• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

??

arabamızın kredisini ben ödüyorum.
şey mi desem acaba . benim maaş geldigi gibi gidiyor arabanın kredisini ödüyoruz desem . bir daha sorarsa

sizinle para gibi şeyleri konuşmak istemiyorum. maaş kişiye özeldir siz ilgilendirdiğini sanmıyorum de. Bu arada bana yapsa aynısını söylerim. ama sizin aranızdaki diyaloğu bilemiyorum

:) bir daha sorarsa onu ilgilendirmedigini gösteren cümleleri söylücem :D

para konusu konuşmayalım .. benim maaşım eşimi ve beni ilgilendirir dicem :D

Çalistigim donemde benim kp de sohbet muhabbet arasinda sorardi, girdigim sinavlardan ne kadar tazminat alacagimi falan filan... seneden seneye ne kadar maas artacagini... kendi annem babam bir kere bile ben anlatmadan sormamisti.bir artniyet gormemistim o zamanlar ama kendisi cimri, aman benden para cikmasin tarzi biridir.. sorular bu yuzdendir heralde :işsiz:

Çalistigim donemde benim kp de sohbet muhabbet arasinda sorardi, girdigim sinavlardan ne kadar tazminat alacagimi falan filan... seneden seneye ne kadar maas artacagini... kendi annem babam bir kere bile ben anlatmadan sormamisti.bir artniyet gormemistim o zamanlar ama kendisi cimri, aman benden para cikmasin tarzi biridir.. sorular bu yuzdendir heralde :işsiz:

Ailesi bizi sömürmeye calıştı. sömüremeyince evimizden cıkın dedi cıktık.
onca olaya ragmen halen bu sorulara tahamül edemiyorum meselenin özü bu.
hangi yüzle soruyo

bende bişey sormak istiyorum,
kayınpederiniz sürekli size maaşınızla ilgili birşey sorsa onları ilgilendirmedigini gösteren net ne diyebilirsiniz?

geçen gittgimizde bana senin birimin değişti kıdem basmışsındır maaşında artmıştır var mı öyle bir şey dedi?

halbuki zam almıştım. yook öyle birşey aynı alıyorum dedim ama sinir oldum . Hala maaşıma karışmasına , onu ne ilgilendirir.kendi babam bile sormazken herseyden önce eşim sormazken
sanane de geç.

çok sık gidip gelir misiniz birbirinizin evine?
HAYIR. eN SON küsmüşlerdi . 3 ay boyunca arayıp sormadılar .
kocamı aldım ben gittim evlerine . 3 ay görüşmedigin birine maaşını sorma hakkını nasıl buluyorsa .

Arabaya gidiyor deme fikrin güzel.
Amaan işte zamlansa ne olacak borca harca gidiyor elde birşey kalmıyor deyiver.

sürekli para konusunda bizi sıkıştırdılar .
en son evlerinden cıktık zaten .

bunlara ragmen benim maaşımı soruyoır.
biz hiç sormuyoruz evini sattın mı bizim oturdugumuz evi, araba almış ne aldın demiyoruz.
bizi ilgilendirmez kendi malı cünkü...
adam ayrı bütcemiz oldgunu benimseyemedi
benimser benimser merak etmeyin
bir daha sorduğunda 10.000 babacığım diyip basın kahkahayı (tabi daha fazlaysa bilemem)

merakından yapıyordur..
kardeşine kontör olayına da boş boş yüzüne bakıp eşime bile sormam baba hayırdır gibi yüzüne bakıp söyleyin

HAYIR. eN SON küsmüşlerdi . 3 ay boyunca arayıp sormadılar .
kocamı aldım ben gittim evlerine . 3 ay görüşmedigin birine maaşını sorma hakkını nasıl buluyorsa .
pişkin ve meraklı insanlar için hiçbir durum engel değildir

önce duymazdan gelirsin gözlerinin içine baka baka cevap vermezsin. ısrar ederlerse de söylemicem dersin

bence bu kadar net olmalısın.

Devamlı mı soruyor ?

Devamlı soruyorsa şayet sende devamlı ah ah babacım anca birim değiştiriyorlar keşke zamda yapsalar deyin
Ver

Devamlı mı soruyor ?

Devamlı soruyorsa şayet sende devamlı ah ah babacım anca birim değiştiriyorlar keşke zamda yapsalar deyin
Ver
Uzun bir süre görüşmemize ragmen bu soruyu sorması gıcıgıma gitti . normalde he der gecerdim.
ilk başta cevp vermedim ztn sonradan yok öyle bişey aynı alıyorum dedm

bende bişey sormak istiyorum,
kayınpederiniz sürekli size maaşınızla ilgili birşey sorsa onları ilgilendirmedigini gösteren net ne diyebilirsiniz?

geçen gittgimizde bana senin birimin değişti kıdem basmışsındır maaşında artmıştır var mı öyle bir şey dedi?

halbuki zam almıştım. yook öyle birşey aynı alıyorum dedim ama sinir oldum . Hala maaşıma karışmasına , onu ne ilgilendirir.kendi babam bile sormazken herseyden önce eşim sormazken
maaşını sorduğu zaman hiç soruya cevap vermeyeceksin oda zamanla anlar herhalde

Uzun bir süre görüşmemize ragmen bu soruyu sorması gıcıgıma gitti . normalde he der gecerdim.
ilk başta cevp vermedim ztn sonradan yok öyle bişey aynı alıyorum dedm
Hiç görüşmediğin bir insana da ne diye Maaş sorarsın ki ... Biraz görgüsüzce bir davranış olmuş sanki

Kadına yaşı, erkeğe maaşı sorulmaz lafını kendine uyarla. :deli:
"Kadına yaşı ve maaşı sorulmaz" de :KK48:

akıllıca :)
beynimi kullanamıyorum.
zamanında 20 tane erkek personeli idare etmiş bi bayanım ama :KK70::KK70:

Aile içinde muhabbette insan kilitleniyor bazen. :işsiz:
Dışarıda dan dan konuşan ben de ailevi meselede dut yemiş bülbül gibi kalıveriyorum..:KK48:

Back
X