• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

:(

İşte; erkek arkadaşının gerçek fikirlerini öğrenmiş oldun. Devam etmek, etmemek senin elinde..
Karar senin..

Ki bu tarz bir erkekle, bir ömür nasıl geçer bilemeyeceğim....

İşte; erkek arkadaşının gerçek fikirlerini öğrenmiş oldun. Devam etmek, etmemek senin elinde..
Karar senin..

Ki bu tarz bir erkekle, bir ömür nasıl geçer bilemeyeceğim....

Yazdiginiz icin cok tesekkur ederim.
Bu konusmadan sonra asla konusmak icimden gelmiyor.
O kadar seviyesiz ki kendi hakli gormekte, bu sozleri demesinin kendi iradesinden degil de tamamen benden kaynakli oldugunu dusunmekte bir sorun gormuyor.
Cok haklisiniz.

Yazdiginiz icin cok tesekkur ederim.
Bu konusmadan sonra asla konusmak icimden gelmiyor.
O kadar seviyesiz ki kendi hakli gormekte, bu sozleri demesinin kendi iradesinden degil de tamamen benden kaynakli oldugunu dusunmekte bir sorun gormuyor.
Cok haklisiniz.
Hayat senin.. Her şey senin elinde.. Erkek arkadaşın 37 yaşına gelmiş. Düşünceler bağnazca..
Bu tarz öküzle ömrünü çürütme..
Yaşın genç. 26 yaşındasın.. Karşına daha iyileri çıkar..

Erkek arkadasinizjn zihniyeti mide bulandirici. Biz de plajda bakariz hatta yorum bile yaparız birbirimize ama sizinkinin bakış açısı bizimki gibi değil. Allah bilir içinden ne geçiriyor ki size de aynı pis duygularla bakilacagini düşünüyor.
Arkanıza bakmadan kaçın bu sapıktan..

Merhaba Hanimlar. Bu forumu uzun zamandir takip ediyorum, bilgi aliyorum, okuyorum. Ama bugun bir derdimi sizlere anlatip, fikirlerinizi almak adina yeni uyelik aldim.
26 yasindayim, erkek arkadasim 37. Birazdan okuyacaginiz sacma sapan konusmayi bu yaslarda insanlar yapti, evet.
Gecen gunlerde "evlenince tatilde nereye gideriz" mevzusu acildi, deniz asigi bir insan olarak denizi olan bir yer olabilir dedim. Neymis efendim, yuzerken ne giyecekmisim? Yillardir ailemle tatile gideriz, bikini giyiyorum. Kendisi de biliyor. Insanlar yuzerken ne giyiyorsa onu dedim. Vay efendim herkes bakarmis, ici rahat etmezmis. Mevzu uzamasin diye ( ki burda orta yolu bulmaya calisan salak ben ) sort da giyerim sorun degil dedim. Mirin kirin etmeye devam edince, "anlayamadim ben herkes bakar diyosun, sen bakiyor musun" dedim. "Evet baktim" dedi. O kadar sasirdim ki. Ergen filan miydin dedim, hatirlamiyorum ne zaman baktigimi dedi. Yani burda bakip bakmamasi degil onemli olan tasidigi zihniyet. Esine bakilmasindan rahatsizlik duymaktan bahsederken ayni seyi belki baskalarinin esine yapabilme igrencligi. Benden önce yapmis olsa bile. Bunu bana bu sekilde soylemen hos mu diyince uzerine basa basa EVET BEN BIKINILI KADIN VUCUDUNA BAKTIM. Dedi.
Hanimlar, size soruyorum. Bakmis olsa dahi bunu bu sekilde ifade etmesi dogru mu ? Sevgiliye/ese bu uslupla, bu tarzla boyle bir sey soylenir mi ? Zaten kendisine yapilmasini istemedigi seyi bir baskasina yapmasi,bu zihniyeti o kadar midemi bulandirdi ki.
Sonrasinda ne oldu biliyor musunuz ?
Rahatlikla evet baktim dedikten sonra piskin piskin sormasaydin sen de diyip uste cikti. Bunu bana sen dedirttin, Sormasaydin da sussaydin ve buna benzer seyler duydum.
Butun bunlar cok kirici degil mi ? Sizin esiniz,sevgiliniz boyle bi sey deseydi. Aa tamam,tabii ne var bunda,butun erkekler bakmistir ve eslerine bunu rahatlikla soyler diyip hic bisey olmamis gibi davranabilir misiniz ?
Simdiden yazan herkese cok tesekkur ederim.
Erkek erkegi bilir...

Ne alaka ya ne alaka erkek olmasıyla? Çıldırıcam gerçekten.
Bu adamın dedikleri şu:

Denize gidelim, sen haşema giy. Sana bakmasınlar ama ben bikinili kızları kesip, onlarla seviştiğimi hayal edeyim.
Hiç denize gitmeyelim, ben bikinili kızlarla aynı ortamda bulunmak istemiyorum, çok dindarım falan dese anlarım. Bu, benim "malıma" bakılmasın, ben başkalarınınkine bakayım demek.

Ne alaka ya ne alaka erkek olmasıyla? Çıldırıcam gerçekten.
Bu adamın dedikleri şu:

Denize gidelim, sen haşema giy. Sana bakmasınlar ama ben bikinili kızları kesip, onlarla seviştiğimi hayal edeyim.
Hiç denize gitmeyelim, ben bikinili kızlarla aynı ortamda bulunmak istemiyorum, çok dindarım falan dese anlarım. Bu, benim "malıma" bakılmasın, ben başkalarınınkine bakayım demek.

Bu noktada asla savunmak icin degil ama soyle bi sey var. Bu sebeple denize gitmek istemiyormus. Yani ben onun hastalikli zihniyeti yuzunden artik denize giremeyecegim, cozum yolu da bu. Sacma sapan...

Bu kadar insan ayrıl diyor ama sen kesin ayrılmazsın,sonra evlenir beni hatırladınız mı böyle böyle bir konu açmıştım diye bi konu daha açar kırılmaktan öte parçalanmışlıklarını anlatırsın o yüzden bişey demiyorum.Hayırlısı..

Bu noktada asla savunmak icin degil ama soyle bi sey var. Bu sebeple denize gitmek istemiyormus. Yani ben onun hastalikli zihniyeti yuzunden artik denize giremeyecegim, cozum yolu da bu. Sacma sapan...

Erkek olmasiyla degil seviye ve adabiyla ilgili bu durum. Ben daha once boyle bir cirkinligi hic bir erkek arkadasimdan duymadim.

Son cümleme evlenince de denize gitmeni yasaklar yazmıştım, sildim...
Yani onun hayat anlayışına göre herhangi bir sapıklık olmaması için diğer insanlardan izole yaşamanız lazım. Çünkü onun zihniyetine göre erkekler bakmadan duramaz. Her gördüğü kadına bakar, hayaller kurar. Buna tamam diyelim (Demiyoruz da). Sen bu izole hayatı yaşamaya hazır mısın? Çünkü bu manyak kurallar sadece denizle sınırlı kalmaz. Ve bir süre sonra deniz sadece sana yasak olur, o erkek ya, gidebilir.

Bu kadar insan ayrıl diyor ama sen kesin ayrılmazsın,sonra evlenir beni hatırladınız mı böyle böyle bir konu açmıştım diye bi konu daha açar kırılmaktan öte parçalanmışlıklarını anlatırsın o yüzden bişey demiyorum.Hayırlısı..

Onyargili davranmissiniz ama birakin evlenmeyi icimden konusmak dahi gelmiyor.
Etrafima anlatamadigim , bundan utandigim icin, sizlere anlatmak istedim.
Cevap yazdiginiz icin tesekkur ederim.

Merhaba Hanimlar. Bu forumu uzun zamandir takip ediyorum, bilgi aliyorum, okuyorum. Ama bugun bir derdimi sizlere anlatip, fikirlerinizi almak adina yeni uyelik aldim.
26 yasindayim, erkek arkadasim 37. Birazdan okuyacaginiz sacma sapan konusmayi bu yaslarda insanlar yapti, evet.
Gecen gunlerde "evlenince tatilde nereye gideriz" mevzusu acildi, deniz asigi bir insan olarak denizi olan bir yer olabilir dedim. Neymis efendim, yuzerken ne giyecekmisim? Yillardir ailemle tatile gideriz, bikini giyiyorum. Kendisi de biliyor. Insanlar yuzerken ne giyiyorsa onu dedim. Vay efendim herkes bakarmis, ici rahat etmezmis. Mevzu uzamasin diye ( ki burda orta yolu bulmaya calisan salak ben ) sort da giyerim sorun degil dedim. Mirin kirin etmeye devam edince, "anlayamadim ben herkes bakar diyosun, sen bakiyor musun" dedim. "Evet baktim" dedi. O kadar sasirdim ki. Ergen filan miydin dedim, hatirlamiyorum ne zaman baktigimi dedi. Yani burda bakip bakmamasi degil onemli olan tasidigi zihniyet. Esine bakilmasindan rahatsizlik duymaktan bahsederken ayni seyi belki baskalarinin esine yapabilme igrencligi. Benden önce yapmis olsa bile. Bunu bana bu sekilde soylemen hos mu diyince uzerine basa basa EVET BEN BIKINILI KADIN VUCUDUNA BAKTIM. Dedi.
Hanimlar, size soruyorum. Bakmis olsa dahi bunu bu sekilde ifade etmesi dogru mu ? Sevgiliye/ese bu uslupla, bu tarzla boyle bir sey soylenir mi ? Zaten kendisine yapilmasini istemedigi seyi bir baskasina yapmasi,bu zihniyeti o kadar midemi bulandirdi ki.
Sonrasinda ne oldu biliyor musunuz ?
Rahatlikla evet baktim dedikten sonra piskin piskin sormasaydin sen de diyip uste cikti. Bunu bana sen dedirttin, Sormasaydin da sussaydin ve buna benzer seyler duydum.
Butun bunlar cok kirici degil mi ? Sizin esiniz,sevgiliniz boyle bi sey deseydi. Aa tamam,tabii ne var bunda,butun erkekler bakmistir ve eslerine bunu rahatlikla soyler diyip hic bisey olmamis gibi davranabilir misiniz ?
Simdiden yazan herkese cok tesekkur ederim.

Bence yas farkiniz cok buna takildim
Ben.

Sizin icin denize girmek hatta bikini ile girmek onemliyse adamdan ayrilmaniz gerekiyor.hos her halükarda adamın fantazi dünyası renkli gibi.yani ben olsam kaçar uzaklasirim

Sizin icin denize girmek hatta bikini ile girmek onemliyse adamdan ayrilmaniz gerekiyor.hos her halükarda adamın fantazi dünyası renkli gibi.yani ben olsam kaçar uzaklasirim

Hic Onemli olmasa, ben kapali olsam dahi o kafa yapisi ve saygisizligi her seyi bitiriyor.
Sagolun cevabiniz icin.

Sevdiği kadının, eşinin bikini giymesini istemeyebilir.
Bu doğal bir tercihtir.
O zaman göz kapaklarını da örtmesini bilecek.
Bikini giyen hiç bir kadına kaymayacak gözleri.

Ben de eşimin slip mayo giymesini istemem mesela.
Ama giyen heriflere de bakmam.

İnsan kişilik sahibi olacak.

Sevdiği kadının, eşinin bikini giymesini istemeyebilir.
Bu doğal bir tercihtir.
O zaman göz kapaklarını da örtmesini bilecek.
Bikini giyen hiç bir kadına kaymayacak gözleri.

Ben de eşimin slip mayo giymesini istemem mesela.
Ama giyen heriflere de bakmam.

İnsan kişilik sahibi olacak.

Kesinlikle. Ben de boyle dusunuyorum. Sadece karakter kaynakli bir kiskanclik olsaydi hakikaten bikini giymem o kadar onemli olmayabilirdi. BAKTIM artik sen varsin bakmam demesinin de hic bir onemi yok. Baktigi zamanlar bir gun esi olursa ve ona da bakilirsa rahatsiz olacagi aklina gelmemis belli ki. Benden once de bakmasi, bunu erkeklik olarak gostermesi midemi bulandiriyor.

Back
X