- 28 Temmuz 2015
- 6.526
- 25.007
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hadi inşallah canım:) menüde gayet güzel; )Canım gunaydin:)) dün 78.8 dim bugün 78.2 çıktı duraklamam kırılmıştır inşallah bu arada dun menümü yazmamısim
Sabah
Dukan poğaça
Peynir
Zeytin
Öğlen
Baya bol balık
Akşam
Pita ekmeği
Yumurta
Peynir
Süt
2 bardak hibiskus
Çok güzel canımBugünkü menüm
Sabah
Dukan ekmek
Peynir
Yumurta
Süt
Öğlen
Yoğurtla havuç kırmızı biber soteledim
Akşam
Mangalda balık
Salata
Mistik çay buldum sonunda 2 bardak içtim
2 bardak hibiskus
Bir saat yürüyüş
Ayy leslie çok iyide ben evde yapamıyorum ondan dışarda çocukla yürüyorum onu bebek arabasına koyup çay bahçesine gidip geliyoruz:)) ama daha havalar soguyunca napcam bilmemMenüm:)
Sabah8:15
Peynir 4pita ekmeği
Öğlen13:00
Tavuk 3 pita ekmeği yoğurt
Akşam18:15
Yumurta haşlaması 4pita ekmeği peynir acı biber turşusu:)
3 litre su hibiskus içtim mistik ve maden suyu içerim30 dk yürüyüş 30 dk spor (leslie ve spor hareketleri karışık artık kafamdan yapacam int. İzleye izleye ezberledim
)
Ayy kuzum kızın3 yaşındaydı demi onunla oyun gibi oynayın müzik aç dans et:) bugün 70,7 idim canım:) senin kaçtıAyy leslie çok iyide ben evde yapamıyorum ondan dışarda çocukla yürüyorum onu bebek arabasına koyup çay bahçesine gidip geliyoruz:)) ama daha havalar soguyunca napcam bilmemMenün çok güzel valla şimdi güncel kilon kac
Ayy bi kere onla zumba yapıyım dedim çocuğa tekme attim:)) ondan sonra bıraktım ayagimin altında olmuyo bende 78.2ydim yarın 77 yi gorcemmi bakalim:) senin 6 lar geliyo 1 -2 gune:))Ayy kuzum kızın3 yaşındaydı demi onunla oyun gibi oynayın müzik aç dans et:) bugün 70,7 idim canım:) senin kaçtı
Ayy kız nasıl becerdin tekme atmayı sesli güldüm vallahaAyy bi kere onla zumba yapıyım dedim çocuğa tekme attim:)) ondan sonra bıraktım ayagimin altında olmuyo bende 78.2ydim yarın 77 yi gorcemmi bakalim:) senin 6 lar geliyo 1 -2 gune:))![]()
Ayy sorma valla ayagimin altında dolaşıyor napıyım:))Ayy kız nasıl becerdin tekme atmayı sesli güldüm vallahaufaklıkta ağlamıştır kıyamam:) ayy inşallah göreceğiz kuzum hadi hayırlısı
![]()
Ayy çok sevindim canım hadi gözün aydın77.7 çıktım bugün çok mutlu oldum:)
Sen tartildinmi canimAyy çok sevindim canım hadi gözün aydın![]()
Evet canım 70,3Sen tartildinmi canim
Inşallah kuzumm:)Oooo yarın 6 lar geliyo bence supersin:)
Malesef göremedim canımBugün gördünmu 60ı canım ben 77.8 çıktım dün havuç yedim acaba ondanmi