- 28 Temmuz 2015
- 6.526
- 25.007
- 498
Ayy kuzum kendimi tutuyorum:))Az yemissin sanki kuzum ben dünyayı yedim valla bugün![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy kuzum kendimi tutuyorum:))Az yemissin sanki kuzum ben dünyayı yedim valla bugün![]()
Kız sende çok yememişsin kiBugünkü menüm
Sabah
Krep
Peynir
Zeytin
Domates salatalık
Öğlen
Patlıcan kırmızı biber kozledim baya yogurtladim yedim
Aksam
Mangalda köfte tavuk bol salata
Su an o kadar tokum ki bi tane krebim kaldı yiyemiycem valla spor yapmadım bugün bol bol temizlik yaptim:)
Canım mangal var ya 1 kilo yemişimdirKız sende çok yememişsin ki![]()
Tutma ya sebze yemede protein ye benceAyy kuzum kendimi tutuyorum:))
afiyet olsun kuzumm ohh=)Canım mangal var ya 1 kilo yemişimdir![]()
yaa kilo almak istemiyorumm artık 69-68 olmak istiyorum.sporda yapamıyorum zaten=(Tutma ya sebze yemede protein ye bence
Olur canım 6yı gördün ya artık gerisi gelir emin olafiyet olsun kuzumm ohh=)
yaa kilo almak istemiyorumm artık 69-68 olmak istiyorum.sporda yapamıyorum zaten=(
inşallah kuzummm yaaaOlur canım 6yı gördün ya artık gerisi gelir emin ol
Hahahakuzucum az okuda gül halimeebabam önceki gittiğinde yulaf kepeği tamamen bitmiş kaldırmışlar dedi o kadar üzülmüştüm ki ve dün kipaya gittim birde baktım ki yulaf kepeği bana göz kırpıyor çook sevindim koştum ve4 paket aldım oradanda 2 tane çocuk geçiyordu bana bakıyorlardı napıyor acaba bu kız diye annemede diyorum ki çikolata yesem bu kadar sevinmezdim diyorum anneme annem ah kızım diyor
![]()
Meyvesinide alacağız inşallah kuzumHahahasu halimize bak bende migrosta öyle done done arıyodum ayy
Bilgisayardan girip değiştirdim canım :)Kuzum sen kullanıcı adini nasıl değiştirdin
Anaa oluyomu öyle bak ne cahilimBilgisayardan girip değiştirdim canım :)