11 ay sonra geri geldi.

Merhaba kızlar. Beni hatırlayanınız vardır mutlaka. Özet geçecek olursam, 4 yıllık ilişkim tam evlilik arefesinde bitti. Gerekçe de beyefendinin çok bunalması, arkadaşlarıyla gezip eğlenmek istemesiydi.

Bana tamiri imkansız yaralar açarak gitti. Günlerce konuştum "ben rahatladım valla. Vicdanım da çok rahat." dedi. Aylarca eziyet çektim tedavi gördüm, kilo verdim vs. Sonra atlattım. Karşıma bana çok değer veren biri çıktı. Sevdim onu. Öteki gibi ilk aşk, ilk ilişki değildi ama hiçbir şey gizlemedim ondan. Ne varsa anlattım. Geçmişin umurumda değil dedi. Ben sana aşığım ve asla kaybetmiycem dedi. Türlü depresif hallerime katlandı, en kötü zamanlarımda destek oldu. Yakın zamanda evlenme teklif etti. Ben de ona asla ihanet etmedim. Geçmişi sildim. Telefon numaramı, mailimi tüm hatıraları yok ettim. O insanla hiçbir şekilde iletişim kurmadım.

Ve şimdi hayatımda her şey yolundayken üzerinden neredeyse 1 sene geçmişken o geri döndü. Bana ulaşamayınca en yakın arkadaşıma ulaştı. 1 senedir hayatına kimseyi sokamadığını, çok mutsuz olduğunu, çok pişman olduğunu ne dersem yapmaya hazır olduğunu, bensiz yapamadığını söylemiş. Arkadaşım da "1 senedir bu kızın çekmediği azap kalmadı. 1 senedir aklın neredeydi?" dedi. O da "hayatını düzene sokmuşken bencillik edip mahvetmek istemedim" dedi. arkadaşım da " o zaman şimdi de mahvetme. Yeniden aynı şeyleri yaşatma" dedi.

Ardından bilindik sözler işte. Benim gibi kimseyi sevemezmiş. Eğer şu an hayatımdaki kişiyi ondan daha çok sevmişsem, hiçbir şey demeyecekmiş. Ama yok ondan bir farkı yoksa bunu bize yapmamalıymışım. Evet beni, arkadaşlarına gezmeye tozmaya sorumsuzluğa tercih etmemiş. Hatalıymış bu yüzden. Ama geç olmadan dönülebilirmiş. O hatalarını anlamış. Hastaymış, başına gelmeyen kalmamış vs.

Kızlar, buraya yazmak istemediğim çok sıkıntı çektim. Hayatımı mahvetti ve gitti. Anlatmayı bile midem kaldırmıyor. Evet beni çok sevdiğini ve hiç kimseyi benim gibi sevemeyeceğini biliyordum. Ancak o kaçtı sorumluluktan. Bir kez bile arayıp nasılsın diye sormadı bir yıl boyunca. Şimdi ise, her şey yolundayken hayatımda, vicdanımı sömürüyor. Üzüldüm haline, çok hem de. Ben mutlu iken onun mutsuzluğuna...

Ne yapmalıyım bilmiyorum. Hayatımdaki insanı gerçekten seviyorum. Çok şeye katlandı benim için. Hiçbir erkeğin katlanamayacağı birçok şeye. Şimdi ise vicdanım yapıştı yakama. Ben ne yapıcam?
Bu vicdan meselesi değil bence.. Sen şu anda hayatında olan insanı gerçekten sevmiyorsn. Onun sana karşı yaptığı fedakarlıklar senin böyle düşünmene yol açıyor. Kalbinin sesini dinle

Merhaba kızlar. Beni hatırlayanınız vardır mutlaka. Özet geçecek olursam, 4 yıllık ilişkim tam evlilik arefesinde bitti. Gerekçe de beyefendinin çok bunalması, arkadaşlarıyla gezip eğlenmek istemesiydi.

Bana tamiri imkansız yaralar açarak gitti. Günlerce konuştum "ben rahatladım valla. Vicdanım da çok rahat." dedi. Aylarca eziyet çektim tedavi gördüm, kilo verdim vs. Sonra atlattım. Karşıma bana çok değer veren biri çıktı. Sevdim onu. Öteki gibi ilk aşk, ilk ilişki değildi ama hiçbir şey gizlemedim ondan. Ne varsa anlattım. Geçmişin umurumda değil dedi. Ben sana aşığım ve asla kaybetmiycem dedi. Türlü depresif hallerime katlandı, en kötü zamanlarımda destek oldu. Yakın zamanda evlenme teklif etti. Ben de ona asla ihanet etmedim. Geçmişi sildim. Telefon numaramı, mailimi tüm hatıraları yok ettim. O insanla hiçbir şekilde iletişim kurmadım.

Ve şimdi hayatımda her şey yolundayken üzerinden neredeyse 1 sene geçmişken o geri döndü. Bana ulaşamayınca en yakın arkadaşıma ulaştı. 1 senedir hayatına kimseyi sokamadığını, çok mutsuz olduğunu, çok pişman olduğunu ne dersem yapmaya hazır olduğunu, bensiz yapamadığını söylemiş. Arkadaşım da "1 senedir bu kızın çekmediği azap kalmadı. 1 senedir aklın neredeydi?" dedi. O da "hayatını düzene sokmuşken bencillik edip mahvetmek istemedim" dedi. arkadaşım da " o zaman şimdi de mahvetme. Yeniden aynı şeyleri yaşatma" dedi.

Ardından bilindik sözler işte. Benim gibi kimseyi sevemezmiş. Eğer şu an hayatımdaki kişiyi ondan daha çok sevmişsem, hiçbir şey demeyecekmiş. Ama yok ondan bir farkı yoksa bunu bize yapmamalıymışım. Evet beni, arkadaşlarına gezmeye tozmaya sorumsuzluğa tercih etmemiş. Hatalıymış bu yüzden. Ama geç olmadan dönülebilirmiş. O hatalarını anlamış. Hastaymış, başına gelmeyen kalmamış vs.

Kızlar, buraya yazmak istemediğim çok sıkıntı çektim. Hayatımı mahvetti ve gitti. Anlatmayı bile midem kaldırmıyor. Evet beni çok sevdiğini ve hiç kimseyi benim gibi sevemeyeceğini biliyordum. Ancak o kaçtı sorumluluktan. Bir kez bile arayıp nasılsın diye sormadı bir yıl boyunca. Şimdi ise, her şey yolundayken hayatımda, vicdanımı sömürüyor. Üzüldüm haline, çok hem de. Ben mutlu iken onun mutsuzluğuna...

Ne yapmalıyım bilmiyorum. Hayatımdaki insanı gerçekten seviyorum. Çok şeye katlandı benim için. Hiçbir erkeğin katlanamayacağı birçok şeye. Şimdi ise vicdanım yapıştı yakama. Ben ne yapıcam?

zor gununde sana sahip cıkanla ol derim, terkedip giden kepazeye deil... hayat senin adam kıymetini bilseydi akıllı olup kaybetmezdi zatennnn:50:

bu zamana kadar aklı nerdeymiş beyfendinin ???

yeniden birlikte olmayı kesinlikle haketmiyor.

ne demişlerrr "denenmişi denemeyeceksin" :20:

Bence şöyle düşün : Sen gitseydin ve bu adam yeni ilişkiye başlamıs olsaydı sen gidip gününü gün edip o acı
çektikten sonra ona dönmeyi isteseydin buldugu kızı bırakır mıydı ? ASLA..
Kadınlar çok duygusal bakıyor ama yanılıyor..Senin sevdiğinle değil,seni senden çok sevenle evleneceksin..
Bu böyledir cnm.Kesinlikle bir daha güvenmemelisin,ya evliyken veya çocuktan sonra tekrar giderse ne yapacaksın?
Bu kadar acı çekmişsin,ödülünü de seni her halinle kabul eden adamla almışsın neden sorguluyorsun ki..Arkadasın
ne diyor..Kesinlikle dönmemelisin,yoksa öbür adamın vebali ve ahlarıyla çok büyük mutsuzluk yaşarsın..Kendi
kaybetmıs yoluna baksın ..Birini bulamamıs gerı gelıyor ne sacma..Diğer ilişkin kac aylık?Ailen de istemez artık
eskı sevgilini boşver..Benim eski sevgilim 3yıl sonra dönmüştü hala seviyordum ama asla kabul etmedim..

Son düzenleme:
konu sahibi umarım geri gönme hatasını yapmamıştır

geçmiş adı üstünde yaşandı bitti gitti

siz ileriyi görün karşınıza böyle birini çıkarmış allah kıymetini bilin hem kendinizi hemde onu mutlu edin

bırakın sizi mutsuz eden kendi acılarıyla kalsın allah onun yaşaması gerkeni ona yaşatmış zaten hakettiği üzere

sakın arakaya bakmayın sakın :20:

o adama olana da sevinmedim desem yalan söylemiş olurum

eden bulur güzelimm kalır sanma yanına :24:

Son düzenleme:
konu sahibi umarım geri gönme hatasını yapmamıştır

geçmiş adı üstünde yaşandı bitti gitti

siz ileriyi görün karşınıza böyle birini çıkarmış allah kıymetini bilin hem kendinizi hemde onu mutlu edin

bırakın sizi mutsuz eden kendi acılarıyla kalsın allah onun yaşaması gerkeni ona yaşatmış zaten hakettiği üzere

sakın arakaya bakmayın sakın :20:

o adama olana da sevinmedim desem yalan söylemiş olurum

eden bulur güzelimm kalır sanma yanına :24:

Pek vaktim olmadığından internet kullanamıyorum ama hazır girmiş ve yorumunu görmüşken yazayım dedim :)

Hayır ona geri dönmedim, hatta hayatımdaki insana saygımdan hiçbir iletişim çabasına cevap da vermedim. Ancak öyle garip bir şey ki, uzun süre dönerse diye cümleler biriktiriyorsun. Şunları söyliycem içimde kalmasın diyorsun. Sonra döndüğünde çok geç oluyor. Sen değişiyorsun, bir başkasını seviyorsun. Ama o içinde sakladıkların hala aynı yerinde oluyor. Söyleyemedin ya o sözleri, ukte oluyor işte. He söylesen ne değişir? Hiç. Ne sonuç değişir ne de zamanın değiştirdiği kişiler eskisi gibi olabilir. Onunla ilgili keşkelerim kalmadı artık. Zira bir başkasına aşığım. Tek keşkem şu ki, keşke biraz erken dönseydi de cevap alamadığım sorularımı sorabilseydim. Keşke son kez haykırmak istediklerimi haykırsaydım. Sevgiden değil bu hal. Sadece içimde kaldı sözlerim...

ah canım benim ne yapman gerektiğini bence sen biliyosun. bu başlığı açtığında muhtemelen aniden karşına çıkınca kafan karıştı. ama bundan sonraki hayatında mutluluklar. valla ben sevgi evliliğine inanırım. birbirine en çok acıyı aşıklar çektiriyor :D sana değer verene git demişler.

boş ver diyeceklerin de içinde kalan sözlerin de sende kalsın demeyi ver
üzerine at toprak gömü ver
seni anlamayan adama anlatamazsında zaten kendini
ben tam 8yıl kendimi anlatamadım 8yıl
içimde kalan kalmayan anlatamadım bir türlü
olmayınca olmuyor bunu artık çok iyi biliyorum
sonu ne oldu fooossss
koca bi yalan oldu bitti gittiiiii

aşkınızla sonsuz mutluluklar güzellikler size :16:

tatlım ne vicdanı??? seni evlilik arefesnde arkadaşlarına tercih eden vicdansız için ne vicdan yapıyorsun.. ne güzel Rabbim karsına geçmişini kurcalamayan bi insan cıkarmıs senin yernde olmayı isteyen ne kadar çok kişi vardır suan bunu düşün.
sayılı erkek bi kızın 4 yıllık bi erkekle olan geçmişini sorgulamaz sen bunu bulabilmişsin temizce yüreğini eksiksiz tam olarak ona açmışsın. yazık etme ne kendine nede ona. bi yıl boyunca aklı nerdeymiş beyfendinin nerdeymiş o anki arkadaşları.." 4 yıllık sevgilisinin halini bi yıl sonra sormak" hangi seven bunu yapabilir.

Epey zaman geçmiş buralara yazmayalı. Bir uğrayıp umut aşılayayım dedim :) Biliyorum acı çeken zatların en çok da umuda ihtiyacı var...
Bu konuyu açtığım zamanlardaki halimden şükür eser kalmadı. O şahıs birkaç kez daha konuşmak için çabaladı. Bittabi hiçbir karşılık vermedim. Bundan 1 yıl evvel "Bir daha asla seninle konuşmayacağım" dedim ve kendime verdiğim bu sözü tuttum. Şimdi öyle bir haldeyim ki o şahsın yeni sevgilisiyle boy boy fotoğraflarını yayınlıyor olmasına bile tepki veremedim. Ne üzüldüm ne de kızdım. Hatta aman yakamdan düşsün de ben ne hakkım varsa helal ettim, o da mutlu olsun dedim zamanında. Zira mutsuz olursa peşimi bırakmayacaktı :)

Velhasılı kelam şu an hayatımda olan insanın da çok üzdüğü zamanlar oldu. Ayrılığın eşiğine geldiğimiz zamanlar oldu. Umuttan kastım daimi mutluluk değildir. Hayatınıza girecek olan başka insanlar da sizi mutsuz edebilir, üzebilir. Ancak gözlerine baktığınızda gerçekten sevdiğini inanın anlayabiliyorsunuz. Biliyorsunuz ki ne olursa olsun bırakmayacak...

Hayatımda aşk meşk işleri dışında o kadar çok sorun oldu ki, o kadar çok şeyle savaşmak zorunda kaldım ki şimdi düşününce hafif kalıyor aşk ile ilgili yaşadıklarım. Ancak toparlandım her anlamda. Emin olun sorunlar, acılar hiç bitmeyecek. Sadece güçlü olmak zorunda olduğunuzu bilin isterim. Evet, bu bir zorunluluktur. Ölmek için henüz erkense, yaşamak için geç kalmaya lüzum yoktur.

Biliyorum inandırıcı olmayacak ama inanın geçiyor. Hiçbir his belirtisi kalmıyor bünyede. Sabrediniz :)

Bende aynı syleri su an yasıyorum. 5 yıllık ilşkim bitti. ve bekliyorum tekrar geri gelmesini. ama bence hatıralarına askına sahip cık. hayatta bir cok kişiyi sevebilirsin ama sadece birini en cok ve cok seversin. ve sadece biri için her seyi yaparsın. iyi düşün derim ben. ben olsam hala seviyorsan evlenecegim adam demişsin git geri. her syi bırak askına hayatının askına kos bence.

Ben şu an senin yeni sevgilinin konumundayım, benimde başımda aynı sorun var sende sevgilimin konumundasın o da eski sevgilisine karşı vicdan yapıyor olan bana oluyo bence asla geri dönmemelisin, ne yani toparla acıdan kurtar çok sev fedakarlık yap eski acı çektiren gelsin hayatını karıştırsın geri alsın bu iş hiçte adil değil , zoruma gidiyo seviliyo hep üzen

utanmadan yazmışsın bide oraya yanlış anlamayın seviyormuyum acaba diye düşündüğümden değil diye salakmısın nesin git barış o zaman sen aslında o cevabı bekliosun cesaretlenmek icin yakınlarından duyamıosun belki net ortamında bulurum diosun ama salaksın

Back
X