• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

103 ten 87ye şimdide 87 den 68 e devam eden serüvenim:)

Canım doktora niye gittin bu arada
Kontrole canım ilacım bittide kan ilacı kullanıyorumda :)
Ayy herkes sinirimi bozmaya başladı yok bırakınca alacaksın da yok yazık sanada hepsini bi kaşık suda bogasim geliyo:KK62:
Diyorum ki önceden yaptım 1.5 yıl ara verdim gram almadim yok anacim artık alırsın diyenlere he he dicem ayy uyuzlar
Aynen yaaa banada dün diyetisyen öyle dedi ama ben bu diyeti yapmazsam az beslenemiyorum ki herşeyden fazla fazla yiyorum ve eğer yapmazsam ki kilom alıp başını gidecek kiloluykende tek yönlü besleniyorduk sonuçta hiç bunu düşünmüyorlar ben şuan daha sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum
Bugünkü menüm
Sabah
Dukan krep
Peynir
Zeytin
Domates
Öğlen
Biber havuç közlemesi
Yoğurt
Aksam
Ispanak
Tavuk
Yoğurt
Menün çok güzel canım

Menüm
Sabah
Semizotu yoğurtladım pita ekmeği peynir
Öğlen
Fırında sebze yoğurt pita ekmeği
Akşam
Kabak yemeği salata yoğurt işten 9da çıktım çok geç yedim yemeği:(
Hibiskus mistik yeşil çay içtim 2 litre su olur bugün 30 dk yürüyüş spor yapabilirmiyim bilmiyorum bugün biraz kötü oldu:(

Menüm
Sabah
Semizotu yoğurtladım pita ekmeği peynir
Öğlen
Fırında sebze yoğurt pita ekmeği
Akşam
Kabak yemeği salata yoğurt işten 9da çıktım çok geç yedim yemeği:KK43:
Hibiskus mistik yeşil çay içtim 2 litre su olur bugün 30 dk yürüyüş spor yapabilirmiyim bilmiyorum bugün biraz kötü oldu:KK43:
Canım bisey olmaz sonuçta kaçamak yok bisey yok

Canım bisey olmaz sonuçta kaçamak yok bisey yok
Öylede bugün yine artı çıktım bi artı bi eksi çıkıyorum hep eksi çıksak keşke
Rüyamda 2 dilim pizza yiyordum ayy nasıl pişman oldum anlatamam :KK48:
Ayy geçenlerde de bende mayalı poğaça yemiştim :KK70:
Kan ilaci iştah acar derler ama sende olması galiba
Bende regl zamanı yaklaştıkça iştahım açılıyor canım oda yaklaştı:KK17:

Akşam misafirliğe gideceğiz menümü paylaşım:)
Sabah
Peynir pita ekmek vazgeçilmezlerimm:rolleyes:
Öğlen
Annem tavuk yapmış ama ben onu yiyemedim anca 1-2 çatal aldım yoğurt yedim ve çok az peynir ve pita ekmeği
Akşam
Tavuk pişircem yanında yoğurt olur bugünde böyle geçti bakalım yarın ne olur:) bitki çayı içemedim misafirliğe götürüp içeyim diyorum bakalım :KK66: 2 litre su ve 1,5 saat yürüyüş :) gelincede spor yapacağım inşallah canım:KK36: ayy bide altınbaşağın yulaflı bi bisküvisi varmış yağ oranıda 3tü galiba onu aldım yedim bide türk kahvesi içtim :)

Akşam misafirliğe gideceğiz menümü paylaşım:)
Sabah
Peynir pita ekmek vazgeçilmezlerimm:rolleyes:
Öğlen
Annem tavuk yapmış ama ben onu yiyemedim anca 1-2 çatal aldım yoğurt yedim ve çok az peynir ve pita ekmeği
Akşam
Tavuk pişircem yanında yoğurt olur bugünde böyle geçti bakalım yarın ne olur:) bitki çayı içemedim misafirliğe götürüp içeyim diyorum bakalım :KK66: 2 litre su ve 1,5 saat yürüyüş :) gelincede spor yapacağım inşallah canım:KK36: ayy bide altınbaşağın yulaflı bi bisküvisi varmış yağ oranıda 3tü galiba onu aldım yedim bide türk kahvesi içtim :)
Aaa yiyebiliyomuyuz seker yokmu ki içinde

Bugünkü menüm
Sabah
Menemen
Zeytin
Peynir
Ya aslında saf günümdü simdi aklıma geldi menemende sebze olduğu dışarda kahvaltı yaptık eşimle unuttum yedim
Öğlen
Dükan krep
Peynir
Zeytin
Süt
Aksam
Balık fırında
Spor 1 saat yürüyüş
Bakalım yarin eksi görebilecekmiyim

Aaa yiyebiliyomuyuz seker yokmu ki içinde
Ay şekere dikkat etmedim kuzum yaaa ayy eve gidincr bakayım
Canım gidiyo gayet atak yapma bence zaten vücut yeterince direniyo iflas etmesin:)
Hmm haklısın aslında kuzum :)
Bugünkü menüm
Sabah
Menemen
Zeytin
Peynir
Ya aslında saf günümdü simdi aklıma geldi menemende sebze olduğu dışarda kahvaltı yaptık eşimle unuttum yedim
Öğlen
Dükan krep
Peynir
Zeytin
Süt
Aksam
Balık fırında
Spor 1 saat yürüyüş
Bakalım yarin eksi görebilecekmiyim
Ayy canım olsun kuzum yaaa afiyet olsun;)

Ben artı 200 gördüm maalesef valla diyorum ki artik tartilmiyim yılbaşına kadar boyle moralim bozuluyo zaten kendime koyduğum hedef yılbaşı bakiyim tartılmadan ne kadar dayanabilicem:)
Ayy ben 1 gün bile dayanamam canım yaa ben bugün atak gibi bi ps günü geçirecem her öğün sebze yemeyecem inşallah yarına bol eksi görürüz kuzum :))

Sabah
Peynir pita ekmeği
Öğlen
6 köfte yoğurt pita ekmeği
Akşam
Ispanak yoğurt pita ekmeği
2,5 litre su içtim soda ve yeşil çay içerim belki mistikte içebilirim :KK66:30 dk yürüyüş spor yaparbilirmiyim bilemiyorum

Sabah
Peynir pita ekmeği
Öğlen
6 köfte yoğurt pita ekmeği
Akşam
Ispanak yoğurt pita ekmeği
2,5 litre su içtim soda ve yeşil çay içerim belki mistikte içebilirim :KK66:30 dk yürüyüş spor yaparbilirmiyim bilemiyorum
Az yemissin sanki kuzum ben dünyayı yedim valla bugün :kk77:

Bugünkü menüm
Sabah
Krep
Peynir
Zeytin
Domates salatalık
Öğlen
Patlıcan kırmızı biber kozledim baya yogurtladim yedim
Aksam
Mangalda köfte tavuk bol salata
Su an o kadar tokum ki bi tane krebim kaldı yiyemiycem valla spor yapmadım bugün bol bol temizlik yaptim:)

Back
X