdide 87 den 68 e devam eden serüvenim:)

Menüm:KK66:
Sabah öğlen birleşti:))11:30
Yumurta salatası bol yeşillikli peynir 4 dilim pita ekmeği havuç;)
Akşam 18:30
Közlenmiş patlıcan salatası 5 dilim pita ekmeği 1 adet Akçaabat köfte :)
Hibiskus 2 litre su yeşil çay içtim 2 mil leslie yapacağım mistik içeceğim:)

Canım gunaydin:)) dün 78.8 dim bugün 78.2 çıktı duraklamam kırılmıştır inşallah bu arada dun menümü yazmamısim
Sabah
Dukan poğaça
Peynir
Zeytin
Öğlen
Baya bol balık
Akşam
Pita ekmeği
Yumurta
Peynir
Süt
2 bardak hibiskus

Canım gunaydin:)) dün 78.8 dim bugün 78.2 çıktı duraklamam kırılmıştır inşallah bu arada dun menümü yazmamısim
Sabah
Dukan poğaça
Peynir
Zeytin
Öğlen
Baya bol balık
Akşam
Pita ekmeği
Yumurta
Peynir
Süt
2 bardak hibiskus
Ay hadi inşallah canım:) menüde gayet güzel; )

Bugünkü menüm
Sabah
Dukan ekmek
Peynir
Yumurta
Süt
Öğlen
Yoğurtla havuç kırmızı biber soteledim
Akşam
Mangalda balık
Salata
Mistik çay buldum sonunda 2 bardak içtim
2 bardak hibiskus
Bir saat yürüyüş

Menüm:)
Sabah8:15
Peynir 4pita ekmeği
Öğlen13:00
Tavuk 3 pita ekmeği yoğurt
Akşam18:15
Yumurta haşlaması 4pita ekmeği peynir acı biber turşusu:)
3 litre su hibiskus içtim mistik ve maden suyu içerim:KK66: 30 dk yürüyüş 30 dk spor (leslie ve spor hareketleri karışık artık kafamdan yapacam int. İzleye izleye ezberledim:KK66:)

Menüm:)
Peynir 4pita ekmeği
Öğlen13:00
Tavuk 3 pita ekmeği yoğurt
Akşam18:15
Yumurta haşlaması 4pita ekmeği peynir acı biber turşusu:)
3 litre su hibiskus içtim mistik ve maden suyu içerim:KK66: 30 dk yürüyüş 30 dk spor (leslie ve spor hareketleri karışık artık kafamdan yapacam int. İzleye izleye ezberledim:KK66:)
Ayy leslie çok iyide ben evde yapamıyorum ondan dışarda çocukla yürüyorum onu bebek arabasına koyup çay bahçesine gidip geliyoruz:)) ama daha havalar soguyunca napcam bilmem:( Menün çok güzel valla şimdi güncel kilon kac

Ayy leslie çok iyide ben evde yapamıyorum ondan dışarda çocukla yürüyorum onu bebek arabasına koyup çay bahçesine gidip geliyoruz:)) ama daha havalar soguyunca napcam bilmem:KK43: Menün çok güzel valla şimdi güncel kilon kac
Ayy kuzum kızın3 yaşındaydı demi onunla oyun gibi oynayın müzik aç dans et:) bugün 70,7 idim canım:) senin kaçtı

Ayy kuzum kızın3 yaşındaydı demi onunla oyun gibi oynayın müzik aç dans et:) bugün 70,7 idim canım:) senin kaçtı
Ayy bi kere onla zumba yapıyım dedim çocuğa tekme attim:)) ondan sonra bıraktım ayagimin altında olmuyo bende 78.2ydim yarın 77 yi gorcemmi bakalim:) senin 6 lar geliyo 1 -2 gune:)):KK9:

Ayy bi kere onla zumba yapıyım dedim çocuğa tekme attim:)) ondan sonra bıraktım ayagimin altında olmuyo bende 78.2ydim yarın 77 yi gorcemmi bakalim:) senin 6 lar geliyo 1 -2 gune:)):KK9:
Ayy kız nasıl becerdin tekme atmayı sesli güldüm vallaha :KK70: ufaklıkta ağlamıştır kıyamam:) ayy inşallah göreceğiz kuzum hadi hayırlısı :KK68:

Menüm:KK66:
Peynir pita ekmeği
Öğlen12:00
Patlıcan biber kabak fırınladım üstüne yoğurt döktüm pita ekmeği
Akşam19:45
Mantar sote karalahana yoğurlaması pita ekmeği :KK66:
2 litre su hibiskus yeşil çayı içtim mistik çay içeçeğim
30 dk yürüyüş yaptım 30 dk spor yaptım şimdi birazdan yine hareket yapacağım :KK66: havuçta yemiştim:)

Back
X