Merhaba Hanimlar. Bu forumu uzun zamandir takip ediyorum, bilgi aliyorum, okuyorum. Ama bugun bir derdimi sizlere anlatip, fikirlerinizi almak adina yeni uyelik aldim.
26 yasindayim, erkek arkadasim 37. Birazdan okuyacaginiz sacma sapan konusmayi bu yaslarda insanlar yapti, evet.
Gecen gunlerde "evlenince tatilde nereye gideriz" mevzusu acildi, deniz asigi bir insan olarak denizi olan bir yer olabilir dedim. Neymis efendim, yuzerken ne giyecekmisim? Yillardir ailemle tatile gideriz, bikini giyiyorum. Kendisi de biliyor. Insanlar yuzerken ne giyiyorsa onu dedim. Vay efendim herkes bakarmis, ici rahat etmezmis. Mevzu uzamasin diye ( ki burda orta yolu bulmaya calisan salak ben ) sort da giyerim sorun degil dedim. Mirin kirin etmeye devam edince, "anlayamadim ben herkes bakar diyosun, sen bakiyor musun" dedim. "Evet baktim" dedi. O kadar sasirdim ki. Ergen filan miydin dedim, hatirlamiyorum ne zaman baktigimi dedi. Yani burda bakip bakmamasi degil onemli olan tasidigi zihniyet. Esine bakilmasindan rahatsizlik duymaktan bahsederken ayni seyi belki baskalarinin esine yapabilme igrencligi. Benden önce yapmis olsa bile. Bunu bana bu sekilde soylemen hos mu diyince uzerine basa basa EVET BEN BIKINILI KADIN VUCUDUNA BAKTIM. Dedi.
Hanimlar, size soruyorum. Bakmis olsa dahi bunu bu sekilde ifade etmesi dogru mu ? Sevgiliye/ese bu uslupla, bu tarzla boyle bir sey soylenir mi ? Zaten kendisine yapilmasini istemedigi seyi bir baskasina yapmasi,bu zihniyeti o kadar midemi bulandirdi ki.
Sonrasinda ne oldu biliyor musunuz ?
Rahatlikla evet baktim dedikten sonra piskin piskin sormasaydin sen de diyip uste cikti. Bunu bana sen dedirttin, Sormasaydin da sussaydin, bakmamis erkek mi var sen erkekleri ne saniyorsun , sen hayatimdayken bakmam ama oncesinde baktim ve sana durustum ,buna benzer seyler duydum.
Butun bunlar cok kirici degil mi ? Sizin esiniz,sevgiliniz boyle bi sey deseydi. Aa tamam,tabii ne var bunda,butun erkekler bakmistir ve eslerine bunu rahatlikla soyler diyip hic bisey olmamis gibi davranabilir misiniz ? Bunu durustlukle ortmesi ,erkeklik diyerek normallestirmesi igrenc degil mi ?
Simdiden yazan herkese cok tesekkur ederim.
NOT : Bazi arkadaslar beni yanlis anlamis, ben de tatilde,denizde bikinili kizlari gormesin. Gozlerini kapatsin demiyorum. Yalniz bakmak var bakmak var. Bazen ben de BAKIYORUM yalniz onun bakmaktan kasti ; bana BAKILMASINDAN rahatsiz olacagi niyeti kendisinin de onceden yapmasi.
Burda ben 2 noktaya takildim.
Ilki bunu bu sekilde ifade etmesi. Defalarca soylemesi ve o cirkin tabiri kullanmasi ( bikinili kadin vucudu)
Ikincisi ki ben mi cok anormalim anlayamiyorum ama evet sunu bekledim. O baktigin insanlar da baskalarinin esi olabilir, kendi cok hassas bu konuda. Kendi esine bakilma ihtimali var diye hayatindan denizi cikaracak kadar rahatsizsan sen de birine bakarken aklina onun da bir esi olabilecegi ve onun da rahatsiz olabilecegi gelmeli idi.