• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

103 ten 87ye şimdide 87 den 68 e devam eden serüvenim:)

Bugünkü menüm
Sabah
Krep
Peynir
Zeytin
Domates salatalık
Öğlen
Patlıcan kırmızı biber kozledim baya yogurtladim yedim
Aksam
Mangalda köfte tavuk bol salata
Su an o kadar tokum ki bi tane krebim kaldı yiyemiycem valla spor yapmadım bugün bol bol temizlik yaptim:)
Kız sende çok yememişsin ki;)

kuzucum az okuda gül halimee :KK70: babam önceki gittiğinde yulaf kepeği tamamen bitmiş kaldırmışlar dedi o kadar üzülmüştüm ki ve dün kipaya gittim birde baktım ki yulaf kepeği bana göz kırpıyor çook sevindim koştum ve4 paket aldım oradanda 2 tane çocuk geçiyordu bana bakıyorlardı napıyor acaba bu kız diye annemede diyorum ki çikolata yesem bu kadar sevinmezdim diyorum anneme annem ah kızım diyor:KK70:

kuzucum az okuda gül halimee :KK70: babam önceki gittiğinde yulaf kepeği tamamen bitmiş kaldırmışlar dedi o kadar üzülmüştüm ki ve dün kipaya gittim birde baktım ki yulaf kepeği bana göz kırpıyor çook sevindim koştum ve4 paket aldım oradanda 2 tane çocuk geçiyordu bana bakıyorlardı napıyor acaba bu kız diye annemede diyorum ki çikolata yesem bu kadar sevinmezdim diyorum anneme annem ah kızım diyor:KK70:
Hahaha:KK48: su halimize bak bende migrosta öyle done done arıyodum ayy

Bugünkü menüm
Sabah
Omlet
Krep
Öğlen
Körili tavuk
Yoğurt
Turşu
Aksam
Light meyveli yoğurt
Fırında köfte

Hibisküs mistik içtim 1 saat yürüyüş

Geri eskine geçecem ama yaa bi tuaf geldi bu.kız cahillik değil :))2-3 kez bas geliyor bazen bendede gelmiyor canım :)

Menümüpaylaşım sabahla öğlen yine birleşti :)
Sabah-öğlen
Peynir pita ekmeği
Akşam
Tavuk iskender yaptım pita ekmeği yoğurt :)
Hibiskus yeşil çay içtim 2.5 litre su içtim mistik çay içecem :))1 saat yürüyüş:KK66:

Back
X