108.8 kilo ve diyet sureci depresyon

şimdi sanki 110 kilo çok mu güzel vücudunuz var? şeker düzenli diyetle düşüyor benim de yüksekti 4 ay diyet yaptım düzeldi. bırakmayın sarkmamak için ağırlık çalışın
Dahiliyenin tahlil sonucuna göre sana özel bir plan hazırladı sanıyorum çünkü ben kronik diyetiyim en az 7 listem vardır hiç bu kadar sulu yemeksiz etsiz listem olmadı
Etsiz bir liste ama kolestrol yüksek.gerci tahlillere bakmadı ama bu listeyi verdi.bazen esnetiyorum.atiyorum sabah kahvaltı yapmak istemiyorum.sadece bir portakal yemek istiyorum.
Akşam ekmek yetmezsem yerine üç kepçe çorba ya da pilav ya da bulgur falan yazıyor ama ben kasam ekmeğimi yiyorum

Bana da aşırı geldi ekmek. Diyet yapmıyorum o kadar ekmek tüketmem. Kuruyemiş bir avuç . Kimin avucu? Yetişkin insanın mi bebenin mi önemli. Kuruyemiş masum duruyor ama değil. Bomba etkisi yaratır bir avuç nedir.
Günde 6 dilim ekmek vermiş diyetisyen 🤣haftada o kadar yemem yiyemem. Zayıf bir insan da değilim
Bir çay bardağı kuruyemiş.kucuk caybatdagi ben iş yerinde olcemedigjm için bir avuç olarak ölçüyorum.o da sarı leblebi

Etsiz bir liste ama kolestrol yüksek.gerci tahlillere bakmadı ama bu listeyi verdi.bazen esnetiyorum.atiyorum sabah kahvaltı yapmak istemiyorum.sadece bir portakal yemek istiyorum.
Akşam ekmek yetmezsem yerine üç kepçe çorba ya da pilav ya da bulgur falan yazıyor ama ben kasam ekmeğimi yiyorum
Pilav karbonhidrattır. Akşam menüsüne mi yazdı cidden ?

Bana da aşırı geldi ekmek. Diyet yapmıyorum o kadar ekmek tüketmem. Kuruyemiş bir avuç . Kimin avucu? Yetişkin insanın mi bebenin mi önemli. Kuruyemiş masum duruyor ama değil. Bomba etkisi yaratır bir avuç nedir.
Günde 6 dilim ekmek vermiş diyetisyen 🤣haftada o kadar yemem yiyemem. Zayıf bir insan da değilim
Ama kızlar afedersiniz büyük tuvalete iki haftada bir çıkarken artık günde iki kez bazen üç büyük tuvaletimi yapiyorum.ekmek tanilli ve bagirsaklatirimi calistiriyor

Bir çay bardağı kuruyemiş.kucuk caybatdagi ben iş yerinde olcemedigjm için bir avuç olarak ölçüyorum.o da sarı leblebi
Güç versin diye yazmış kuruyemişi faydalıdır evet . Ama her gün tüketiyorsanız fazla gibi .
Maksat kilo kaybı ise fazla .
Kilo alımı veya kilo koruma ise bilemeyeceğim

ben özel bir diyetisyene gidiyorum orda biriyle tanıştım kadın 128 kiloydu ameliyatsız Ağustostan beri 80li kilolara indi. Onun listesi de çok fazlaydı ilk başta benim listemin iki katıydı şimdi benzer listelerimiz var. zamanla yediklerin azalacak

Güç versin diye yazmış kuruyemişi faydalıdır evet . Ama her gün tüketiyorsanız fazla gibi .
Maksat kilo kaybı ise fazla .
Kilo alımı veya kilo koruma ise bilemeyeceğim
Her gün yiyemiyorum.isten güçten ara öğün yapamıyorum.ama başım çok döndüğünde leblebi yatistiriuoe

ben özel bir diyetisyene gidiyorum orda biriyle tanıştım kadın 128 kiloydu ameliyatsız Ağustostan beri 80li kilolara indi. Onun listesi de çok fazlaydı ilk başta benim listemin iki katıydı şimdi benzer listelerimiz var. zamanla yediklerin azalacak
Bu ay in 17 sinde gidecem.hosuma gitti

Bu ay in 17 sinde gidecem.hosuma gitti
fazla diyenleri dinlemeyin herkesin vücudu kendine. Sarkmaktan da korkmayın. yürüyüş soğukta zor geliyorsa Leslie yapın evde. şok diyetler daha kötü mideyi alıştırmak lazım. Siz yine de pirinç bulgur makarna tüketmemeye çalışın.

fazla diyenleri dinlemeyin herkesin vücudu kendine. Sarkmaktan da korkmayın. yürüyüş soğukta zor geliyorsa Leslie yapın evde. şok diyetler daha kötü mideyi alıştırmak lazım. Siz yine de pirinç bulgur makarna tüketmemeye çalışın.
Yok yemiyorum pirinç ama akşam ekmek olmadan olmuyor

şimdi sanki 110 kilo çok mu güzel vücudunuz var? şeker düzenli diyetle düşüyor benim de yüksekti 4 ay diyet yaptım düzeldi. bırakmayın sarkmamak için ağırlık çalışın
bakış açısına bak 🤦🏻‍♀️
belki kadına göre güzel ?
herkes dünyanın güzellik normlarına uymak zorunda mı ?
sizde kilolu birisiniz , bu şekilde zorbalık yapma nedeniniz nedir ?
size de mi zorbalık yapılıyor?

Ne bekliyordunuz birdenbire ekmeği kesebilir mi bu kiloda bir insan? Tam buğday ekmeği insülin direnci olan insanların yemesi gereken gıdalar arasında, diyetisyenin verdiği de odur sanırım
Ekmek yesin yemesin değil. Ama günde 2 şer dilimden 3 öğün sizce de fazla değil mi? İnşaatçı ağır iş yapan adamlar 6 dilim ekmek yemez.
Hadi tamam diyelim 1 dilim kahvaltıda 1 dilim de öğlen yazsa diyetisyen ama akşam yemeğine gerek var mı? kilo vermek istiyor mis gibi salata ve balık yemek varken akşam yemeğine . sıfır ekmek .gündüz ok

bakış açısına bak 🤦🏻‍♀️
belki kadına göre güzel ?
herkes dünyanın güzellik normlarına uymak zorunda mı ?
sizde kilolu birisiniz , bu şekilde zorbalık yapma nedeniniz nedir ?
size de mi zorbalık yapılıyor?
ben kilolu değilim 🤣 vücut kitle indeksine göre normal kilodayım. bugün diyetisyene gittim hatta 69 kiloyum 181 boyum var. başkası ile karıştırıyorsunuz herhalde. 110 kilo sağlıksız kalmaya devam mı etsin sarkma korkusuyla? Bana kimse zorbalık yapmıyor aksine zaten zayıfsın neden hala diyet yapıyorsun ben senin gibi yesem yok olurdum sen hala aynısın diyorlar. bunun nedeni benim vücudumun kilomu eşit dağıtması. Benimle de alakası yok konunun. 69a çok diyorsan 181 boya 50 kilo olacak değilim. Sürekli spor yapan biriyim zaten ama kilolu olmaya alışık değilim 3 kilo bile beni sinir eder. sağlığıma da zararlı

Ekmek yesin yemesin değil. Ama günde 2 şer dilimden 3 öğün sizce de fazla değil mi? İnşaatçı ağır iş yapan adamlar 6 dilim ekmek yemez.
Hadi tamam diyelim 1 dilim kahvaltıda 1 dilim de öğlen yazsa diyetisyen ama akşam yemeğine gerek var mı? kilo vermek istiyor mis gibi salata ve balık yemek varken akşam yemeğine . sıfır ekmek .gündüz ok
Yavaş yavaş kesecek işte. 108 kiloya çıkmış insanı akşam yemeğinde salata kesmez. Hatta zararlı olur birdenbire ekmeği kesmek. Yumuşak geçiş lazım. Yoksa vücut aç kalıyorum diye yağ depolar

Back
X