Öksürük içinde tereyağını eritip içine pekmez koyup günde 3 4 defa verdim gögsünü rahatlattıMerhaba arkadaşlar bebeğim 11 aylık covid olduk ateş bitti kuru öksürük başladı hangi ilacı kullandınız ne yaptınız acaba çok endişeliyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öksürük içinde tereyağını eritip içine pekmez koyup günde 3 4 defa verdim gögsünü rahatlattıMerhaba arkadaşlar bebeğim 11 aylık covid olduk ateş bitti kuru öksürük başladı hangi ilacı kullandınız ne yaptınız acaba çok endişeliyim
TeşekkürMerhaba cok gecmis olsun, bizde mart ayinda gecirdik bebegim o zaman 10 aylikti. Nefes almakta zorluk, inleme, burun akintisi, surekli memede kalma ve istahsizlik olmustu. 3 veya 4 gunde atlatmisti, acilede gitmistik ilac vermediler bize. Calpol ve dolveni donusumlu kullanin 4 saatte bir dediler. Ciger filmi de istemedi, atlatinca cigerlerini dinledi doktorumuz tertemiz dedi.
Ilk 3-4 gun zor geciyor ama sonrasinda cabuk toparliyorlar. Cok cok gecmis olsun sizede![]()
Bende öyle yaptım çok şükür geçtiÖksürük içinde tereyağını eritip içine pekmez koyup günde 3 4 defa verdim gögsünü rahatlattı
Çok teşekkür ederim atlattık çok şükür bizim burda hava daha soğuk yaptıramıyorum hasta olur diye ama geçti çok şükür sağolunBiz sadece calpol kullandık üstelik 7 aylıktık eğer verebilirsen sarımsaklı yoğurt ver tarhana içir ve panik yapma çünkü anne ne kadar paniklerde o kadar çok ilerliyor. Havalar çok sıcak akşamları yatmadan ılık bir duş yaptır. Şimdiden geçmiş olsun canım
Öyle yaptım geçti çok şükürBirde ihlamur icirmeye calistim kucugune bol bol,
Çok teşekkür ederim bizim de baştan ağırdı sonra pekmez tereyağ yaptım 2 günde geçti çok şükğrOncelikle cok gecmis olsun,bizimde ,iki hafta once, once 9yasindaki oglum 39 derece ateslendi zor indi atesi 1,5gun falan surdu,iki gun sonrada 4bucuk aylik oglum ateslendi doktor yine onada faranjit diyip test almadi,ertesi gun esimde ateslenince test verdi pozitif cikti,cocuklardan israrla test almadilar ama belirtileri ayniydi 3ununde buyuk ihtimalle 3ucu de pozitif diye dusunuyoruz,kucuge dolvende vermedi sadece calpol kullandim 4 yada 6 saate bir, bizim ilk ates oldu 2gun sonra kuru oksurmeye basladi cok sukur yogun degildi, arkasindan ses kisikligi gribe cevirdi simdi cok sukur iyiyizesimde agir gecirmedi buyuk oglumda sadece ilk inatci ates ne serumla ne de ates dusurucuyle atesi ilk inmedi antibiyotikle 2 ates dusurucuyu ayni anda kullaninca dustu atesi cok sukur. ikisininde istahi kesildi hele kicugunde ek gidaya baslamadık cok zorlandim emmedi meme hep reddediyordu zorla uykudan uykuya emzirmeye calistim var gucuyle ittiriyordu memeyi
Sizde hemen İnşallah sağlıkla atlatırsınız![]()
Çok geçmiş allah bütün evlatlarımızı korusun hastalıktanÇok teşekkür ederim bizim de baştan ağırdı sonra pekmez tereyağ yaptım 2 günde geçti çok şükğr
Doktor zaten birşey vermiyor .Eğer araştırıp yapmasaydım bebeğim şuan iyileşmeyecekti çok şükür iyi şuan11 aylik bebek icin kimseden fikir almayin derim doktorun vermedigi hicbirseyide kullanmayin
Çok şükür atlatmanıza çook sevindim Rabbim bir daha yaşatmasınÇok teşekkür ederim atlattık çok şükür bizim burda hava daha soğuk yaptıramıyorum hasta olur diye ama geçti çok şükür sağolun