- Konu Sahibi taktak9293
''artış mı, artış ne arar la maaşta. ''deyin 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çalistigim donemde benim kp de sohbet muhabbet arasinda sorardi, girdigim sinavlardan ne kadar tazminat alacagimi falan filan... seneden seneye ne kadar maas artacagini... kendi annem babam bir kere bile ben anlatmadan sormamisti.bir artniyet gormemistim o zamanlar ama kendisi cimri, aman benden para cikmasin tarzi biridir.. sorular bu yuzdendir heralde![]()
sanane de geç.bende bişey sormak istiyorum,
kayınpederiniz sürekli size maaşınızla ilgili birşey sorsa onları ilgilendirmedigini gösteren net ne diyebilirsiniz?
geçen gittgimizde bana senin birimin değişti kıdem basmışsındır maaşında artmıştır var mı öyle bir şey dedi?
halbuki zam almıştım. yook öyle birşey aynı alıyorum dedim ama sinir oldum . Hala maaşıma karışmasına , onu ne ilgilendirir.kendi babam bile sormazken herseyden önce eşim sormazken
çok sık gidip gelir misiniz birbirinizin evine?Ailesi bizi sömürmeye calıştı. sömüremeyince evimizden cıkın dedi cıktık.
onca olaya ragmen halen bu sorulara tahamül edemiyorum meselenin özü bu.
hangi yüzle soruyo
HAYIR. eN SON küsmüşlerdi . 3 ay boyunca arayıp sormadılar .çok sık gidip gelir misiniz birbirinizin evine?
benimser benimser merak etmeyinsürekli para konusunda bizi sıkıştırdılar .
en son evlerinden cıktık zaten .
bunlara ragmen benim maaşımı soruyoır.
biz hiç sormuyoruz evini sattın mı bizim oturdugumuz evi, araba almış ne aldın demiyoruz.
bizi ilgilendirmez kendi malı cünkü...
adam ayrı bütcemiz oldgunu benimseyemedi
pişkin ve meraklı insanlar için hiçbir durum engel değildirHAYIR. eN SON küsmüşlerdi . 3 ay boyunca arayıp sormadılar .
kocamı aldım ben gittim evlerine . 3 ay görüşmedigin birine maaşını sorma hakkını nasıl buluyorsa .
Uzun bir süre görüşmemize ragmen bu soruyu sorması gıcıgıma gitti . normalde he der gecerdim.Devamlı mı soruyor ?
Devamlı soruyorsa şayet sende devamlı ah ah babacım anca birim değiştiriyorlar keşke zamda yapsalar deyin
Ver
maaşını sorduğu zaman hiç soruya cevap vermeyeceksin oda zamanla anlar herhaldebende bişey sormak istiyorum,
kayınpederiniz sürekli size maaşınızla ilgili birşey sorsa onları ilgilendirmedigini gösteren net ne diyebilirsiniz?
geçen gittgimizde bana senin birimin değişti kıdem basmışsındır maaşında artmıştır var mı öyle bir şey dedi?
halbuki zam almıştım. yook öyle birşey aynı alıyorum dedim ama sinir oldum . Hala maaşıma karışmasına , onu ne ilgilendirir.kendi babam bile sormazken herseyden önce eşim sormazken
Hiç görüşmediğin bir insana da ne diye Maaş sorarsın ki ... Biraz görgüsüzce bir davranış olmuş sankiUzun bir süre görüşmemize ragmen bu soruyu sorması gıcıgıma gitti . normalde he der gecerdim.
ilk başta cevp vermedim ztn sonradan yok öyle bişey aynı alıyorum dedm
akıllıca :)Kadına yaşı, erkeğe maaşı sorulmaz lafını kendine uyarla.
"Kadına yaşı ve maaşı sorulmaz" de![]()
akıllıca :)
beynimi kullanamıyorum.
zamanında 20 tane erkek personeli idare etmiş bi bayanım ama![]()