11+2 bulantilarim ayni

enfali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
360
151
103
11+2 deyim bulantilarim ayni devam ediyor. Yogun ishal de devam ediyor. 12 inci haftada bitecek azalacak diye haftalardir bekliyordum ama bir anda mi kesilir yoksa boyle gider mi?

11+2 deyim bulantilarim ayni devam ediyor. Yogun ishal de devam ediyor. 12 inci haftada bitecek azalacak diye haftalardir bekliyordum ama bir anda mi kesilir yoksa boyle gider mi?
bulantın bıtmek zorunda degıl aylarca da surebılır benım korkum ıshalın. ıshal zararlı ve su kaybı yasattıgından doktora gıtmen gerekıyor.

Merhaba Bende Ayni haftadayimda benimde bulantilarim inanilmaz cok zor geciriyorum siz neler yaptiniz acaba kesildi mi simdi ?

Merhaba Bende Ayni haftadayimda benimde bulantilarim inanilmaz cok zor geciriyorum siz neler yaptiniz acaba kesildi mi simdi ?
Ben 15. Haftaya girmek uzereyim artik neredeyse hic bulanmiyor ama ilacla. Ilaci icmezsem o gun hala cikariyorum

Ben 15. Haftaya girmek uzereyim artik neredeyse hic bulanmiyor ama ilacla. Ilaci icmezsem o gun hala cikariyorum
Ayrica benim 13 uncu haftaya kadar cok siddetliydi sonra birden yavaslamaya basladi bir haftada baya bir gunden gune azaldi.. endileselenmeyin hic bitmicek diye bir gun o iyilik hali gelmeye basliyor yavas yavas da azaliyor sonrasinda

11 de benimde öyleydi 12 ye geçince bitti. İlk kizimda öyleydi üç aydan sonra biter:)

Hangi ilac acaba prilam bana iyi gelmedi dr zofer verdi. Cinsiyetini ogrendiniz mi?
Cinsiyeti erkek. Bana 14 uncu haftaya kadar zofer de prillam da etki etmiyordu midem yine bulaniyordu ama zoferle cikariyordum suan prillam kullaniyorum cikarmiyorm bulanti da olmuyor hem zofer yerine prillam icmek daha guvenilir hamilelere ozel uretililmis risksiz bir ilac

Kisacasi zamani gecirmek en onemlisi ilaclar sadece takviye... 4-5 aydan sonra herkesin bulantisi bir nebzede olsa hafifler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…