Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kuzum içtim birazdan yine kaynatacam annem limon sıkıyor içine bende sıcak içiyorumCanım naptin soğan suyuna devammiMavibocuk
Gayet güzel geçirmişsin kuzum yürüyüşte süperBugünkü menüm
Sabah
Süt
(10 Kasım törenine yetişme gerekiyodu)
Öğlen
Dukan poğaça 3 tane
Peynir
Zeytin
Domates
Çay
Akşam
tavuk izgara
Salata
Yoğurt
1 saat yürüyüş Bugün baya şu içtim nedense:)
Afiyet olsun kuzumCanım bugünkü menüm
Sabah
haşlanmış yumurta
Peynir
Sut
Öğlen
Ispanak
köfte
Yoğurt
Aksam
Ayni
2 bardak yeşil cay bide mistik içtim inşallah eksi çıkarım bakalım sen soğan suyundan fayda gorcenmi
Güzel menü canım sporda gayet güzelBugünkü menüm
sabah
Sut
Krep
Peynir
Öğlen
Yumurta
Peynir
Zeytin
Cay
Aksam
Tavuk döner
Ayran
Mistik yeşil cay içtim 1 saat yürüyüş
Sa neden icemedin canım bide bu kadar suyu nasıl iciyosun ya ben 1 litreyi içemiyorum durMenüm
Sabah doktora gittiğim için yiyemedim
Öğlen
Tavuk peynir pita ekmeği
Akşam
3 köfte öğlenden kalan az bi tavuk yoğurt pita ekmeği
Hibiskus Yeşilçay 2 litre su içtm 45 dk yürüyüş mistik içecem20-30 dk sporda yapacam
bugün soğan suyu içemedim:)
Ay kuzum dün doktora kontrole gittim oradan çarşıda işlerim vardı gelinceye kadarda çok açıkmıştım hemen birşeyler yedim onu bekleyemedim :)vallaha ben şişeye dolduruyorum canım 1,5 litrelik şişeye onla genelde 2 bitirmeye çalışıyorum gidiyor vallaja ben suyu çok içerim hep canım su içtikçe susuyorum :)Sa neden icemedin canım bide bu kadar suyu nasıl iciyosun ya ben 1 litreyi içemiyorum dur
Ah ah canım şükür inmişsin bende tartılım yazayım sanaOyy 6 kasımdaki kilomu tekrar gördüm şükür 77.7 ne ödemmiş bu kadar zamandır atamadım Sen ne yaptın canım??
Sen baya altılari garantiledin darısı bana69.6 çıktım kuzum inşallah haftaya çok fazla kilo veririzz
Inşallah bidaha 7li görmek istemiyorum kuzum amin inşallahSen baya altılari garantiledin darısı bana![]()
Canım doktora niye gittin bu aradaAy kuzum dün doktora kontrole gittim oradan çarşıda işlerim vardı gelinceye kadarda çok açıkmıştım hemen birşeyler yedim onu bekleyemedim :)vallaha ben şişeye dolduruyorum canım 1,5 litrelik şişeye onla genelde 2 bitirmeye çalışıyorum gidiyor vallaja ben suyu çok içerim hep canım su içtikçe susuyorum :)