Evde yatıyordum bir anda ıslaklık hissettim bi baktım kan banyoya koştum ama nasıl akıyor bacaklarımdan öyle böyle bi kan değil su gibi boşalıyor eşimi aradım apar topar geldi ambulans çağırdı doktorumuzun olduğu hastaneye geldik neyseki doktor burdaymış hemen ultrasona aldı beni ben ter içinde ağlıyorum bebek hareket ediyor kalbi atıyor suyu iyi ve rahimde bir kanama alanı yok… sevindici olan by dedi doktor rahimde kanama yok bu büyük ihtimal vajina içinde olan bir şey korkma dedi yatış verdi ilaçlar veriyorlar şimdi kanama kesilsin diye çok korktum kızlar hastaneye gelene kadar bebeğim bebeğim diye ağladım. Daha iki gün önce de kontrolümüz vardı her şey normaldi böyle inşallah kesilir bi daha olmaz böyle bir şey bebeğim benimle kalır inşallah dua eder misiniz
Çok geçmiş olsun plesentası filan ne durumda genelde aşağıda olduğu zaman böyle aşırı kanama yaşanırmış İnşallah tekrar olmaz sağlıkla kucağınıza alırsınız çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin
Çok geçmiş olsun plesentası filan ne durumda genelde aşağıda olduğu zaman böyle aşırı kanama yaşanırmış İnşallah tekrar olmaz sağlıkla kucağınıza alırsınız çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin
Kendini çok mu yordun fark etmeden acaba canım düzelir inşallah ne kanama yaşayıp bebeğini sağlıkla dünyaya getirenler var sakin ol bebiş daha fazla etkilenmesin
Bende çok kanama yaşadım aynen tarif ettiğin gibi 3 defa bu olayı yaşadım lekenme zaten hiç geçmedi doktor bakıyordu kanama alanı da yoktu iğne ilaç falan kullandım doktor kan sulandırıcı iğne fazla gelmiş olabilir dedi ona ara verdim kanama geçince başladım su an 33 haftaya geldim şükür Bi sorun olmadi sağlıkla alalım inşallah kucagimiza
Merhaba,
Bende 11. Haftada birden kanama oldu. Ama benim kese içinde kanama alanım vardı ondan gelmiş. Bebek sağlıkliysa gelişimi iyiyse korkulacak bisey yok.
Kendini çok mu yordun fark etmeden acaba canım düzelir inşallah ne kanama yaşayıp bebeğini sağlıkla dünyaya getirenler var sakin ol bebiş daha fazla etkilenmesin
Bende çok kanama yaşadım aynen tarif ettiğin gibi 3 defa bu olayı yaşadım lekenme zaten hiç geçmedi doktor bakıyordu kanama alanı da yoktu iğne ilaç falan kullandım doktor kan sulandırıcı iğne fazla gelmiş olabilir dedi ona ara verdim kanama geçince başladım su an 33 haftaya geldim şükür Bi sorun olmadi sağlıkla alalım inşallah kucagimiza