- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.361
- 548
- 29
Seni okadar iyi anlıyorum ki
M
Mavili51
aylarca ailemin evinde kaldım her dediklerine göz yumdum kurtulmak için (bana sen evlendin şimdi bk ye çek )dediler sustum .temizlik yaparken çocuk durmuyordu bari çocuğa bak ben burda olmasaydım sen yapmicaktin dedim ,sen burda olmasaydın çocuğunda burda olmazdı bende bakmak zorunda olmazdım denildi yine sustum. Bir odada çocuğumu uyutamadim birinde kardeşim internet oyunu oynuyordu diğerinde ders çalışıyorum deniliyordu bir diğer odada annemler oturuyordu gittim banyoda hüngür hungur ağladım .düşün aglicak yerim bile yok banyoda. Kocam benden iyiymiş dediler daha neler neler... Daha neler neler çok sabrettim buna rağmen bı gün patladim kavga ettik kovuldum ..simdi kocam dünyanın en iyi adama bile olsa benim içim ona açılmıyor açılmicak .çünkü onun yaptıkları yüzünden bu hale düştüm ...ailen arkadaysa ardına bile bakma çocuğum babasız büyür diyede korkma zaten çocuğun buyuse böyle bir babadan nefret eder .biz aşık oldumuz adamdan nefret etmedikmi onlarda eder...inşallah çok mutlu olursunuz yolunuz bahtiniz açık olsun kardeşim