- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.460
- 88
- 32
- Konu Sahibi Scarlet015t
Zaten aranızda bir nesil fark var resmen. Boşver amcayı. Yoluna gitsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baskalari ,zamaninda yaptigi gibi kendisiyle ayni niyette bakmasin diye ikimizin de denize gitmemesi cozum onerisi. Boyle bir seviyesizlik. Zamaninda hic dusunmemis baktigi insan da birinin esi,kizi olabilir diye !! TerbiyesizDenizde ne giymeni öneriyormuş peki ?
Bu Abaza’lar yüzünden denizde bile rahat edemiyoruz yahu .bön bön bakarlar .
Yobaz kro! Hem bakıyor hem baktıgını söylüyor hem seni suçluyor yüzsüzlükte çığır açmış
Gerçek yüzünü göstermiş.
Ayrılmak gibi bir niyet sezinlemedim. En azından artık “benim kocam yapmaz” diyemezsiniz...
Adamin kafa yapisiyla ilgili soylenecek cok sey var da ne soylesek bu yastan sonra zihniyet degismez ki. O degil de burada asil mevzu bu kisiyle evlenmeyi dusunmuyorsunuzdur umarim. Cunku hayata bakis acilariniz, zihniyetleriniz cok farkli. Bu olay yasayacaklarinin ufak bir kismi. Hem evlenmeden boyleyse evlenince nasil olur kimbilir. Evlenince kendim ettim kendim buldum turkusunu soylemek istemezsin umarim. Allah in sevgili kuluymussun ki sana olmayacagina, olursa uzulecegine dair isaretler gosteriyor.
Erkekte olması gereken en önemli şey ahlaktır. Kurtul bundan .Baskalari ,zamaninda yaptigi gibi kendisiyle ayni niyette bakmasin diye ikimizin de denize gitmemesi cozum onerisi. Boyle bir seviyesizlik. Zamaninda hic dusunmemis baktigi insan da birinin esi,kizi olabilir diye !! Terbiyesiz
Bakmak var bakmak var. Bende gorsem guzel bir kiz veya erkek bakarim. Allah sahibine bagislasin derim. Bayan oldugum halde bakarim. Ama birde farkli gozle bakmak vardir. Bikinili birinin orasina burasina bakmak vardir.Kisi kendinden bilir isi diye bir soz vardir bilirmisiniz. Demek ki arkadasinizda bikinilinin orasina burasina bakmis ki size bakilmasini istemiyor. Simdiden taviz vermeyin bence derim. Ipleri simdiden eline verirseniz birakin sortu denize bile sokmaz. Isine gelirse evlensin. Hem o yasa gelmiste niye evlenmemis bu adam.Merhaba Hanimlar. Bu forumu uzun zamandir takip ediyorum, bilgi aliyorum, okuyorum. Ama bugun bir derdimi sizlere anlatip, fikirlerinizi almak adina yeni uyelik aldim.
26 yasindayim, erkek arkadasim 37. Birazdan okuyacaginiz sacma sapan konusmayi bu yaslarda insanlar yapti, evet.
Gecen gunlerde "evlenince tatilde nereye gideriz" mevzusu acildi, deniz asigi bir insan olarak denizi olan bir yer olabilir dedim. Neymis efendim, yuzerken ne giyecekmisim? Yillardir ailemle tatile gideriz, bikini giyiyorum. Kendisi de biliyor. Insanlar yuzerken ne giyiyorsa onu dedim. Vay efendim herkes bakarmis, ici rahat etmezmis. Mevzu uzamasin diye ( ki burda orta yolu bulmaya calisan salak ben ) sort da giyerim sorun degil dedim. Mirin kirin etmeye devam edince, "anlayamadim ben herkes bakar diyosun, sen bakiyor musun" dedim. "Evet baktim" dedi. O kadar sasirdim ki. Ergen filan miydin dedim, hatirlamiyorum ne zaman baktigimi dedi. Yani burda bakip bakmamasi degil onemli olan tasidigi zihniyet. Esine bakilmasindan rahatsizlik duymaktan bahsederken ayni seyi belki baskalarinin esine yapabilme igrencligi. Benden önce yapmis olsa bile. Bunu bana bu sekilde soylemen hos mu diyince uzerine basa basa EVET BEN BIKINILI KADIN VUCUDUNA BAKTIM. Dedi.
Hanimlar, size soruyorum. Bakmis olsa dahi bunu bu sekilde ifade etmesi dogru mu ? Sevgiliye/ese bu uslupla, bu tarzla boyle bir sey soylenir mi ? Zaten kendisine yapilmasini istemedigi seyi bir baskasina yapmasi,bu zihniyeti o kadar midemi bulandirdi ki.
Sonrasinda ne oldu biliyor musunuz ?
Rahatlikla evet baktim dedikten sonra piskin piskin sormasaydin sen de diyip uste cikti. Bunu bana sen dedirttin, Sormasaydin da sussaydin ve buna benzer seyler duydum.
Butun bunlar cok kirici degil mi ? Sizin esiniz,sevgiliniz boyle bi sey deseydi. Aa tamam,tabii ne var bunda,butun erkekler bakmistir ve eslerine bunu rahatlikla soyler diyip hic bisey olmamis gibi davranabilir misiniz ?
Simdiden yazan herkese cok tesekkur ederim.
Yine bir erkek yapar, kadin yapamaz; kadin acarsa erkek bakar konusu. Asilmasi gercekten güç bir durum. Öncelikle ablacim erkek arkadasinin zihniyeti degismeyecek. Bunu bil cunku erkek arkadasin at gozlukleriyle bakiyor ve bu gozlukleri cikartmak cok cok zor. Insallah cok mutlu musmutlu olursunuz. Ama ya sen ona uyacaksin ya da devamli kavga edeceksiniz... guzel guzel konusmani oneririmMerhaba Hanimlar. Bu forumu uzun zamandir takip ediyorum, bilgi aliyorum, okuyorum. Ama bugun bir derdimi sizlere anlatip, fikirlerinizi almak adina yeni uyelik aldim.
26 yasindayim, erkek arkadasim 37. Birazdan okuyacaginiz sacma sapan konusmayi bu yaslarda insanlar yapti, evet.
Gecen gunlerde "evlenince tatilde nereye gideriz" mevzusu acildi, deniz asigi bir insan olarak denizi olan bir yer olabilir dedim. Neymis efendim, yuzerken ne giyecekmisim? Yillardir ailemle tatile gideriz, bikini giyiyorum. Kendisi de biliyor. Insanlar yuzerken ne giyiyorsa onu dedim. Vay efendim herkes bakarmis, ici rahat etmezmis. Mevzu uzamasin diye ( ki burda orta yolu bulmaya calisan salak ben ) sort da giyerim sorun degil dedim. Mirin kirin etmeye devam edince, "anlayamadim ben herkes bakar diyosun, sen bakiyor musun" dedim. "Evet baktim" dedi. O kadar sasirdim ki. Ergen filan miydin dedim, hatirlamiyorum ne zaman baktigimi dedi. Yani burda bakip bakmamasi degil onemli olan tasidigi zihniyet. Esine bakilmasindan rahatsizlik duymaktan bahsederken ayni seyi belki baskalarinin esine yapabilme igrencligi. Benden önce yapmis olsa bile. Bunu bana bu sekilde soylemen hos mu diyince uzerine basa basa EVET BEN BIKINILI KADIN VUCUDUNA BAKTIM. Dedi.
Hanimlar, size soruyorum. Bakmis olsa dahi bunu bu sekilde ifade etmesi dogru mu ? Sevgiliye/ese bu uslupla, bu tarzla boyle bir sey soylenir mi ? Zaten kendisine yapilmasini istemedigi seyi bir baskasina yapmasi,bu zihniyeti o kadar midemi bulandirdi ki.
Sonrasinda ne oldu biliyor musunuz ?
Rahatlikla evet baktim dedikten sonra piskin piskin sormasaydin sen de diyip uste cikti. Bunu bana sen dedirttin, Sormasaydin da sussaydin ve buna benzer seyler duydum.
Butun bunlar cok kirici degil mi ? Sizin esiniz,sevgiliniz boyle bi sey deseydi. Aa tamam,tabii ne var bunda,butun erkekler bakmistir ve eslerine bunu rahatlikla soyler diyip hic bisey olmamis gibi davranabilir misiniz ?
Simdiden yazan herkese cok tesekkur ederim.
Yine bir erkek yapar, kadin yapamaz; kadin acarsa erkek bakar konusu. Asilmasi gercekten güç bir durum. Öncelikle ablacim erkek arkadasinin zihniyeti degismeyecek. Bunu bil cunku erkek arkadasin at gozlukleriyle bakiyor ve bu gozlukleri cikartmak cok cok zor. Insallah cok mutlu musmutlu olursunuz. Ama ya sen ona uyacaksin ya da devamli kavga edeceksiniz... guzel guzel konusmani oneririm
Sen bu adamla ciddi misin ? İlahi bir güç sana bu adamın rezilligini göstermiş bence değerlendir.