11 aylık oğlum huy değiştirdi

Atanamayankomedyen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
262
Puanlar
33
Merhaba kızlar 11 aylık bebeğim bir anda değişti gece 1 kere uyanan çocuk şimdi nerdeyse saat başı uyanmaya başladı akşam 9.30 gibi uyuyor 12ye kadar 3 kere kalkıyor gündüz uykuları da bozuldu direniyor dişten dolayı diye düşünüyorum ya da gelişiminin bir parçası ama o kadar çok yoruldum ki gün içinde ruh gibi geziyorum zaten çok hareketli hiç durmuyor bir de uykusuzluk eklenince halim harap geçer dimi beni teselli edin please

ay benim oğlum da aynı dönemlerde baslamıştı uyanmalara. bizde fark suydu; gündüz uykusu teke düşmüştü ve güzel uyuyordu ama gece zırtt pırt uyanıyordu. ben hariç kimseyi de istemiyordu. öyle bir hale geldik ki yenidoğan döneminde bile bu kadar sık uyanmıyordu cocuk. 15.ayda gece beslenmesini kesince uyumaya basladı su an 18 aylık hala daha güzel uyur. belki 1 kez su içmek için uyanır, onda da tekrar kendisi uykuya dönüyor.

Daha 1 hafta önce böyle değildi ya bir kez kalkıp mama yiyip sabaha kadar uyuyordu hele dün gece mahvetti bizi saat başı uyandı 5.30da uyanıp 7.30da uyudu

1 yasta bizim de uykularimiz bozuldu maalesef. Hatta konu acmistim. Dis ve ayrilik kaygisi diye dusunuyorum. Emiyorsa bunu suistimal haline getiriyorlar artik anneyi yaninda tutmak icin. Insallah donemseldir ve gecer ama benim tek umudum memeden kestigimde duzelmesi, hep boyle olacagina inanmak istemiyorum :/

1 yaşta öyle bir atak oluyor. Kızımda da olmuştu emmeyen bebek olduğu halde. Bir ay kadar sürdü sonra ben öğle uykusunu kısalttım o şekilde düzeldi

`