Günaydın bu söylediklerinin hepsi bu hafta geçecek olan belirtiler zaten karnın gaz şişkinliğiydi normale döndü ama dönem dönem yine şişer 16 haftadan sonra karnın büyümeye başlayacakMerhaba bayanlar
Ben bugün tam 11+6 oldum. Fakat bir kac gündür hic bir sekilde belirti falan yok. Karnım sertti büyğktü simdi kücüldü yumsadı. Gögüs ucları kasımır yanardı simdi hic ne yanma ne sislik ne kasınma var. Migde bulantom zaten 2 hafta sürdü gittı ona takılmadım cünkü o sıra girtigimde hersey yolundaydı. En son bir hafta önce gittim bebegim iyidi kıpırdıyordu. Yorgunluk hissi olurdu aksamları oda yok. Yani hic bir belirti yok 4-5 gündür. Doktorum tatilde kapalı. Bir diger randevum 3 hafta sonra. Cok korkuyorum benimle aynı haftada olan varmı sizlerde nasıl durumlar? Dün adet agrım oldu kısa ıkı kere okadar baskada bisey olmadı lütfen cevap verin....
Anladim canm yani normaldir diorsun? Ama batma falan olmasi lazim degilmi bebek büyüdügü icin ? Herkesdemi öyle? Nette arastiefim hic öyle yazmiyorlar....Günaydın bu söylediklerinin hepsi bu hafta geçecek olan belirtiler zaten karnın gaz şişkinliğiydi normale döndü ama dönem dönem yine şişer 16 haftadan sonra karnın büyümeye başlayacak
Göğüs hassasiyeti de aynı şekilde o da bitiyor bu dönemde yorgunluk uykusuzluk hepsi bitiyor çünkü en rahat 2. Döneme giriyorsun ilk 3 ve son 3 ay hamileliğin en zor anları
Sendedemi öyleydi? Insan endiseleniyor valla... uyuyamadm öyle uyandm durdm sabaha kadar... rabbim saglikla kucagimiza almayi nasiop etsn hepimizedeEvet ilk 3 ay ve son 3 ay biraz zor belirtiler cok ama ortadaki 3 ay en güzel dönemler gezmenin tozmanin hamileligin tadini çıkar cunku nasil geciyor anlamiyosun :)
Evet canim benim de oyle oldu ilk bastaki karin sisligi tamamen gazdan ibaret karin 4.aydan itibaren sisiyo tam anlamiyla .. Hatta bende diyodum hic hamile gbi degilim :) ama ben son aydayim su an o agrilar batmalar aldi basiniii gitti Rabbimm kolayca bebeklerimizi kucagimiza almamızı nasip etsin insallah:)Sendedemi öyleydi? Insan endiseleniyor valla... uyuyamadm öyle uyandm durdm sabaha kadar... rabbim saglikla kucagimiza almayi nasiop etsn hepimizede
Amin insallah canm ya... ben korkagim hemen kötü seyler geliyo aklima...Evet canim benim de oyle oldu ilk bastaki karin sisligi tamamen gazdan ibaret karin 4.aydan itibaren sisiyo tam anlamiyla .. Hatta bende diyodum hic hamile gbi degilim :) ama ben son aydayim su an o agrilar batmalar aldi basiniii gitti Rabbimm kolayca bebeklerimizi kucagimiza almamızı nasip etsin insallah:)
Evet canım normal herkeste aynı diyemeyiz normal olan senin yaşadığınAnladim canm yani normaldir diorsun? Ama batma falan olmasi lazim degilmi bebek büyüdügü icin ? Herkesdemi öyle? Nette arastiefim hic öyle yazmiyorlar....
Canim daha dolmadi 11+0 olcam yarin ben yanlis yazmisim 10+6 daymSen 3 ayı doldurmuşsun artık benimde bayağı azaldı 10+2 yim valla hiç aklıma kötü bişey gelmiyor seviniyorum çünkü artık yavaş yavaş geçecek
Aynen bendede yok sma batma falanda yok karinda büyünce bebek karin batarmis ya hani sadece dün adet olacakmisim gibi iki kere hafif agridi okadarMide bulantım göğüs hassasiyetim bitti...
Sen de nezaman gitti tüm belirtilerin? Iyide bebek büyünce karinda agrima batma olmazmiGeciyor butun hepsi korkma korkma:) 15 hafta oldum hic hi belirtim yok:)
Zaman zaman gidiyo zaman zaman tekrar cikiyo.... mesela uzun zamandir goguslerim pogaca giviydi iki gundur acimaya basladi yine...Sen de nezaman gitti tüm belirtilerin? Iyide bebek büyünce karinda agrima batma olmazmi
Benim hiç batmam falanda olmadı.. çok korkuyorum doktora gitmeye bi yandanda iyi düşünmeye çalışıyorum kafam karışıkAynen bendede yok sma batma falanda yok karinda büyünce bebek karin batarmis ya hani sadece dün adet olacakmisim gibi iki kere hafif agridi okadar
Anladm Cok sagol canmZaman zaman gidiyo zaman zaman tekrar cikiyo.... mesela uzun zamandir goguslerim pogaca giviydi iki gundur acimaya basladi yine...
Anlatmisimdir tekrar anlatayim.
İlk hamileligimde 7+4 te tum belirtilerim birden gitti gece 2 felandi panikledim dedim dayanamicam kosa kosa acile gittik gumbur gumbur kalbi atiyodu...
10. Haftada goguslerime dokunamiyorum acidan filan belirtiler geri gelmisti tam, kontrolde bebegimin kalbinin 5 gun once durdugunu ogrendim. Kurtaja girdigim gece gogus agrisindan duramiyordum...
Gitsene en son nezaman gittin? Ve birdahaki randevun nezamana?Benim hiç batmam falanda olmadı.. çok korkuyorum doktora gitmeye bi yandanda iyi düşünmeye çalışıyorum kafam karışık
Benim hiç batmam falanda olmadı.. çok korkuyorum doktora gitmeye bi yandanda iyi düşünmeye çalışıyorum kafam karışık
Gitsene en son nezaman gittin? Ve birdahaki randevun nezamana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?