11+6 tüm belirtilerim yok oldu kac gündür korkuyorum

Takitoki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
2.252
1.000
123
37
Merhaba bayanlar

Ben bugün tam 10+6 oldum. Fakat bir kac gündür hic bir sekilde belirti falan yok. Karnım sertti büyğktü simdi kücüldü yumsadı. Gögüs ucları kasımır yanardı simdi hic ne yanma ne sislik ne kasınma var. Migde bulantom zaten 2 hafta sürdü gittı ona takılmadım cünkü o sıra girtigimde hersey yolundaydı. En son bir hafta önce gittim bebegim iyidi kıpırdıyordu. Yorgunluk hissi olurdu aksamları oda yok. Yani hic bir belirti yok 4-5 gündür. Doktorum tatilde kapalı. Bir diger randevum 3 hafta sonra. Cok korkuyorum benimle aynı haftada olan varmı sizlerde nasıl durumlar? Dün adet agrım oldu kısa ıkı kere okadar baskada bisey olmadı lütfen cevap verin....

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın bu söylediklerinin hepsi bu hafta geçecek olan belirtiler zaten karnın gaz şişkinliğiydi normale döndü ama dönem dönem yine şişer 16 haftadan sonra karnın büyümeye başlayacak
Göğüs hassasiyeti de aynı şekilde o da bitiyor bu dönemde yorgunluk uykusuzluk hepsi bitiyor çünkü en rahat 2. Döneme giriyorsun ilk 3 ve son 3 ay hamileliğin en zor anları

Evet ilk 3 ay ve son 3 ay biraz zor belirtiler cok ama ortadaki 3 ay en güzel dönemler gezmenin tozmanin hamileligin tadini çıkar cunku nasil geciyor anlamiyosun :)

Anladim canm yani normaldir diorsun? Ama batma falan olmasi lazim degilmi bebek büyüdügü icin ? Herkesdemi öyle? Nette arastiefim hic öyle yazmiyorlar....

Evet ilk 3 ay ve son 3 ay biraz zor belirtiler cok ama ortadaki 3 ay en güzel dönemler gezmenin tozmanin hamileligin tadini çıkar cunku nasil geciyor anlamiyosun :)
Sendedemi öyleydi? Insan endiseleniyor valla... uyuyamadm öyle uyandm durdm sabaha kadar... rabbim saglikla kucagimiza almayi nasiop etsn hepimizede

Sendedemi öyleydi? Insan endiseleniyor valla... uyuyamadm öyle uyandm durdm sabaha kadar... rabbim saglikla kucagimiza almayi nasiop etsn hepimizede
Evet canim benim de oyle oldu ilk bastaki karin sisligi tamamen gazdan ibaret karin 4.aydan itibaren sisiyo tam anlamiyla .. Hatta bende diyodum hic hamile gbi degilim :) ama ben son aydayim su an o agrilar batmalar aldi basiniii gitti Rabbimm kolayca bebeklerimizi kucagimiza almamızı nasip etsin insallah:)

Amin insallah canm ya... ben korkagim hemen kötü seyler geliyo aklima...

Anladim canm yani normaldir diorsun? Ama batma falan olmasi lazim degilmi bebek büyüdügü icin ? Herkesdemi öyle? Nette arastiefim hic öyle yazmiyorlar....
Evet canım normal herkeste aynı diyemeyiz normal olan senin yaşadığın
Tam tersi yaşayan var Doğuma kadar kusan hastanede dahi yatmak zorunda kalan hamişlerimiz var allah onlara yardım etsin işte bu çok zor

Sen 3 ayı doldurmuşsun artık benimde bayağı azaldı 10+2 yim valla hiç aklıma kötü bişey gelmiyor seviniyorum çünkü artık yavaş yavaş geçecek

Ben 8+4 olduğum halde belirtilerimden sadece halsizlik kaldı. Takma canım herkeste farklı oluyor

Sen de nezaman gitti tüm belirtilerin? Iyide bebek büyünce karinda agrima batma olmazmi
Zaman zaman gidiyo zaman zaman tekrar cikiyo.... mesela uzun zamandir goguslerim pogaca giviydi iki gundur acimaya basladi yine...

Anlatmisimdir tekrar anlatayim.

İlk hamileligimde 7+4 te tum belirtilerim birden gitti gece 2 felandi panikledim dedim dayanamicam kosa kosa acile gittik gumbur gumbur kalbi atiyodu...

10. Haftada goguslerime dokunamiyorum acidan filan belirtiler geri gelmisti tam, kontrolde bebegimin kalbinin 5 gun once durdugunu ogrendim. Kurtaja girdigim gece gogus agrisindan duramiyordum...

Aynen bendede yok sma batma falanda yok karinda büyünce bebek karin batarmis ya hani sadece dün adet olacakmisim gibi iki kere hafif agridi okadar
Benim hiç batmam falanda olmadı.. çok korkuyorum doktora gitmeye bi yandanda iyi düşünmeye çalışıyorum kafam karışık

Ben g
Anladm Cok sagol canm

Benim hiç batmam falanda olmadı.. çok korkuyorum doktora gitmeye bi yandanda iyi düşünmeye çalışıyorum kafam karışık

Gitsene en son nezaman gittin? Ve birdahaki randevun nezamana?

Kanamaniz siddetli agriniz olmadikca bisey olmus mudur diye zirt pirt doktora gitmeyin kaygilarinizi besliyorsunuz sadece... kontroller gelene kadar hersey yolundaymis gibi dusunun, kontrol gunu geldiginde eger kotu birsey varsa zaten ogrenirsiniz.... surekli kontrol altinda tutamazsiniz.

Gidersin hersey yolundadir ciktiktan sonra bisey olur fark etmezsin bile.

Dua edin allaha emanet edin minnoslari kendinize dikkat edin ve sakin olun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…