11 aylik oglum ve babasız büyütmek

Merhaba hanımlar. Dertleşmek istiyorum. 2bucuk senelik evliyim 11 aylık oğlum var ve şuan eşimle boşanma aşamasındayız evleri ayırdık. Çalışmıyor madde kullanıyor şiddet hakaret ne ararsanız var evdeki eşyaları satmaya başladı tost makinesi televizyon yüzüklerim. Kaç defa sans verdim oğlum için ama arttık canıma tak etti. Ben bundan sonrasını düşünüyorum oğluma tek başıma nasıl yeticem onu babasız büyütmek hiç istemedim eksik kalmasın onun eksikliğini hissetmesin diye ama bu adamdan baba olmaz onu anladım. Bebeğim için O kadar üzülüyorum ki benim durumumda olanlar varmı. :KK43: kafayı yemek üzereyim artık:KK43: yavrum daha 1 yaşında bile değil onun için O kadar üzülüyorum ki
Kizkardesim de kucaginda 6 aylik bebegi ile bosandi. Danistigi psikolog en az 1 dengeli ebeveyn cocuk icin yeterli dedi. Dengesiz bir ebeveynin yoklugu, varligindan cok daha faydali.

Böyle bir adam oğlunun başında dursa nolur. En güzel kararı vermişsiniz. Eminim oğlunuza da çok güzel yetersiniz. Güçlü olun kararınızdan vazgeçmeyin

Kaç defa sans vermekle hata etmişsiniz. Evdeki eşyaları satan adamdan baba olur mu ? Kötü bir baba ile büyümesindense sadece sizle büyüsün
Gün geçtikçe verdiğim kararın o kadar doğru olduğunu anlıyorum. Şimdi 5 gündür içmiyormuş madem yapabiliyo niye bana eziyet etti bu kadar allah onu bildiği gibi yapsın. Hastaneye yatıcakmıs düzelicekmis o zaman ben pişman olacakmışım onu bırakıp gittiğim için bu şekilde konuşuyormuş annelerine ablalarına

Dert ettiğin şeye bak güzel kardeşim. Benim oğlumda sağlıkla doğsa, büyüse biraz. Ben işimin başında olsam ayaklarım yere bassa artık..

Mutlu olmak için bir erkeğe hiç ihtiyaç yok inan. Senin gülen yüzün yavrun için mutluluk olacak.

Çok şükür benimde annem babam bana destek bu yönden bende şanslıyım. Şuan evde yokken bile huzurluyum. Artık tamamen çıksın hayatımdan. Rabbim yardımcımız olsun. Inşallah bende sizin gibi atlatırım bu süreci
SiZe fiziksel şiddet uyguladı mı

Merhaba hanımlar. Dertleşmek istiyorum. 2bucuk senelik evliyim 11 aylık oğlum var ve şuan eşimle boşanma aşamasındayız evleri ayırdık. Çalışmıyor madde kullanıyor şiddet hakaret ne ararsanız var evdeki eşyaları satmaya başladı tost makinesi televizyon yüzüklerim. Kaç defa sans verdim oğlum için ama arttık canıma tak etti. Ben bundan sonrasını düşünüyorum oğluma tek başıma nasıl yeticem onu babasız büyütmek hiç istemedim eksik kalmasın onun eksikliğini hissetmesin diye ama bu adamdan baba olmaz onu anladım. Bebeğim için O kadar üzülüyorum ki benim durumumda olanlar varmı. :KK43: kafayı yemek üzereyim artık:KK43: yavrum daha 1 yaşında bile değil onun için O kadar üzülüyorum ki
Duygularınızı ve acınızı anlıyorum üzgün olmakta haklısınız .Bazen bize hayatın verdikleri ya da veremediklerine elimizden gelen bir sey olmuyor .Keşke boyle bi insan olmasaydı ama sizin yapabileceğiniz hiç bir sey yok ;biz insanız ve bazen yanlış yapılabiliyoruz tercihlerimizde de .

11 aylık bebeğine ve eşine karşı sorumluluk ve merhamet hissetmeyen, sağlıklı bi ruh hali ve iradesi olmayan bi adam babalık yapsa ne verebilecekti ki.
Yasınızı tutup bitirdikten sonra şefkatle,sevginizle ve gülen yüzünüzle kocaman bir dünya acın çocuğunuza ,siz ona yetersiniz .

Merhaba hanımlar. Dertleşmek istiyorum. 2bucuk senelik evliyim 11 aylık oğlum var ve şuan eşimle boşanma aşamasındayız evleri ayırdık. Çalışmıyor madde kullanıyor şiddet hakaret ne ararsanız var evdeki eşyaları satmaya başladı tost makinesi televizyon yüzüklerim. Kaç defa sans verdim oğlum için ama arttık canıma tak etti. Ben bundan sonrasını düşünüyorum oğluma tek başıma nasıl yeticem onu babasız büyütmek hiç istemedim eksik kalmasın onun eksikliğini hissetmesin diye ama bu adamdan baba olmaz onu anladım. Bebeğim için O kadar üzülüyorum ki benim durumumda olanlar varmı. :( kafayı yemek üzereyim artık:( yavrum daha 1 yaşında bile değil onun için O kadar üzülüyorum ki
Ben ayrildigimda bebegim 6aylikti simdi 11 yasinda
Olmuyosa olmuyo
Babasiz buyuyecek diye uzulmenin size bi faydasi getirisi olmuyacak

Merhaba hanımlar. Dertleşmek istiyorum. 2bucuk senelik evliyim 11 aylık oğlum var ve şuan eşimle boşanma aşamasındayız evleri ayırdık. Çalışmıyor madde kullanıyor şiddet hakaret ne ararsanız var evdeki eşyaları satmaya başladı tost makinesi televizyon yüzüklerim. Kaç defa sans verdim oğlum için ama arttık canıma tak etti. Ben bundan sonrasını düşünüyorum oğluma tek başıma nasıl yeticem onu babasız büyütmek hiç istemedim eksik kalmasın onun eksikliğini hissetmesin diye ama bu adamdan baba olmaz onu anladım. Bebeğim için O kadar üzülüyorum ki benim durumumda olanlar varmı. :( kafayı yemek üzereyim artık:( yavrum daha 1 yaşında bile değil onun için O kadar üzülüyorum ki
Oglunu boyle bir babayla buyutmektense babasiz buyutmen emin ol cok daha iyi..
Hatta cok sevin boyle bir rol model babadan cocugunu kurtardigin icin..
Kacarak uzaklasin hatta madde kullandigi icin gorusler nasil duzenlenecek avukatinizla.gorusun.

Peki evladınızın yaşadıkları nasıl şuan farkındamı Her şeyin eksikliğini hissediyormu

Back
X