- 28 Temmuz 2015
- 6.526
- 25.007
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ben mistik bulamadım ya sen nerden aldinBende bugün neler yedim yazayım:)
Sabah
Yeşilçay içtim azda yoğurt yedim
Öğlen
Tavuk 5dilim pita ekmeği
Akşam
5 köfte 6 dilim pita ekmeği
3 litre su hibiskus içtim mistikte içiyorm şuan :) 40 dk yürüyüş 1 mil leslie yaptım :)
Canım ben internetten almıştım sonra buranın yerel bi marketindede gördüm oradan almaya devam ediyorum 3m migroslarda var diyorlar canımCanim ben mistik bulamadım ya sen nerden aldin
Burda Migros var oraya bakiyim olmazsaCanım ben internetten almıştım sonra buranın yerel bi marketindede gördüm oradan almaya devam ediyorum 3m migroslarda var diyorlar canım
Ben buradaki migrosta kipada bulamadım canım bu arada büyülü bahçe diye bi çayda varmış mistik çay gibiymiş canım :)Burda Migros var oraya bakiyim olmazsa
Ben önceki dukanda mistikle tatlı yapmaya calismistim onu kavurup tatlandırıcı falan ekleyip yiyo du herkes iğrenç olmuştu hiç çayını denememistimBen buradaki migrosta kipada bulamadım canım bu arada büyülü bahçe diye bi çayda varmış mistik çay gibiymiş canım :)
Canım o şekilde denemedim hiç ama çayını ben seviyorum tatlı isteğini azaltıyor:)Ben önceki dukanda mistikle tatlı yapmaya calismistim onu kavurup tatlandırıcı falan ekleyip yiyo du herkes iğrenç olmuştu hiç çayını denememistim
Canım vereceksin biraz sporu artır yavaş yavaş tekrar düşmeye başlayacak canını sıkmaOyy tam 2 ay kaldı diyetimin sonlanmasina şu an güncel kilom 78.8 durakladı maalesef 3 gün sp yapcam artık başka secenek yokdaha 10 kilom var 2 ayda vermem lazim
![]()
Iyiyim canım az önce bir doğum gününden sade Türk kahvesi yle geri dondum:)) valla ucuz atlattim sen nasilsinCanım nasılsın :)
Oh canım iyi bari bende evdeyim dinleniyorum yiğenimle oynuyorum:))Iyiyim canım az önce bir doğum gününden sade Türk kahvesi yle geri dondum:)) valla ucuz atlattim sen nasilsin
Ama açım valla birazdan yumurta yiyip diyorum ayranimda varOh canım iyi bari bende evdeyim dinleniyorum yiğenimle oynuyorum:))
Çok güzel canım:) amin cümlemizden beğenmene çok sevindim kuzummBugünkü menüm
Sabah
Dukan poğaça( allah mavibocuktan razi olsun yulaf kepeği yle yiyebildim tek sey)
Çay
Peynir
Öğlen
Tavuk ızgara
Ayran
Akşam
Balık firinda
Yoğurt ye bence kuzum:)Ama açım valla birazdan yumurta yiyip diyorum ayranimda var
Evet canım 3 aylık :)) senn kızın kaç yaşında canım:)Aa yigeninmi var kaç yaşında benim kizim canımı çıkartıyor valla")
Evet içine bolcada lor koyuyorum cokiyi olduÇok güzel canım:) amin cümlemizden beğenmene çok sevindim kuzumm![]()