108.8 kilo ve diyet sureci depresyon

Pamukpamuk44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
1.972
-133
68
41
Bedenim acayip kaşınıyor.nereye gittiysem dersime çare olmadi.sonra aklıma acaba şeker hastası miyim geldi.dahiliyeye gittin şeker 100 cıktı.kolesterol yüksek çıkınca diyetisyen e yönlendirdi.gunde 4 öğün sıfır şeker bir diyet.kati bir diyet.30 günde 4 kilo verebilmisim.ama iş hayatında iyice güçsüz hissediyorum. En ufak şeylere ağlamalar başladı.mutsuzlugum açlıkla daha da arttı.diyet depresyonu tetikler mi ağlama krizleri falan oluyor.gerci canım artık hiçbişi yemek de istemiyor

98 kilo ile diyete başlamıştım o zamanlar annem patates kızartırdı yiyemediğim için ağladığım o günü hiç unutmuyorum. :) Ama kilo verdikçe insan daha çok vermek istiyor daha da hırslanıyor.57 kiloya düştüm.Kaşıntıların da çatlaklardan olabilir gibi geldi. Badem yağı vs sürebilirsin vücuduna.

Bedenim acayip kaşınıyor.nereye gittiysem dersime çare olmadi.sonra aklıma acaba şeker hastası miyim geldi.dahiliyeye gittin şeker 100 cıktı.kolesterol yüksek çıkınca diyetisyen e yönlendirdi.gunde 4 öğün sıfır şeker bir diyet.kati bir diyet.30 günde 4 kilo verebilmisim.ama iş hayatında iyice güçsüz hissediyorum. En ufak şeylere ağlamalar başladı.mutsuzlugum açlıkla daha da arttı.diyet depresyonu tetikler mi ağlama krizleri falan oluyor.gerci canım artık hiçbişi yemek de istemiyor
Elma falan yeseniz diyeceğim ama doktorunuz nasıl bir diyeti uygun gördü size şu an

98 kilo ile diyete başlamıştım o zamanlar annem patates kızartırdı yiyemediğim için ağladığım o günü hiç unutmuyorum. :) Ama kilo verdikçe insan daha çok vermek istiyor daha da hırslanıyor.57 kiloya düştüm.Kaşıntıların da çatlaklardan olabilir gibi geldi. Badem yağı vs sürebilirsin vücuduna.
Kasintilar diyetle birlikte bitti.kasinmiyorum.kac ayda 30 kilo verdin

Kilo aldıkça deri esniyor, yırtılmalar çatlaklar kaşınmalar olması çok normal. Sağlığınız için sağlıklı beslenmelisiniz, diyet olarak düşünmeyin. Şekere bir sürü alternatif var.

Elma falan yeseniz diyeceğim ama doktorunuz nasıl bir diyeti uygun gördü size şu an
Sabah kibrit kutusu peynir yumurta 15 zeytin iki dilim ekmek öğlen 8 yk sebze yemeği 1 su bardağı yoğurt salata iki dilim ekmek kuşluk bor meyve bir avuç kuruyemiş akşam iki dilim ekmek yeşillik yoğurt günde 2.5 litre su r5 dakka yuruyus

Sabah kibrit kutusu peynir yumurta 15 zeytin iki dilim ekmek öğlen 8 yk sebze yemeği 1 su bardağı yoğurt salata iki dilim ekmek kuşluk bor meyve bir avuç kuruyemiş akşam iki dilim ekmek yeşillik yoğurt günde 2.5 litre su r5 dakka yuruyus
Bunları yersem ben 200 kilo olurum. 15 adet zeytin nedir.Bu nasıl diyet.
Protein nerede ??

Bir de zayıflayınca sarkmaktan korkuyorum
şimdi sanki 110 kilo çok mu güzel vücudunuz var? şeker düzenli diyetle düşüyor benim de yüksekti 4 ay diyet yaptım düzeldi. bırakmayın sarkmamak için ağırlık çalışın

Dahiliyenin tahlil sonucuna göre sana özel bir plan hazırladı sanıyorum çünkü ben kronik diyetiyim en az 7 listem vardır hiç bu kadar sulu yemeksiz etsiz listem olmadı

Ekmek de çok fazla ,bu listeyi kim yapmış hakikaten ?
Bana da aşırı geldi ekmek. Diyet yapmıyorum o kadar ekmek tüketmem. Kuruyemiş bir avuç . Kimin avucu? Yetişkin insanın mi bebenin mi önemli. Kuruyemiş masum duruyor ama değil. Bomba etkisi yaratır bir avuç nedir.
Günde 6 dilim ekmek vermiş diyetisyen 🤣haftada o kadar yemem yiyemem. Zayıf bir insan da değilim

Back
X