Oyy ne tatlıdır benimki 3 yaşında tam cadı:) zaten onun eseri bu kilolar:)Evet canım 3 aylık :)) senn kızın kaç yaşında canım:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyy ne tatlıdır benimki 3 yaşında tam cadı:) zaten onun eseri bu kilolar:)Evet canım 3 aylık :)) senn kızın kaç yaşında canım:)
Oh mis gibi canım :) ben Kabaklı da yapmayı düşünüyorum :)) bide aynı tarife tuz atıp tatlandırıcı katacam içinede havuç ve tarçın ekleyecem havuçlu kek yapcamEvet içine bolcada lor koyuyorum cokiyi oldu![]()
Yoğurdum yok ya ayran yaptım hepsini şimdi tek ayran da pek tok tutmaz sanki akşam yemeğini 4te yedim güne erken başlayınca böyle olduYoğurt ye bence kuzum:)
Aynen çok şeker ya içime basasıö geliyor :)) ayy ama senn kızda çok şekerdir kuzum yaa :) ah canım onlar iyi olsunda verilir kilolar:))Oyy ne tatlıdır benimki 3 yaşında tam cadı:) zaten onun eseri bu kilolar:)
Bende toz tatlandırıcı bulsam tiramisu yapıcam çok canım istiyo ama önce 78i atlatmam gerekiyo süt tozu aktardan bulurum heraldeOh mis gibi canım :) ben Kabaklı da yapmayı düşünüyorum :)) bide aynı tarife tuz atıp tatlandırıcı katacam içinede havuç ve tarçın ekleyecem havuçlu kek yapcam![]()
Hımm anladım canım ye o zaman canım:) bide ben pita ekmeği ile tostta yapıyorum :)) tek dilimi ortadan 2ye bölüp içine bazen kaşar bazen peynir koyup mikrodalga fırına sürüyorm 1 dk hazır tostumYoğurdum yok ya ayran yaptım hepsini şimdi tek ayran da pek tok tutmaz sanki akşam yemeğini 4te yedim güne erken başlayınca böyle oldu![]()
Süt tozu bulamadım kuzum ben aktardakilerde kahveye konandanmış canım toz tatlandırıcı kipadan aldım canım :) bende 68 olmadan kullanmayacam :)Bende toz tatlandırıcı bulsam tiramisu yapıcam çok canım istiyo ama önce 78i atlatmam gerekiyo süt tozu aktardan bulurum heralde
Ohh ne güzel bide senin tarifi deniyim bakalım seninkiler güzel çıkıyo nasıl yapiyosun pita ekmeğini korktuğum için denemedimdeHımm anladım canım ye o zaman canım:) bide ben pita ekmeği ile tostta yapıyorum :)) tek dilimi ortadan 2ye bölüp içine bazen kaşar bazen peynir koyup mikrodalga fırına sürüyorm 1 dk hazır tostum![]()
Burda Kipa yok Migros var yarın bakicam bakalım süt tozu pınarın bulurum belki migrostaSüt tozu bulamadım kuzum ben aktardakilerde kahveye konandanmış canım toz tatlandırıcı kipadan aldım canım :) bende 68 olmadan kullanmayacam :)
Migrostada var canım :) süt tozuna baktım ama bulamamıştım inşallah sen bulursunBurda Kipa yok Migros var yarın bakicam bakalım süt tozu pınarın bulurum belki migrosta
Canım 4 yumurta beyazıOhh ne güzel bide senin tarifi deniyim bakalım seninkiler güzel çıkıyo nasıl yapiyosun pita ekmeğini korktuğum için denemedimde
Günaydın canım ben aynı kilodayim sende durum neCanım günaydın :))
Bend dün 800 gram almıştım şimdi 900 gram gitmiş canım :)Günaydın canım ben aynı kilodayim sende durum ne
Oh iyi bari :) inşallah hep eksiyle devam ederizBend dün 800 gram almıştım şimdi 900 gram gitmiş canım :)
Inşallah kuzumOh iyi bari :) inşallah hep eksiyle devam ederiz
Göz kararı canım az bişi 1 paketi 3 kez kullanıyorumCanım bu ekmeğe mayayi ne kadar koyuyosun 1 paket değil heralde
Yaptım canım güzel oldu teşekkür ederim:)Göz kararı canım az bişi 1 paketi 3 kez kullanıyorum
Rica ederim kuzum beğenmene sevindim :)Yaptım canım güzel oldu teşekkür ederim:)