• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

.:(

Backyoureyes

Tescilli manyak ben yine seni bulurum ;)
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
846
1.289
28
Selam hanimlar..esimle guzel geciniriz sukur .. Bebegimiz var yeni evli sayiliriz .. S

Son düzenleme:
Küsme huyu çekilir dert değil, hele bir erkekte o kadar sakil duruyor ki...
Bir de, "Haklı haksız fark etmiyor, yalvartana kadar" filan demişsiniz. İyi de bu çok sevgisiz bir şey.
Eşinizin sizi sevdiğinden ne kadar eminsiniz? Zerre nazınız geçmez mi?

Ya herro ya merro deyip bir küsme maratonuna girseniz? Hani öyle bir küsüş olmalı ki, tıp oyunu gibi, ev işlerinde yer yer grev gibi. "Öyle küsülmez, böyle küsülür" der gibi. Dayanın yav.

Niye yalvarıyorsun kuzum yalvarma.Gitme yanına.Öyle küsülmez böyle küsülür de bakalım bir kerede.Alıştırmışsın,yalnış yapmışsın.Evlenip çocuk yapacak kadar büyümüşse sorunlarını konuşarak çözmesi gerektiğini de biliyordur.

Son cümleni anlamadım.Hakaret mi ettin eşine?

ufak bir krizz geçir canım , bu küslüğü fazla uzattıgını defalarca bagırarak söyle ,

bu sefer uzatan sen ol , bak bakalım nezaman kadar küsecek beyfendi
kriz geciriyorum o zamqb geri adim atio ama o.krizi duymamak iicn teli acmadi uste cikacak .. Kavgadan da yoruldum

Selam hanimlar..esimle guzel geciniriz sukur .. Bebegimiz var yeni evli sayiliriz .. Sorun su ki kusme huyu var.. Ben yalvarmadan yanasdan da barismaz .. Tamam hakliysa benim gitmem lazim ama haksizsada gitmekten yoruldum.. Kuslukten nefret ederim ama o kuser de kuse lr hic konusmasam umru olmaz... Ben dayanamiyorum kusmeye ..bugun haksizdi ama bence cok simariyor ondan olmali 10 kez aradim acmadi haa tabi kizacagimi biliyor cunku cok hatali sonra alttan aldim ama nuh diyor peygamber demiyor ... Hafta sonu tatilde evden cikip gidecekmis .. Dayanamiyorum kus kalmaya ama o cok uzuyor biktim ayagina gitmekten.. Aksam gelecek yine kus .. Ne yapsam egosu tatmin olmuyor ille yalvaracam oyle belki .. Evet barisir sarilir edersem ama ya ben hakliyim ... Soyle guclu bayanlara bayiliyorum .. Var mi fikriniz cok basim agriyor haksilzik geliyor bana..not .. Ona yeter lan bu dunyanin pisinden dedim diye sogumusmus benden ..of
Sen de indir kalkan egosunu.

Niye yalvarıyorsun kuzum yalvarma.Gitme yanına.Öyle küsülmez böyle küsülür de bakalım bir kerede.Alıştırmışsın,yalnış yapmışsın.Evlenip çocuk yapacak kadar büyümüşse sorunlarını konuşarak çözmesi gerektiğini de biliyordur.

Son cümleni anlamadım.Hakaret mi ettin eşine?
yok abla baslar.lan bu dunyaya vs deriz ya o tarz bi lan yani valla ben hakliyim tek sucum abimin bana bebek arabasi almasi carsiya inmem baska bise yok nasil onsuz is yaparmisim .. Halbuki haber verdim

Küsme huyu çekilir dert değil, hele bir erkekte o kadar sakil duruyor ki...
Bir de, "Haklı haksız fark etmiyor, yalvartana kadar" filan demişsiniz. İyi de bu çok sevgisiz bir şey.
Eşinizin sizi sevdiğinden ne kadar eminsiniz? Zerre nazınız geçmez mi?

Ya herro ya merro deyip bir küsme maratonuna girseniz? Hani öyle bir küsüş olmalı ki, tıp oyunu gibi, ev işlerinde yer yer grev gibi. "Öyle küsülmez, böyle küsülür" der gibi. Dayanın yav.
benim hakli olduguma inanirsa nazim cok gecer ama sorun su ya inanmazsa..

yok abla baslar.lan bu dunyaya vs deriz ya o tarz bi lan yani valla ben hakliyim tek sucum abimin bana bebek arabasi almasi carsiya inmem baska bise yok nasil onsuz is yaparmisim .. Halbuki haber verdim
E ne varmış bunda küsecek?Hobi olarak saçmalıyor heralde seninki.Hatan yok.Eğilip bükülmeye de gerek yok kuzum.Bırak düşme peşine.Yok gibi davran.Şaşırsın bakalım bir kere de o desin noluyor diye.

Kapının üzerine şu söylediklerimi büyük harfle yazın
KÜS OLANLAR İÇERİ GİREMEZ,artık zili çaldığında durum değişmiş olmazsa bir kaç kez daha yapın baktınız düzelmiyor bavul hazırlayın kapının önüne koyun
BEN NE DEMİŞTİM yazın.....
3. konu nerdeydi?
canim. Ondan anlamaz .. Bide egosu artar bugun gel yuzyuze konusalim canim birbirumizi anlamadik dedim .. Ustune kavgaya savunmaya devam .. Bende cok sabirli degilimdir patladim

E ne varmış bunda küsecek?Hobi olarak saçmalıyor heralde seninki.Hatan yok.Eğilip bükülmeye de gerek yok kuzum.Bırak düşme peşine.Yok gibi davran.Şaşırsın bakalım bir kere de o desin noluyor diye.
abla ben beceremiyorum kusluk yok benim lugatimda.. Bunu nasil asacagim

abla ben beceremiyorum kusluk yok benim lugatimda.. Bunu nasil asacagim
Yavrum o zaman bekle.Üstüne gitme.Küslük bitip keyifli olduğu anında al karşına yaptığı yanlışı anlat.İki tarafta sakinken konuşmak daha iyidir her zaman.Anlamıyor diyeceksin belki.Erkekler kafalarına vura vura anlatmadan anlamıyor çoğunlukla zaten.O anlamıyor da olsa,sen anlatmaya devam et.Baba olmuş artık.Böyle mi örnek olacak?

Niye, göbeğiniz bir mi kesilmiş?
Oda her işine seni mi götürüyormuş?
Abinle bir yere gitmek için izin mi gerek haber. İ gerek?

Alma o bebek arabasını abinden git 3-5 milyarlık bir araba aldır. Sensiz hiç birşey yapmamalıyım haklısın de sonra da.

Küsenin peşinden her gidişte pekiştirirsin. Sakın ha ilk adımı atma haklıyken, yoksa bu zamanla 1-2 aya kadar çıkar.

Bir akrabam var tammm 9 ay küs kaldı en son kızcağızın canına tak etti baba evine gitti 2 çocukla.

Back
X