• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

103 ten 87ye şimdide 87 den 68 e devam eden serüvenim:)

Bende bugün neler yedim yazayım:)
Sabah
Yeşilçay içtim azda yoğurt yedim
Öğlen
Tavuk 5dilim pita ekmeği
Akşam
5 köfte 6 dilim pita ekmeği
3 litre su hibiskus içtim mistikte içiyorm şuan :) 40 dk yürüyüş 1 mil leslie yaptım :)

Bende bugün neler yedim yazayım:)
Sabah
Yeşilçay içtim azda yoğurt yedim
Öğlen
Tavuk 5dilim pita ekmeği
Akşam
5 köfte 6 dilim pita ekmeği
3 litre su hibiskus içtim mistikte içiyorm şuan :) 40 dk yürüyüş 1 mil leslie yaptım :)
Canim ben mistik bulamadım ya sen nerden aldin

Ben önceki dukanda mistikle tatlı yapmaya calismistim onu kavurup tatlandırıcı falan ekleyip yiyo du herkes iğrenç olmuştu hiç çayını denememistim
Canım o şekilde denemedim hiç ama çayını ben seviyorum tatlı isteğini azaltıyor:)

Oyy tam 2 ay kaldı diyetimin sonlanmasina şu an güncel kilom 78.8 durakladı maalesef 3 gün sp yapcam artık başka secenek yok:( daha 10 kilom var 2 ayda vermem lazim:(

Oyy tam 2 ay kaldı diyetimin sonlanmasina şu an güncel kilom 78.8 durakladı maalesef 3 gün sp yapcam artık başka secenek yok:KK43: daha 10 kilom var 2 ayda vermem lazim:KK43:
Canım vereceksin biraz sporu artır yavaş yavaş tekrar düşmeye başlayacak canını sıkma:KK36:

menüm:)
Sabah 8:10
4 pita ekmeği peynir
Öğlen12:30
6 köfte 4 dilim pita ekmeği
Akşam 18
Fırında Hamsi 15-20 kadar 4 dilim ekmek
3 litre su hibiskus içtim :) 30dk yürüyüş :)mistik içeceğim belki sporda yaparım:KK66:

Bugünkü menüm
Sabah
Dukan poğaça( allah mavibocuktan razi olsun yulaf kepeği yle yiyebildim tek sey)
Çay
Peynir
Öğlen
Tavuk ızgara
Ayran
Akşam
Balık firinda

Back
X